10 самих ідіотичних подарунків, які люди не соромилися дати своїм близьким

Редакція Про нас Він любить отримувати і дарувати подарунки. Так сьогодні ми даємо читачеві десятки історій про найсвіжіші і запам'яталися надовго подарунки, які розповідають одержувачам. Я зустрілася з Новим роком. Вона піднялася в мою сумку, вибрала пару шкарпеток, кладуть лука на них і презентували їх до мене як Різдво подарунок. Я думав, що це жарт і я сміхався.

Я не оцінив зусиль, щоб показати, що я був ласкаво в цій родині.

~~~~~

Останній Новий рік, я отримав шампунь повну з книгою програмування від мого хлопця. Він сказав, що він вирішив зробити два подарунки, для душі. Що думають про те, що моя душа є педіатром в щоденній потребі такої книги? й

~~~~~

На мій десятий день народження мій бабуся дав мені величезний радянський кристал салат чаші. Чому це десять років хлопчика, я ще не розумію.

~~~~~

Незвичайні подарунки, які мій однокласник і батьки дав мене, поки я був у школі:

1,1 км Два і півтора кілометри туалетного паперу, що дорівнює 42 рулонів.
2,2 км В'язання деревини;
3. У Сніжний (яйця, кислий молочний напій)
6. Жнівень Сова лопата з бантом і подарунковою упаковкою.

~~~~~

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу:

• Відкриті креми для зморшок (то я серйозно відхилявся її, я тільки 26 років);
  • Пакет зношених коронних щіток;
  • Велика пляшка клею ПВА;
  • Сумка для кішок (Я маю собаку)
  • Набір різних розмірів тріщин і струганих чашок для чаю.
~~~~~

Мої другі батьки мали намет на ринку продаж штучних квітів. Тому, на день народження з неї я завжди отримав букет з могильних квітів або вінок прикрашений чорною стрічкою.

~~~~~

А мій екс-бойфренд, який був знайомств протягом більше двох років в той час дав мені пакет. Це просто сумка, яка так міцна для подарунків з двома пластиковими ручками, кажучи, "Ви любите Twilight, подивіться, це гарний захід сонця."

~~~~~

У третій класі дівчина я дуже сподобалося запрошувати мене до її дня народження. До свята вона була дрібною, але вона зробила її пару годин. У магазині немає часу, а гроші в сім'ї були щільно.

Перед тим як залишити, мій бабуся захопив мене пакетом, кажучи, що мій однокласник обов'язково сподобається цей подарунок, і я пішов з ним, щасливий і красиво одягнений. Настав час дарувати подарунки, кожен дає ляльки, м'які іграшки, книги, відеотапи з мультфільмами. Я зроблю мій подарунок, мій однокласник відкриває його, і є маслом. Так, просте вершкове масло з прозорою кришкою.
Дякую, Бабця.

~~~~~

У сьомому або восьмому класі дівчатка та лідера класу вирішили увімкнути нас хлопчиків у музику 23 лютого. Ми зібрали гроші, в місцевому наметі ми зібрали касет з російськими виконавцями. Я не знаю, що керуючись дівчатами, але в класі ми маємо всю колекцію Gaza. І отримав Валерія Ситукіна...

~~~~~

Найсвіжіші подарунки я коли-небудь отримав в дитячому садку. Уявіть, ви 6 років, ви розповідаєте поему до Санта Клауса, а потім з горінням очі бігти на подарунок... І Санта Клауса витягується з сумки і дає вам пластикову зелену воду!!!

c pikabu.ru/tag %EF%EE%E4%E0%F0%EE%EA/hot