Для підтримки міцних відносин необхідно дотримуватися тільки одного правила.

Веб-сайт Я вивчив просте правило, щоб мати довгий і гармонійний зв'язок. З того часу вони народилися.

Іонатан і батьки Євії Аткін були близькими друзями, і їхнім батькам відбувалися практично одночасно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

«Це все почалося в класі 5, і це коли я зрозумів, що я мав дроб на Джонатані», - розповідає Євія. "Я не знаю, що робити з тими почуттями, адже в цьому віці ми любимо хлопчиків так само, як вони нас почувають." На 6 класі Evia почав шукати любовні ноти від Джонатана в її шафі. Всі ці солодкі коржі взяли форму щирих відносин до 7-го класу, після чого вони ніколи не взяли участь.

У вересні 2013 року пара підготувала до свята Суккоту, коли в одній точці попросила її подивитися на дистанцію. Побачивши великий і дуже незвичайний плакат з написом: «Свяки, вас зачарує мене?», дівчина в першу чергу думала, що це був жарт, а потім практично непритомний.

По-перше, після весілля Джонатан і Євіа мав сина. Поява дитини була радісною подією і одночасно тестом сили своїх відносин. «Ми обидва робили помилки і пішли через важкі часи», – каже молодий мама.

Джонатан і Єва завжди намагаються дотримуватися одного простого правила:

Ніколи не зайдіть до місця в аргументі. Ця порада полягає в тому, щоб любити стосунки як біла футболка для вашої шафи, яка ніколи не виходити з моди. Поспішайте поїхати до ліжка тільки після того, як ви робите. Цей простий правило не є романом, але Yonatan і Evia показує, що за ним ви дізнаєтеся, щоб вирішити проблеми разом, а не ігнорувати їх. Зв'язок навчить вас розуміти один одного і об'єднати в міцну команду. Звісно, іноді набагато простіше зауважити, що нічого не відбувається, але в кінці цього рішення призводить до сумних наслідків. Ви завжди будете проблеми, але набагато простіше боротися з ними.

SOURCE БІЗНЕС
Фото з Facebook попередній перегляд, Facebook

Дивитися також.
Як зробити любов
Секрети щасливого шлюбу з подружжям, які проживали разом на 82 роки

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/sekrety-schastlivogo-braka-ot-pary-prozhivshej-vmeste-82-goda-1168910