Ми хочемо, щоб люди не знали, як відчувати себе. Але це не так.

р.

Чоловіки не можуть відчувати себе?

Я чую більше і більше, що люди нездатні емоцій. Не в змозі відчувати себе жінки і любити її! Ви не смішні? Посмішка.

Ви бачите, це буде більш точним, щоб сказати, що чоловіки не знають, як любов до жінки. Як вони хочуть бути коханими. Так, це правда. Ми кладемо абсолютно різне значення в це слово.

Якщо дівчина любить бурю і абіс всіх своїх емоцій, Для нас це теплий, надійний будинок, наша фортеця, в якому наш син повинен виростити. Ми потребуємо підтримки наших жінок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми хочемо бути єдиними в її житті. Ми хочемо виростити над собою і принести стільки щастя в будинок, який завжди має запас.

Моя дружина була дуже сердитися і тримала від мене, коли я не робив речі, вона зробила.

595880 р.

Вона не розуміла її перед, вона відчула, як я повинен відчувати світ, як вона відчувала її. Взяти її почуття запаху до кожного запаху. Отримати в неї шкіру.

Уважно, моя помилка була, що вона бажала мені виглядати як її. Жінка! Жінка! Але я не. І я не буду.

Я навчився давати свої емоції на основі якості, які я володів.

І раптом захопити її в руках і почати стрункість - ніхто не може дати їй. Посмішки.

Я поцікав її, руки сильні, вона не боїться падати.
Я не подбаю про фільми, які доторкнулися її. Я не маю свого серця. Але я маю власний унікальний. Я пишу історії для неї, іноді вона висихає для тих слів. В перший раз, коли я сказав мені, що я був батьком.

Я люблю свою жінку. Я знаю, як відчувати себе. Я чоловіка.

, Україна

Фото з Maud Chalard попередній перегляд
Автор: В'ячеслав Прах

Дивитися також.
«Не любляйте досконалості, вони люблять придатність. й
Є тільки одне, що допоможе покращити відносини в шлюбі.

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/vsego-odna-vesch-kotoraya-pomozhet-naladit-otnosheniya-v-brake-1292415/