90-річний мандрівник з Росії показав, що це означає жити в повній мірі

Повідомляємо, що після 50 життів це просто початок, і це те, що Баб-Лена, мандрівник з Росії, який подорожував половину світу і не збирається зупинятися там, доведений кожному. Великий рюкзак і море позитивності супроводжують її всюди, від В'єтнаму до Німеччини.

Веб-сайт Приймав цей енергійний бабуся з молодою душею і нескінченним ентузіазмом, і тут її історія.

Зустрічайте Бабусі Лени з Красноярського. вона 90 і вже 7 років їздила.

У 83 році Лена вирішила завоювати світ. Так само вирішив і зробив, говорить Катерина Папіна, яка зустрілася з старою жінкою в В'єтнамі. В одному з ресторанів.

«Я бачив стару жінку, яка сидить на столі і намагаючись пояснити офіціантам, що вона потребує не дуже гострої їжі», – згадує Катерина.

Я вирішив приїхати і допомогти їй. А потім у нас була розмова. І ви знаєте, що? Виявилося, що жінка Лена прийшла до В'єтнаму. На 89. Я не сказав нічого.

Щоб подорожувати 2 рази на рік, бабуся не тільки відкладає свою пенсію, але і продає квіти, які вона росте в домашніх умовах.

З кожним роком вона йде в Карлови-Вари на 3 тижні, щоб бути зціленими, а потім йде на її наступну подорож. Після того, як на щорічному відпустці вона зустрічала жінку, яка запросила її до Німеччини. І наступного року Лена мухала до неї, і звідти вони зібралися до Чехії.

Вона скрізь з великим рюкзаком, який має все необхідне. 8311754

«Особливості, носіння важко, але є люди скрізь, які допомагають їй. Це просто нереальна бабуся! Чудовий і повний ентузіазм! – акції емоцій з зустрічі Катерини.

Ви рідко зустрічаєте таку відкриту людину, особливо в цьому віці.

При запиті, якщо вона хоче їздити на велосипеді, бабуся погодилася. При запиті, якщо вона була страшна, вона відповів, "Це чудово!"

Lena має мрії: вона хоче літати до Італії та Ізраїлю.

І ви знаєте, що немає причин сумнівів, що це робити. Цей бабуся є справжнім прикладом життєдіяльності, мужності та оптимізму.

В останній день перед виїздом Муйн, Баба Лена поділилася своїми порадами: Зробіть другу дитину. "Одна дитина не працює!" Мрія. «Якщо я мріяв, все завжди йде вірно!» Не переносить щось, що робить вас поганою. Не дивлячись ніщо, пригоди знайти голуба. Подорож. Ми завжди допоможемо вам. Дякуємо! Дякую за все.

Джерело: Катерина Папіна
Фото з Ekaterina Papina preview
Екатерина Папіна

Дивитися також.
Як зробити гроші подорожі
Виявляється, що подорож приносить нам більше щастя, ніж матеріальні товари.
Кращі фотографії подорожей

www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/luchshie-fotografii-o-puteshestviyah-537455/