481
Якщо у вас є якісь з цих 13 речей в будинку, викинути їх! Причина дискурування.
Всім відомо, що для задоволення здорової атмосфери в будинку необхідно дотримуватися базових правил гігієни. Чисті лінії і порядок в будинкуЗвичайно, ключові фактори в цьому плані, підтримуючи їх, ви надаєте собі затишок.
Побутова бруду і пил значно знижує якість повітря в домашніх умовах. Мікрочастинки такого бруду і пилоподібного повітря можуть складатися з частинки грунту, грибкових спор, відмерлої шкіри, рослинного пилку, сооту, піску, харчових відходів і навіть окремих мікрочастинок певних металів (наприклад, свинець з друку фарби з прес-сторінок).
Так, гігієна в будинку може привести до розвитку алергії і астми, раку, викликати екзему шкіри, свербіж, набряк, часті нічні пробудження і навіть спровокувати часткову затримку в психічному розвитку у дітей.
"Сайт"Я вирішив звернути увагу на 13 зон ризику в квартирі. Якщо ви не маєте справу з ними, дотримання чистоти просто неможливо!
Головна гігієна
Тепер ви знаєте, здоров'я - в руках! І ці прості правила - основи гігієни будинку, які допоможуть забезпечити не тільки бездоганні чистоти і комфорт вашого будинку, але і гарантує відмінне здоров'я.
Не забудьте поділитися нашими порадами!
Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Побутова бруду і пил значно знижує якість повітря в домашніх умовах. Мікрочастинки такого бруду і пилоподібного повітря можуть складатися з частинки грунту, грибкових спор, відмерлої шкіри, рослинного пилку, сооту, піску, харчових відходів і навіть окремих мікрочастинок певних металів (наприклад, свинець з друку фарби з прес-сторінок).
Так, гігієна в будинку може привести до розвитку алергії і астми, раку, викликати екзему шкіри, свербіж, набряк, часті нічні пробудження і навіть спровокувати часткову затримку в психічному розвитку у дітей.
"Сайт"Я вирішив звернути увагу на 13 зон ризику в квартирі. Якщо ви не маєте справу з ними, дотримання чистоти просто неможливо!
Головна гігієна
- Зубна щітка
Цей елемент особистого догляду зберігає багато бактерій, які ви зіткнулися щодня і зростання яких обов'язково викликає пошкодження зубів. Щоб уникнути різних захворювання зубівЗміна щітки кожні 3 місяці. Буде корисно змінити його після захворювань, таких як ARI, грипу.
Р - спальна подушка
Не про зміну постільної білизни, але про зміну самої подушки або її наповнювача. Пакувальний матеріал з регулярним використанням стає джерелом патогенних мікроорганізмів. Навіть при регулярному митті і сухому очищенні, під час сну цей матеріал може поглинати вологу, поти, бруд, мікрочастинки вашої шкіри. Будь ласка, зв'яжіться з нами
- Душова губка
Ще один пункт, який є одним з максимальних зон ризику. Зв'язатися з мікрочастиками епітелію і бруду, постійно залишатися в вологому середовищі (ванна кімната), душова губка є джерелом бактерій, які безперервно розмножуються як на її поверхні, так і всередині волокон. Спробуйте ретельно промити і висушити цей елемент. Тушкована губка повинна бути змінена кожні 3 тижні.
- Очі лінзи
Предмет гігієни, який безпосередньо контактує з зовнішнім оболонкою органу зору, повинен бути збережений стерильний. Але, один спосіб або інший, з часом, пошкодження або подряпини можуть формуватися на поверхні лінз. І будь-які, навіть незначні пошкодження є середовищем для розмноження бактерій і мікроорганізмів. Щоб уникнути зараження очей і забезпечити належну гігієну, лінзи слід міняти кожні 3 місяці.
- Губка
З усіх косметичних засобів для здоров'я або макіяжу постійно контактують з нашим тілом, вони є прекрасним середовищем для поширення бактерій. Щоб уникнути розвитку інфекцій, як внутрішні, так і зовнішні, завжди прилипають до неї. Умови зберігання косметики І дивитися дату закінчення терміну дії. Помада необхідно змінити кожні 2 роки.
р. - свінгери
Як зазначено вище, цей косметичний при використанні безперервно є середовищем для розвитку бактерій. Щоб уникнути інфекцій шкіри, просто змініть рум'яна кожні 18 місяців.
- лак для нігтів
Плити для ніг також вимагають ретельного догляду і догляду. Відповідно, слід обов'язково замовляти засоби догляду. Декоративні або гігієнічні лаки повинні бути замінені щороку. При більш тривалому використанні виникає ризик розвитку інфекції, а рівень токсичності самого лаку підвищується.
р. - Тіні очей
Зміна кожного року, щоб уникнути шкідливих мікроорганізмів і бактерій на слизовій оболонці очей.
- Маска для вій
Потрібно міняти кожні 3 місяці, навіть якщо його консистенція залишається прийнятною для фарбування вій.
691550 - Лінія
Якщо ви використовуєте рідку версію пензлем, то цей вкладиш слід змінити кожні 3 місяці. Якщо ви віддаєте перевагу олівцю, то досить змінити точилка одночасно.
- Пошкоджене тефлонове покриття
Будь-яке кухонне обладнання з пошкодженим покриттям слід негайно припинити. Особливо коли мова йде про тефлонові покриття. Непристойна навіть найменша панчохиМи можемо самі зателефонувати одержувачу. Крім елементарних бактерій, які з'являються на пошкоджених ділянках, порушується тефлонове покриття Підвищує рівень карциногену харчування під час його приготування. Знайди заміну найближчим часом!
- Одяг та губки для миття посуду
Ще один розведення грунту для всіх сортів інфекцій і бактерій. Обов'язково змінити їх щомісяця.
- Домашній одяг
Кожен з нас має улюблені комфортні речі для дому, вік яких може досягати десятиліть. Якщо ви не бажаєте брати участь у вашому улюбленому будинку шорти або футболці, радимо вам замінити їх. Засихає багато років, а також постільна білизна, поглинає поту і бруду, частинки Вашого епітелію, які осідають в структуру тканини. Крім того, запах Не дуже хороший. Для здоров’я та гігієни обов’язково змініть свій улюблений одяг для новачків. Здоров'я і акуратний вигляд варто!
Тепер ви знаєте, здоров'я - в руках! І ці прості правила - основи гігієни будинку, які допоможуть забезпечити не тільки бездоганні чистоти і комфорт вашого будинку, але і гарантує відмінне здоров'я.
Не забудьте поділитися нашими порадами!
Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
М'ясо капітану в духовці: змастіть пластини в 5 хвилинах! Швидкий, простий і задовільний.
Я не купую кашельні цукерки в аптеці! Чому цей рецепт не знає?