Прибуваючи в СРСР, Марлен Дітріх загрожував її побачити Паустовський. Зустріч стала легендою!

Зустріч американського Дама та радянського письменника виглядає не менш дивним. Що може підключити Костянтин Паустовський і Марлен Дітріх? Веб-сайт Публікуємо історію, що пояснює все. Коли Марлен Дітріх прибув до Радянського Союзу, вона запитала: Що б ви хотіли бачити в Москві? Кремль, Болшой театр, Маузолей? І це нездатні богиня раптом спокійно відповіли, "Я хотів би бачити радянський письменник Костянтин Паустовський". Мені сниться роки!

3250Р. 3700Р.

Щоб сказати, що ті, присутні, немов скаже нічого. Всесвітня зірка - і «утрьох» Паустовського?! Що таке нещастя?!

Але всі на ногах! А ввечері Паустовський, вже тяжко хворий, нарешті знайшов. Що відбулося на виступі Дітріха стала легендою. Він прийшов на сцені трохи притуливши, старик. І світська зірка, друг Ремарке і Хемінгуей, раптово, не кажучи вже про слово, келент перед ним в вечірній сукні, вишитий камінням. Сукня була вузька, нитки почали лопатися і камінням на сцені. І вона поцікавила свою руку, а потім притискала її обличчя, затоплений абсолютно не знімаючи сльози.

І весь великий зал заморожує спочатку, а потім все раптово—повільно, невпевнено, дивиться навколо, як ніби захопився чимось! — Виступати. Тексти пісень, а це означає: І буквально вибухнув за допомогою аплаузи!

А потім, коли Паустовський був сидінь в кріслі, і зал, побиття його долонями, висихали вниз, Марлен Дітріх пояснив, що найбільша літературна подія в житті вважає історію Костянтина Паустовського «Телеграма», яка випадково прочитала в перекладі в деяких німецьких колекціях. «Так, я відчув обов’язок поцілунати рукою письменника, який написав це. І тут йде! Я щасливий, щоб зробити це. Дякуємо!

через www.facebook.com/upsya/posts 1417169371645799