Деякі батьки захищають своїх дітей і віддають перевагу не лякати їх складнощами сучасного світу, а інші говорять їм як дорослі.
Якщо ви вважаєте другий правий, ви обов'язково знайдете правильні поради в листі, що Дар'я Королькова написав її дочку підлітків.
Веб-сайт Публікуємо текст, який продовжує обговорювати онлайн.
р.
Звуки не страшні, Але все ще. У 18, у вас є 2 варіанти.
Ви йдете до коледжу, і я підтримую вас стільки, скільки я можу до тих пір, поки ви закінчите або знайдете роботу. Або ви поставили болт на університет (і я ніколи не буду судити вас за це) і перейдіть до роботи. І ви подбаєте про свої потреби. Я не буду підтримувати нестудентську дівчину від 18 років, тому що я думаю, що це неправильно. У вас є 3 роки, щоб вибрати. . й
Так, ми вже придумали перепланування квартири. Наша спальня буде в номері.
р.
Ви набагато краще, ніж мені. Ви чудовий. Я відомий вам протягом 15 років, і ви так багато краще, ніж я міг уявити в моїй дикій сні. Якщо хтось не розуміє, що це проблема. Ну, трохи більше Дада, але він опустив сходи, тому я не хвилююсь.
Ви є абсолютно різною, окремою особою, ви не повинні любити те, що я люблю, у вас є кожен право трамвай на мій авторитет і не дотримуватися моїх значень. Ви будете відповідальні за свій вибір.
Ви можете перейти до джентів, манікулів, люків, хаків, хаусів, бізнес-аналітики, менеджерів офісів та стати касіром в Ашані. Я не думаю, що це можливо заважати вашим вибором життя. Не забудьте прочитати перший пункт.
Я виріс на боргу. Я не чекаю склянки води, якщо це не добре, я не чекаю, щоб дати мені комфортний старий вік, я не мріяв про ваших нібелів. Ви маєте право вибрати, що важливо і цінний для вас. Або дайте його. Ваше життя і Ваш вибір.
Що б не сталося в житті, я там, якщо вам потрібно. Я буду підтримувати і пошкодити, я симпатію і спробувати допомогти, якщо ви запитаєте. Але не завадить спонтанно.
Я не маю нагод, щоб допомогти вам, щоб допомогти вам, щоб допомогти вашому бізнесу, жертвувати ваш комфорт для вас. Я можу. Але не варто.
Хто з маррі, чи є діти, чи станете лесбіянка, чи вступати в Україну, ви завжди вирішили самі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ви можете зробити як ваше серце, пізнання і самовідомість розповісти вам. Ви не втратите мене, ви не перестаєте бути моїм дочкою, ви не станете особистою не грою.
Непросто зрозуміти, але правда, що кожен думає тільки про себе. І мене, так. Всі обставини, як вони думають, це право. Не один (повно здоровий) свідомо погіршує життя. Він (або вона) робить те, що краще для них. Більше Ваші фотографії світу просто не відповідають.
Не існує гарантованих способів досягти успіху і не гарантованих способів уникнути невдач. Ви не контролюєте цей світ. Ви можете зробити праву річ і отримати fucked. Ви можете розбити все і отримати на конях. Єдине, що ви повинні турбуватися про чесності. Не лежайте собі. Дізнайтеся, щоб зрозуміти себе. Усвідомо про Ваші істинні потреби та почуття. Тексти пісень, а це означає: І думають про те, як ви будете відчувати себе краще.
р.
Зареєструйтеся на касі Ашана. Побачимо, що хтось любить життя або сидить у улюбленому кіно місці. Не хвилюйтеся. Ваше "немовля" завжди означає, що хтось інший "добрий," так що ви навіть.
Ні, я не можу потрапити в голову. Ви завжди не скажете, приховавши і приховавши. Я знаю, що це теж. У мене є мама, теж. Все про себе. Тільки ви знаєте, що ви здатні.
Ви несете відповідальність за життя з 18 років. Onasuka і Oncozel нічого спільного з цим. У вас є діти, якщо ви можете підняти їх самостійно. Взяти участь у проекті, якщо ви ви віддаєте її без колег. Припустимо, якщо ви можете бути самостійно в іноземній країні. Один. Якщо ви щасливі і мати помічників, родичів, друзів, це буде легше для вас. Але ви не будете любити їх. Не рахуйте.
Кожна акція має наслідки. Можливо, ви не очікуєте все. Але намагайтеся розрахувати максимум. Чим краще ви уявити варіанти, тим більш розумною вашої поведінки.
Тексти пісень, а це означає: Я зробив 14 речей, які я думаю, зробить ваше життя краще, ніж шахта. Але ви не мене (і це був окремий пункт, до речі). Не порівняти. Не буде рівних. Почати і жити. Я не віддаю тебе, щоб бути дочкою. Я хотів би звільнити чоловіка в світ, який би жити в ньому. Проживання
15а. Тільки тоді не скаржаться.
15б. І не вимкнено ваш телефон. Я зданий.
Кредит Дарія Королькова
Дивитися також. Ці батьки мають краще самопочуття, ніж їхні діти.
Молодий батько чітко зарекомендував, як важко малюків
www.adme.ru/zhizn-semya/molodoj-otec-naglyadno-pokazal-kak-neprosto-nyanchitsya-s-malyshom-1378915/