Коли нічого зроблено, все можливо.

Нерма було 90 років, коли чоловік Лев, з яким вони жив душу на 67 років, було промирати. Поки вона відвідала його на хоспісі, вона раптом взяла пальцем на своєму тілі. Обстеження показало, що в ній був рак. Два дні після смерті чоловіка Норма, що супроводжується сином і дочкою-в-правом, сиділи в кабінеті лікаря, які окреслювали її варіанти лікування, звичний набір: операція, потім випромінювання або хіміотерапія, або обидва. Коли він закінчив, він запитав, що він буде робити.

Є такі жінки - невелике зростання, але з незвичайно міцним характером. «Я дев'яти років». Я буду подорожувати. Звертавшись до своїх родичів - виявилося, що вже обговорювалися можливі несприятливі наслідки, і коли Норма сказала, що вона не буде лікуватися, вони підтримали це рішення. Але якщо ви не можете, що якщо ви йдете до хоспісу, де Лев загинув і чекаєте закінчення? Ні.

Вона не хоче йти додому або - вона була порожньою і без неї. Так Норма обрали ще один варіант: дорога! Біль не дрочить її, її розум не втратив гостроти, і вона завжди любила пригоди. Так вони всі пояснили лікарю, що вони збираються зануритися в будинок на колесах і піти, де очі виглядали.

А лікар, слухаючи все це, раптом підтримав їх. По-перше, у віці Norma не збереглися операції. І навіть якщо вона виживає, то лікарня чекає її, хіміотерапія з дуже неприємними побічними ефектами. І побажав Норма щасливу подорож, додавши, що він зробив те саме на своєму місці.

Це шість місяців. Нірма на своєму шляху і вона стає краще! Як і раніше немає больових відчуттів, а інші симптоми, якось піддаються самостійно. Разом з сином і дочкою-в-правом вона відвідала шість національних парків, пішли в Діснейленд, піднялися скелями, і нещодавно подорожував до Флорида в гарячій повітряній кулі.

Мій син почав Facebook сторінку про свою подорож, і це було дивно популярним. Люди надішли своїх вітань з усього світу, дадуть поради про те, які інші місця, щоб відвідати і попросити різноманітні питання.

- Норма, як боротися з втратою коханої людини?
- Розповсюдження історії допомагає багато.

- Як не втратити серце?
- Просто жити, день за днем і знайти своїх маленьких рад. Видання

Всі фото @DRIVINGMISSNORMA

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.sguschenka.com/160310-vsemojno