Рудігер Далке: Повідомлення та лікування захворювань

Доктор і психотерапевт Рудігер Далке обговорює у книзі «Дісе як мова душі». Повідомлень і Значення ваших захворювань є багато захворювань, які не були включені до його попередньої книги, хвороби як шлях. Десять років, які відокремлюють написання цих книг, збагачені авторським досвідом з фактичним матеріалом і дозволили більш повно формувати сутність поняття єдності фізичних і духовних принципів людини.

Далке стверджує, що хвороба не тільки викликає людину чесності з собою, але і розкриває своє основне завдання життя, від виконання якого людина освятилася.

Знижуючи принципи функціональної медицини, Далке вважає організмом людини «зверху донизу», від волосся до підборів, виявляючи читачеві тісне з'єднання симптомів захворювань і їх причин на психічному рівні. Автор вважає, що щасливе життя вимагає гармонії між душею і тілом.

Мозолини

Схожі у вигляді курячих очей, калуси, «низькі очі», пропонують нам абсолютно різну перспективу, ніж верхні очі. Хронічні запобіжники свідчать про те, що наше взуття втирають.

У зв'язку з цим зв'язок між верхнім і дном у вигляді, в якій вони розкриваються рефлексними зонами, особливо індексують. Наявність дзвоників, особливо тих, які часто виникають в області пальця, сигнали, які певні ділянки голови знаходяться під тиском.

Якщо хтось ступить на пальцях, тобто боляче або боляче, це довго проявляється у вигляді болючих синців на ногах, навіть якщо обмеження, які виникнуть в процесі, є більш психологічною природою.

Може статися, що людина буде стояти на власних пальцях (тобто по всьому шляху) і запобігти свій прогрес. Це станеться, якщо ви носити занадто туфлі. Таким чином, людина дозволяє ідеальну ідею заблокувати спосіб вперед.

р.

З анатомічної точки зору, запобіжники є надмірними утвореннями кукурудзи, передбаченими для захисту від зовнішнього тиску. Вони демонструють спробу закривати вразливості з бронетехнікою. Згодом ці захисні пластини самі стають джерелом болю.

Ті, хто намагається захистити себе від усього, ризикують переживати все. Тому ми говоримо про те, що не створює фізичну непристойність для себе, але більше часу присвятити духовно-психологічних заходах самозахисту. Необхідно протистояти існуючому тиску зовні, а потім вживати відповідні заходи для його усунення.

Замість таблеток: квацитів, штовхаків і вправ для преса8 джерел психосоматичних захворювань

Матери

1,1 км Хто крокує на пальцях? Чи можна це зробити?

2,2 км Де я наполягаю на моїй позиції, хоча хтось вже перехрестив больовий порог і приступив на ноги? Як болючими є мої страхи і політики безпеки, і в якому мірі вони перешкоджають моїй прогресі?

3. У Що слід видалити з мого життя?

4. У Де мені болить перешкоди? Видання

Джерело: lightbreath.org.ua/texts/dalke_-_bolezn_yazyk_dushi.htm#_Toc381546972