Чому і як виростити насіння овочів

Я намагаюся бути чіткими про вирощування насіння. З будь-якого овоча ми підбираємо кращі фрукти для насіння, від кращих кущів, вирощених в найбільш несприятливих умовах. Я не пропускав. Ми вже виготовляємо з кальмарами.

Це не означає, що посівні рослини повинні бути бульбовані. Але якщо у вас є дуже рідка зона з ущільненим, і навіть солоним грунтом, з нестачею поливу води, то не намагайтеся створювати ексклюзивні умови для випробувань, і це те, що ви рекомендує керівництва на виробництві насіння. Тепер докладно про культуру.

Nightshade - томати, перець, баклажани, картопля.

У перці прийнято вирізати першу квітку, щоб кущ дає більше фруктів. Ми залишаємо цю особливу квітку. Перший перець дасть кращий насіння, але потрібно прийняти те, що це, кращий кущ, великий урожай не порадує.

Це правило працює тут для всіх рослин - якщо ви залишили плоди до повного дозрівання, то кущ дає насіння всю міцність і не довше зав'язує молоді плоди. Не потрібно чекати великого врожаю. Чому забирають огірки якомога частіше? Ми доведемо перець до повного дозрівання, розбиваємо її, десь ще на інший день - два витримані, а потім витягуємо насіння, і їсти перець з насолодою.

Ми використовуємо ті ж технології з баклажанами. Тільки стиглі баклажани неможливі. У них міститься багато сланини, як зелена картопля, і їх можна отруювати.

Помідори - перерізи плоди зменшують схожість насіння. Рекомендується видаляти добре-коричневі фрукти на насіння, замочити їх на 2-4 дні, а потім вичавити їх в банку з соком і дати цей сік для бродіння в теплому місці протягом декількох днів теж, щоб насіння не проростало. Потім промийте всю річ в процідувачі під струмком води. Я роблю це - залити воду в ферментовану масу, перемішати все добре ложкою і повільно злити водою з бродильною масою, а повноцінне насіння осідати на дно. Потім заливають воду знову і зараз зливають на штампері.

При перекопуванні картоплі смарт люди радять не відварити його в одній пальці відразу, і залишити урожай з кожного куща в пальці на місці. А потім робимо візуальний аудит. Всі бульби з найбільш продуктивних кущів залишають на посадку.

Дині - гарбуз, кабачки, огірки.

Таким чином, ми доводимо плоди до технічної дозрівання та вилучення насіння з них. З'їсти гарбуз, дозрівають кабачки також досить їстівні, і як гарбуз, вони зберігають всю зиму в приміщенні. Але насіння огірків, як помідори, бажано бродити за допомогою тієї ж техніки.

Капуста і корінь овочів дають насіння на другий рік життя. У літературі рекомендується викопати все це для зими і зберігати її в підвалі до весни, а ще раз висадити в грунт навесні. Я живу 40 км на північ від Ростов-на-Дону, і ми також маємо заморозки до -20 - 30, але коренеплоди і капусти виживають. Рано навесні я вже заварюв борщ зі свіжого листя зеленої капусти. Це смачно. Але я здивився. Ознайомитися з вашим кліматом та адаптацією. Якщо рослини не замерзають, то чому викопують їх?

Корінь овочі До послуг гостей парки, морква, петрушка, селери, буряки, ріпки, редиски, ромашки, кмин, скорзонатор. Вони дворічні. Квітка і фрукти в другому році, а також капуста.

Як омолодити коропу без шкоди Ферма без хімічних речовин: 12 золоті поради

Радість, якщо не рвати, цвіте і вносить плоди в перший рік. В редисках я особливо хочу підкреслити, залишають найперші і найбільші редиски на насіння, які, ймовірно, важко зробити, але вам доведеться звикати до неї. Те ж саме відноситься до інших кореневих культур – насіння краще. Видання

Автор: Галина Токаренко

Джерело: www.pervorod.ru/blog/kak-vyrastit-svoi-semena-ovoschey