Історії Народження або Неповторні дитячі процеси

Ви пробачте мене, що я все про те, що я про те, що - батьківсько-чисельний, батьківсько-чизний, батьківсько-чизний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це не те, що копати, це? Ми по-різному, у нас є все, що відрізняється від них, ми є різним поколінням, і ми, безумовно, піднімемо наших дітей не таким чином, щоб наші батьки принесли нас вгору, але з якихось причин є мільйони історій навколо, аналогічних один одному, як краплі води.

До питання «відділяємо ваших дітей-парентів?» типова відповідь в більшості випадків є «і у мене все нормально там, у нас є хороші стосунки з батьками, немає нічого відсортувати» або «так, є кошмар, щоб піднятися і не хочу це зробити». У цій статті я просто хочу поділитися деякими спостереженнями, які можуть допомогти зменшити рівень невизначеності в житті.

4768512

ІСТОРІЯ ПЕРША

Про унікальну, унікальну, міркуючу, приголомшливу невиправдану любов, добре, або хворобливе відділення, коли ви продовжуєте любити і чекати, і ви не є.

«Я не розумію, не маю цього з кимось!», «Це щось неприпустимо», «ми разом з минулим життям», «Я невірний резонанс для людини», «Я просто не розумію, що ми можемо бути всім правим, доведемо йому», «ми розуміємо один від половини слова» і все це.

Імовірно, історія сепарації або відторгнення зачепить якусь незакінчену історію з дитинства: хтось з батьків залишив сім'ю або загинув, батько відвертий, був соціально неадекватним, не дуже реалізований у професії, агресивний, не знаю, як виразити любов нормально, почуття не повністю живі (шам, страх, жир для втрати і т.д.), тому жінки часто вибирають емоційно непристойних і розташених чоловіків, боротьби зі збереженням їх, виграти, довести, що вони заслуговують любов, і чоловіки застрягають в оповіданнях, де жінка постійно кладає зайвих вимог, почуття повністю не проживає (шам, гранати, інші, інші, інші, історія).

Не можна описати всі можливі варіанти сімейної драми в одній статті, але логіка полягає в тому, що ви не живете в дитинстві до кінця почуттів, які повинні жити з болем, страхом, втратою і т.д., вона змушена адаптуватися до зовнішніх обставин, і життя бореться, щоб витягнути вас з маски, щоб повернути собі.

Болісний процес, але корисний, якщо ви бачите в відторгненні партнера, не є незамінною особою, але керівництво, з якою ми допомогло зцілити.

Ви повинні працювати з вами і вашими скриптами, а не працювати після того, як хтось, хто не потребує вам (за бажанням, але почати будь-який шлях з собою).

ІСТОРІЯ II

Про мега-супер-дупера талановита, яскрава, цікава, чарівна особистість, яка не влаштовує своє особисте життя, адже «люди люблять мене не повинні», «Я лонер», «де знайти половинку, як мені?», «все невірно, я повертаюся з ними».

По-перше, пара може бути деякими, найчастіше з тих же подарованих і самотніх, але, як правило, всі ці історії повні пояснення про великий знезараження, вільне кохання, в цілому, все, але сім'я, діти, життя разом до кінця своїх днів і т.д.

Жінки цього типу зазвичай «сильні», самодостатні, заробляють гроші, не підраховують на будь-який, люблять контролювати все, чоловіки поруч з ними добре регулюють, знають, як обробити і приймати. Чоловіки можуть бути своєрідними відкритими, навіть фінансово безпечними і не особливо greedy, але приймаючи на подальшу відповідальність занадто багато.

Багато з цих людей не люблять говорити про батьківські сім'ї, оскільки це не може бути як яскрава, гладка і цікава, як ми хотіли б. Нерідко приклад є одними з батьків, або плутаними ролями, де мама була провідною і домінантною, і батько не дуже міцно спокійно так, жив на власній, не знаю, як співпрацювати, вирішувати конфлікти конструктивно і так далі.

Не знаєте, що закінчується. В результаті набагато простіше будувати світ, в якому ви любили за досягнення в роботі, тут багато під контролем і передбачуваним, але в відносинах незрозуміло, що чекає. Найчастіше життя буде пітати таких людей проти «невинних» до тих пір, поки тема відносин настає до одного і основних місць, поки людина починає вчитися співпрацювати, допускати їх помилки, не завжди бути кращим у всьому, контроль втрати тощо. Не кожен отримує до цього, але хто бажав його.

ІСТОРІЯ III

Про неймовірно красиві казки, в яких все починається в дивовижному вигляді, а потім з десь починають виникати проблеми з фінансами, розумінням, поширенням ролей і багато іншого.

На сьогоднішній день доступ до інформації настільки простий, що повторення смарт- фраз в принципі не складно. «Людина веде, жінка стежить за ним», «вічно створює своє життя», «Життя повинно бути проживати таким чином, що ... і є мільйона рецептур», «лове вище за принципами», «добре буде перемогти» і все це.

І велика проблема полягає в тому, що багато хто з нас дуже подобається слухати красиві слова, і той факт, що немає реального підтвердження, оленами, воліючи закривати очі.

Попадання в любові з потенціалом, надіславши людину якостями, які не в ній, бажаючі мислення – ми є чудовими любителями. Пробудження зазвичай дуже болючим, і це може спостерігатися практично в кожному взаємозв'язку, не тільки в відносинах з чоловіком або жінкою, але і в відносинах з дітьми, батьками і іншими родичами.

Дуже зручно бачити дітей, як вони були складені уяві, тому величезна кількість батьків віддають перевагу не помітити те, що дитина має великі академічні досягнення, але характер поганий, тому особисте життя не доповнюється будь-яким чином, і той факт, що він також може пити і курити, бути «абнормальним» в щось інше, і не хочеться помітити всі.

Дуже цікаво оцінити чоловіка, жити своє життя, слідувати за кожним кроком дружини, вирішувати проблеми батьків, дітей, онуків цілодобово, за короткий час, займатися будь-яким, але власним зростанням і розвитком, врятувати весь світ, і вирішив врятувати себе.

Що ми закінчуємо? Право, з відхиленими очікуваннями, з «розширенням», з видаленням особи з нас, з відступом і багато іншого. Чому це життя? Повернутися до себе. Що робити з вихованням? Найчастіше не прийнято в сім'ї для багатьох поколінь взяти відповідальність за своє життя, а норма полягає в тому, щоб перенести її на інші (до держави з урядом, наприклад), а також залучити до життя когось іншого.

Є багато історії, але що я хочу сказати. Хочу сказати, що практично неможливо знайти в наших нинішніх процесах, які не пов'язані з батьківською родиною і історіями народження в цілому. А якщо ви думаєте про це, що ще є в світі, крім прабатьків?

Для того, щоб зрозуміти тему, щоб не намагатися на однакових граблі певним чином. У консультуванні ви знаєте, скільки оповідань ви почуєте від однієї людини, яка думає, що вони всі так різні, тому дивовижна, тому невибаглива, але основа практично завжди однакова - незакінчена дитяча процес.

На даний момент ви просто повинні відмовитися. . й Кожен сплачує боргу.

Зрозуміло, що душа тягнеться до казок і див, і це досить добре, але якщо ви розумієте свою дитину-парент, повірте мене, чудеса почнуть бачити абсолютно різні речі.

Дуже легко жити на здоровому боці відносин, щоб реалізувати свій потенціал теж, щоб дізнатися любов, подружити і будувати довгострокові зв'язки на здоровій голові. Таким чином, порада «і ви не думаєте про нього», «звідти від неї», «Ви повинні самі цінувати, чому ви можете бути оброблені таким», і т.д., що набагато більше, ніж це здається.

Найчастіші болісні процеси найчастіше пов'язані з дитинства, тому що вони стурбовані нашою раною внутрішньою дитиною. Довгий бесід, друзі, ми будемо продовжувати розуміти, але кожен повинен прочитати книги, послухати лекції і боротися зі своїм світом. Будь-який, хто хоче бути зцілений, я маю на увазі.

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/ 10153130228769452:0