Дайте більше – очікуємо менше

У одному дворі жили старий, але працьовитий під ключ. І один день мав страшну неприємність. Довкілля в свердловину. Він лякався і кричав гучно, закликаючи допомогти. Властивості побігли до своєї висихання, подивилися на ситуацію і тільки поширили руки - після того, як він був абсолютно неможливим для нього, щоб витягти донечку з колодязя.

І власниця, думав про це, подумав цей спосіб: «Я вже старий, і він, ймовірно, не має довгого, і я все ще хотів купити новий молодий і сильний донькінь». Це вже повністю сухий, я його не використовую, і я довго хотів заснути, і викопати новий. Тож чому б не вбити двох птахів з одним каменем відразу – я заповнила стару свердловину, і я захоплю донечку одночасно, у будь-якому випадку він не прослужить довго.

Він запросив своїх сусідів, і всі разом взяли на себе лопатки і почали кинути землю в свердловину. Довкілля відразу знала те, що збиралася і почала кричати гучно і відчайдушно, але люди не звертали увагу на своїх стилях і, мовчно, продовжували кинути землю в свердловину. Сона донькі впала німка. Управитель вирішив, що донькі подарував Богу свою душу і продовжував заповнювати добре землею.

Коли багато землі вкрито, власник виглядав в колодязь, і заморожує з сюрпризом: кожен шматок землі, яка впала на спину доньки, він збив і приколів ноги, не зупиняючись на другий. І тоді власник закликав людей навіть більш активно кинути землю в свердловину, сподіваючись, що з великим числом його старої донечки не вдасться впоратися так похилого. Але дуже скоро, до всіх сюрпризів, донака була заспокійливою, стрибала з колодязя, і вибігла з цього двору.

Це старий мудрий парний.Наше життя не буває без проблем, надсилаючи нам нові та нові випробування.І нові грязі Але коли ще один «ком» падає, ми відразу ж підігаємо під ним, замість того, щоб відтінити його, і завдяки цьому піднімаємо трохи вище. І поступово виходить з колодязя.

Кожна проблема - камінь, який кидає нам життя. Ми вважаємо, що вона кидає її в нас. І насправді це дає нам можливість побудувати власну дорогу, намагаючись подолати навіть бурхливий потік! Але щоб дійсно зробити це, потрібно легко пересуватися, звільняючи себе від додаткового навантаження.

Звільнивши своє серце і тіло від ненависті і заспокоєння, пробачте, що ви відступили і пробачте себе. Це простіше, ніж це здається, якщо ви дійсно хочете. Не потрібно перевозити цей вантаж з вами.

Це ніколи не пізно, щоб дати собі можливість наголювати. Безкоштовно серце і розум від хвилювання — це без зайвих і непродуктивних. І міцність береться незамінно. Зробіть своє життя простіше використовувати і оцінити те, що ви маєте.

У світі є ідеальний баланс. Ми думаємо, що ще погано. Але проблема – це наше сприйняття: що добре і цінно, ми беремо на себе, і труднощі завжди дають повну увагу нашої уваги.

Наші акценти проходять катастрофічне скребування. Ми звикли бачити погану частіше і більш тісно.

Кожна стадія людських істот, що містяться в твердих часах, немає століття. Оскільки розвиток людства ніколи не зупинився і кожен століття переніс інтелектуальну людину вперед, розвиваючи і розвиваючи нові навички.

Дайте більше, дайте менше. Очікування – це прямий шлях до розчарування. У світі завжди знайдеться спосіб, щоб дати вам назад те, що віддається від серця, через інші люди, ситуації, обставини. Не добре повідомлення, ніяке слово, не відхиляється, ніхто не зникає. Він завжди знаходить спосіб повернутися до вас, зрілий і сильний.

Зовсім, це дозволить зберегти вас від багатьох проблем і наслідків.Навіть якщо ви не думаєте, що ситуація є щирою. Щильність не слабка, але міцність. Міцність не для всіх. Якщо ви щирі, ви починаєте посміхатися частіше, адже ваша душа стане набагато простіше. І якщо ви починаєте посміхатися частіше, ви починаєте любити вас частіше, і якщо ви починаєте любити вас частіше ... ви знаєте наступне.

Стоп боїться всього. Ніщо не станеться з вами, щоб не сталося. Єдина відмінність полягає в тому, що страх і його відсутність мають магнітну силу атракціону. Таким чином, ви можете посилити деякі події у вашому житті та ослаблити інших.

Але найсильніше розуміння і бажання позбутися від страхів, а не годувати їх, прийде до вас, якщо ви уявите, що завтра може стати вашим останній день. І один з перших чуйців буде те, що ви завжди боїтеся щось, не давалися зробити щось, не зробив щось, не мав відваги сказати або показати щось, боялися піти кудись, змінити щось і т.д. І за все це буде вашим страхом, що ви самі дозволите до вашого життя, ненав'язливим і в'яленим.

Довірити мене, Якщо у вас є мрія або бажання зробити щось, починайте робити це зараз, завтра ви не зможете часу і енергії робити це.! Кріплення під ногами «натиски бруду» летять у вас. Тексти пісень, а це означає: І не важливо, як глибоко ваш "навіть", якщо ви вдарили його, то ви можете отримати з нього.

Ви не будете жити інакше. Перед тим як і жити, наповнивши себе і ваше життя, не вичерпуючи. Хтось «співає» ти з своїх «добрих» мотивів, пам’ятайте, що це теж можна використовувати для доброго. Хто б сказав вам, що ти ов і кому, Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й І ви побачите гармонійну структуру всього світу.

Неприємні жінки. Більше

Тільки ті, хто виграє від неї.

Не один покарає всіх, Бог любов, не овець і «покара». Ми покараємо себе з нашою інерцією, страхами, бездіяльністю, негативним мисленням, почуттям гумору, довірою в когось, очікуванням чогось, небесним нікому. А життя надзвичайно красива.

Чи не ви? Підібрати і подивитися на себе. Не знімайте цю велику реалізацію до останнього дня.

浜у 涓 蹇

Сайт: www.slovomiru.com.ua