Гіркий досвід жінок з «небезпечними людьми»

Ми не можемо запобігти виявленню, ми не можемо лікувати, що ми не можемо діагностувати. І ми не можемо навчати інших як розпізнати її до тих пір, поки не розуміємо патологію. ?

У дослідженнях психопатологів інвестовано мільйони доларів, а глибоке порушення продукту психопатії. Оскільки кількість чоловічих психопатів становить 3 до 4 разів вище, ніж кількість жіночих психопатів, я обговорюватиме переважно жінок, які постраждали від психопатів в цій статті.

Незважаючи на те, що психопати знищують всіх в своєму шляху, в тому числі жінок і дітей, які люблять їх, чому не клінічні лікарі вважають доцільним для вивчення і написання про єдиний найбільш явний джерело розуміння цієї проблеми: люди, які мають досвідчені інтимні стосунки з психопатами?

Вивчення будь-яких захворювань передбачає ретельне збирання і перевірку її симптомів, і Психопатія не викликає сумнівів у суспільній хворобі.й Навіть наша система правосуддя збирає інформацію про злочинців шляхом інтерв’ю прямих свідків. Я запитую себе, чому немає клінічних даних, нехай тільки брак відсотків, на партнерів психопатів у своїх відносинах?

Я думаю, що відповідь на це питання полягає в тому, що терапевти не бачать цього або що жінка як жертва психопатів, оскільки вони, як правило, не розпізнати психопатів таким чином! У рідкісних випадках, коли вона визнається жертвою психопату, терапевт плутає її з загальною масою більш типових жертв домашнього насильства, або класифікує її як патологічно залежну від її партнера, на сексі і/або припускає, що вона страждає від залежного розладу особистості.

Ці помилкові і часто упереджені пояснення патологічних любовних відносин ніколи не змогли допомогти жертвам знайти специфічні терапії, орієнтовані на їх характерну динаміку відносин і їх наслідки, або сприяти наше розуміння психопатії в цілому. У той факт, що потерпілі відверто виявляють і порушують терапевтів, як такі, що призводять до втрати цього джерела життєвої інформації, є пародія професії «терапевтів». й

Я потрапив в поле патології випадковою хворобою. Я не мав намір працювати з хворими в так званих кластерах B відносин (тобто нарцистичних, антисоціальних і драматичних розладах, а також прикордонних розладах особистості; особистісні розлади класифікуються в одному з трьох кластерів залежно від їх поширених характеристик). Я намагався надати психотерапевтичну консультацію жертвам злочину.

Однак, як перший крок до психопатології, сьогодні, після 20 років лікування людей з розладами особистості, я взяв свіжий погляд на масштаби поточної девасті, викликаної тим, що Otto Kernberg назвав «небезпечні і сильні особистісні розлади. й

Ці серйозні психічні розлади негативно впливають не тільки на пацієнта, а й на членів сім’ї, партнерів, друзів, дітей та навіть на самих терапевтів. Я продовжую бути обрізаним тим, що прогрес у лікуванні людей з розладами особистості вимірюється в буквальному діапазоні міліметрів, при цьому руйнування призводить до прогресу в лепсах і зв'язках.

За роки роботи з пацієнтами, мій фокус почав переходити. Я зрозуміла, що мій час і енергія могли б витрачати більше на допомогу тим, хто не міг бачити патологічних осіб, стають частиною їх життя. Наша проблема очевидна: ці жінки стали жертвами, оскільки вони не змогли розпізнати різницю між звичним різноманіттям особистостей і симптомами патології.

Незважаючи на те, що більшість індивідів з розладами особистості здатні приховати під маскою санності протягом деякого часу існують певні ознаки і симптоми, які лежачи можуть вчитися і, таким чином, уникнути найбільш руйнівних подій в їх житті.

Я помітив, що гіркий досвід жінок з «небезпечними» відварами до двох видів патології: Нарцисизм і повний спектр антисоціальних патологій, включаючи антисоціальні розлади особистості, соціопатію і психопатію. Я почав навчати мас про психопатологію.

У одному з моїх перших книг, як помітити небезпечний чоловік перед вами, я зосередився на діях, які особистісні розлади кластера B можуть мати на міжособистісних відносинах, маркування їх «відносини, які неминуче боляче. й

Як я забезпечив психологічну підтримку постраждалим від особистісних порушень і дізнався з них деталі, які зробили свою підставу для волосся на кінці, я почав дивувати, чому терапевти не турбували жертв найнебезпечніших міжособистісних відносин на планеті!

З 1970-х років, чому ця група потенційних постраждалих від ризику смертельного насильства не була ідентифікована з метою запобігання її, або принаймні для медичної терапії? Чому ніхто не придумав про те, що це цінна інформація від жертв, які вони можуть надати?

Як один з перших терапевтів для інтенсивного вивчення клінічних аспектів психопатичних жертв, я дивився на те, що ці жінки діляться яскраво схожими рисами.

У зв'язку з тим, що їх посттравматичні симптоми були схожі. У той же час, незважаючи на невідповідність терапевта своєї клінічної картини і помилкове сприйняття їх проблем більшості людей, виявилося, що жінки, які люблять психопати, не відповідають жодним з стереотипів, що приписуються до них! Залізо, було багато подібності між ними, що, однак, не було нічого робити з етикетками на них!

Інститут я створив комплексне дослідження більш ніж 75 жінок з усього світу (кількість жінок, які приймають участь в цьому дослідженні, значно зросла з тих пір). В результаті цього великого дослідження були зібрані історії своїх відносин, симптоми, їх характерні риси, їх характерна поведінка, а також динаміка їх взаємозв'язків з патологічними когабітниками.

Це дослідження жертв виявило раніше недосвідчену проблему динаміки незвичайних відносин і часто пізніх посттравматичних симптомів. Жінки, які люблять психологи: Всередині взаємовідносин невидимої гармонії з психопатами, соціопатами та нарцисами. 2-е видання Sandra L. Браун. Цей дослідження також охоплює деякі незвичайні аспекти психопатичної поведінки в інтимних відносинах. По-справжньому шокує розуміння динаміки психопатського способу життя.

Далі було знайдено:

• Виготовлені та самопочуття жінки описують стерп або «сильна вставка» у відносинах з психопатами з неординарними навичками у експлуатації інших людей.

• Психопат проведе їх через гіпнотичну індукцію, запроваджуючи їх в трансні стани, які сприяли «живанню» жінкам в цих відносинах.

• Інтенсивність вкладення та страху негативно вплинули на її сприйняття сексуального та соціального зв’язку з психопатом.

• Дихотомна особистість психопату «Jackill і Hyde» спільно з динамією боротьби і конфліктом між моральними і примітивними потребами, що супроводжується втратою контролю і ризикованої поведінки, сприяло розвитку пізнавального диссонансу у жертв, ослаблення загальної сильної емоційної конституції.

• Наслідки потерпілого були як подібні, так і фактично післятравматичні стресові розлади (ПТДС), навіть при відсутності фізичного зловживання.

• Недавні прориви в нейронауці пояснили відмінності мозку в психопатії (і інших класах B порушень). Це допомогло клінічному розумінні фіксованої природи цих порушень. Хоча ми сподіваємось, що це виправдовує помилкову віру, що психопатія не просто навмисна поведінка, це також зрозуміло, що відсутність знань у потерпілих гамперах їх здатність зрозуміти персистентність цих порушень; жертви продовжують вірити, що агресивне втручання або терапія може змінити психопатію.

Розірвання аспекту цього дослідження було виявлення унікальних і виражених «суперових рис» такого жіночого персонажа, їх міцності і слабкості, які виявилися дивно придатними до сил психопатів і слабких сторін і природно «балансованих» романтичної сторони їх відносин.

Незважаючи на те, що розкриття цих жіночих характерних рис, а також їх умовна поведінка, пояснює багато про цей вид відносин і приніс величезне психічне і емоційне полегшення іншим жертвам, не здавалося б, зміни сприйняття громадськості психопатів або їх жертв.

Під час недавньої радіопрограми ведучий, що описує високий вираз певних рис характеру, властивих жертвам психопатів, і пояснюючи, як це може вплинути на візерунки психопатічного вибору їх жертв і навіть толерантність характерних жертв в цих відносинах, сказав: «Це повна нечудовість!» Ви сказали, що це все про певні риси? Я не вірю. Вона захопила його і трималася з ним. Вона повинна визнати її. Також можливо, що вона зловживала у дитини.

І решта були такі спрощені реагії, завіса екстремального недоліку обізнаності психопатології серед загальної громадськості.

Як зазначено, мої дослідження показали, що жінки, які, як правило, беруть участь у словацьких відносинах з психопатами (і чоловіки з іншими порушеннями кластера B) мають достатню кількість унікальних і унікальних «податкових рис» персонажа, що робить їх ідеальними ціль / час для психопата.

Цей список не списує всі типові риси, але тільки найяскравіші, які можуть привернути психопатію:

• Екстроверсія і коливання для захоплюючих стимулів і вражень. (Псіхопати також екстренуються і пригнічують стимули.) По-друге, перед вступом в стосунки з психопатами, ці жінки були найбільш незалежними людьми на планеті!

• Внесок до відносин. (Потерпілий, як правило, робить великий емоційний, духовний, фізичний, фінансовий внесок в будь-який тип відносин, не просто близьких.)

• Відчуття.

• Додатки. (В наявності ємності для глибокого ураження.)

• конкурентоспроможності. (Нехай навряд чи залишатися без відносин і буде стояти її землі.) Знову це не знак залежності від інших.

• Слабкий почуття шкоди. (Чим не очікує боляче, вона бачить інших як себе.) Іншими словами, вона не має нахилу згадати про непристойне ставлення її дитинства в її відносинах з іншими. По суті, ці жінки зазвичай не зловживали як діти.

• Співпраця.

• Сильний почуття емпатії. (Це може бути недійсним.)

• Розум відповідальності та підприємства.

Я думаю, що ми можемо всі згодні, що ці риси описують чудову жінку. Ці казкові якості на перший погляд не виглядають проблематично. Тим не менш, деякі з цих якостей висловили 97% над середнім, допускаючи, що занадто добре погано. В резюме вони можуть описатися наступним чином:

Надрозвинене відчуття емпатії + міцне вкладення + підвищена похилість + недорозвинена здатність уникнути неприємностей.

Троубл неминучий. Жінки, які люблять всіх своїх серцях, для яких міжособистісні взаємини мають першочергове значення і які, як правило, довіряють відкрито, тому що вони вірять, що всі люди, як хороші, гідні і лояльні, як самі. Крім того, їх казкові якості викликають їх, щоб залишатися вірним з цими переконаннями, незважаючи на захоплення доказів навпаки.

Незважаючи на те, що ці переповнені комбінації якостей можуть здаватися як поганий омень, це насправді хороші новини. Ми не можемо запобігти виявленню. Не можна лікувати те, що не було діагностовано. І ми не можемо навчати інших людей, як визначити психопатів, поки не розуміємо патологію самостійно.

З цим новим розумінням ми можемо використовувати цю інформацію для розробки цільових і відповідних програм лікування і, більш важливо, освітити громадськість про психопатію, орієнтуючись на найбільший ризик розвитку і підтримки відносин з психопатами.

З першого видання книжки «Жінки, які люблять психопати», я провів більше року розробку нових підходів до наших програм лікування за допомогою цієї конкретної інформації. Я займався цими програмами, зокрема для жінок у відносинах з чоловічими психопатами. Забезпечивши психологічну підтримку десятків пацієнтів, я отримав нові інсайти в конкретні аспекти руйнівних наслідків, які ці жінки закінчили.

До моєї книги додано нові результати. Яскраво відрізняється від багатьох традиційних і навіть клінічних видань на психопатах. Це не дивно, що спосіб психопатічних жертв придбали цей досвід.

Моє розуміння цього психічного розладу, розробленого з мого унікального досвіду лікування психопатичних жертв, які поділяють свій гіркий досвід з психопатами. Підхід цієї теми з точки зору психопатічних жертв розшириться і поглибить Ваше розуміння проблеми.

Моя точка зору може відрізнятися від того, що інші психопатичні дослідники, які мають право переважно з кримінальними психопатами при затриманні, дослідники, які працюють в лабораторіях, або академічних установах університету, викладання психопатології. У більшості випадків в’язниці є тільки психопатичні суб’єкти, доступні для вивчення. Психопати, які описані в моїй книзі, є психопатами, які ходять безкоштовно. Це те, що ви можете викликати успішні психопати.

Це висвітлює різницю у підході, представленому у моїй книзі. Психологічні профілі, які я скомпільував для психопатів, базуються на інформації, наданій статевим партнерам, а не стандартними методами дослідження, які залежать від того, що психопати самі говорять про себе.

Цей факт досить проблемний, враховуючи те, що Лілінг – головна якість психопатій. Жінки, які стали жертвами психопатів, відповіли питання про поведінку психопатів та їх властиву динаміку відносин.

Ми навчимо мене, що з описів психопатів, що надаються жертвами та іншими свідками. Слова і дії, тісно спостерігали за часом, дають величезне джерело інформації, від якої до запліднення психопатічних моделей мислення.

Я написав цю книгу, щоб допомогти психопатським жертвам зрозуміти безпрецедентний ризик їх ситуації, минуле, сьогодення та майбутнє. Я сподіваюся, що ця книга навчає їх захистити від інших предаторів і запобігати психопатичному пошкодженню.

У більш ніж 20 років консультування, я гірко бачив сотні (якщо не тисячі) життів знищені фізичними особами з різним рівнем патологічних і психопатичних обмежень. Це зростаюча глобальна патологія є однією з основних проблем психічного здоров'я нашого суспільства сьогодні, просто на основі кількості постраждалих психопатів, неминуче створення.

Психологія похилого віку або бар’єрів Епічний блок мозку: Як знищити людей майстерно покласти відповідальність на тебе Я вірю, що ця книга ініціювала процес виховання громадськості про психопатію. Я вірю, що єдиний спосіб запобігання психопатичної шкоди в суспільстві є виховання загального громадськості про цю проблему. Цей вид освіти може допомогти жінкам приймати більш раціональні рішення про виховання дітей майбутнього:

• Ризик спадкової передачі психічних порушень від психопатичних батьків до їхніх дітей

• Як Психопатічні батьки можуть слухати своїх дітей емоційно

Для підвищення обізнаності громадськості з цією проблемою жінки необхідно знати типові риси чоловічої психопатії. Вони не можуть розуміти психопатів, поки вони знають, які психопати, як вони діють і розгублюють себе. Видання

Кредит Sandra L. Коричневий

Джерело: en.sott.net/article/2622-nevyyavlennaya-zhertva-zhenschiny-kotorye-lyubyat-psikhopatov