Ліз-Бурбео: Що лежить за лаштунками

Не завжди легко розрізняти між двома.

Дуже часто буває, що вроджена людина заявляє себе як наполеглива людина, і гордість її. З іншого боку, є люди, які, без задньої частини, слідувати за їх метою і попросити себе, чи розглянуть себе неробочим або наполегливим.

З тих пір, як це дуже важко для нашого ego, щоб відрізняти між вразливістю і наполегливістю, тут є їх визначення.

ПрофілактикаЦе якість або дія, яка складається з визначення та жорсткості вашого рішення, у Вашому намірі. Продемонстровано консистенцію, визначення для досягнення мети. Це стан людини, яка, незважаючи на перешкоди, продовжує працювати і приймати дії для досягнення мети.

КОНТРОЛЮВін є людиною, яка глибоко прикріплюється до свого способу мислення, до його переконання. Така людина завжди залишається впевненою у праві.

Найбільшою відмінністю цих двох поведінок є страх.

• Персистентний чоловік Не боїться. Він наполягає від любові до себе, прагнучи досягти того, що планується.
  • Людина-павук. Тексти пісень, а це означає: Він хоче бути правою, коли він боїться щось.

Коли два люди сперечають про те, що не заваджена людина не залишить аргументу до того, як його опонент визнає, що він правий, а наполеглива людина дає свою думку і пояснює, чому вона відрізняється від думки інших осіб. В результаті він дасть можливість піти з ситуації, розказавши себе, що вони просто мають різні бачення, і ні краще або гірше.

Якщо ви вже встигнете думати, якщо ви боїтеся щось. Для Вас важливо знати Якщо ви не страшні, ви будете приймати неправильні рішення.й

Я пішов з подібного досвіду кілька років тому, коли я купив готель, щоб налаштувати величезний центр. Я дуже гордий, щоб сказати, що слухайте свій центр тіла був найбільшим в Квебеку. Але через кілька років важко керувати. Я багато подорожував в країни, де продаються мої книги.

Спочатку я був керований наполегливістю. Я був приємно, що наша школа буде тут. Я спробував переконувати себе, що ми можемо обробляти будь-які сюрпризи, але ми не очікували, що я повинен подорожувати так багато.

Я ніколи не думав про закриття. І я був уроджений протягом року. З Я людина наполегливості від природи, я протистояли бджільництва в моїй наполегливості.

І я думав про те, чому я боявся закрити центр, я отримав відповідь. Я боявся, що люди будуть думати, що вони будуть звинувачувати мене в слабкості, що я був хороший приклад, і всі наслідки, які слідувати за "Списання до вашого тіла. й

Якщо ви хочете продемонструвати себе, зробіть час, щоб побачити, якщо страх за вашу наполегливість. Звісно, на початку, ваш ego тягнеться через те, що він не хоче прийняти, що ви дієте з страху. Вони хочуть переконати вас, що ви завжди маєте право.

Знайте, що Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.й Ми орієнтуємося на себе, ми в світлі, і інстинктивно знаємо, куди піти.

Коли я вживав, щоб закрити центр, наступного року я повинен подолати багато перешкод, але в кінці я зрозумів, що ці зміни були вигідні для "Сучасного тіла" і для мене, тому що я зробив правильне рішення.

У багатьох випадках інтелекти дуже пишаться знаннями і повинні бути особливо уважними до відмінності між вразливістю і наполегливістю. Дуже оперативно, егоїзив, коли інші люди питають свої знання. Якщо ви повинні визнати, що інші думки мають право бути такими, як ваше. Вдосконалити відносини з іншими людьми. По суті, утруднена людина часто уникає інших людей від спілкування з ними, оскільки вони відчувають, що вони не мають права мати різну точку зору.

Ліз-Бурбео: Як правильно керувати життям

Ліз-Бурбео: Заміна "проблем" з "досвідченою"

Так ви повинні розглянути себе неабиякий або наполегливий. Задайте друзям, які вони думають. В іншому випадку, залишатися стійким і не утрудненим!

Автор: Ліз Борбо, переклад Ія Зайцев

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: прослуховування-kiev.com/articles/152-lise-bourbeau-stubbornness-or-perseverance