Порада 25-річників з найбагатшого чоловіка Китаю

На конференції в Сеул, юнака попросила Джека Ма, засновника групи «Алібаба», фортун якого оцінюється на $22.2 млрд, що робити, якщо він був 25-річний і просто починає бізнес.

Веб-сайт Засновник найдорожчої інтернет-компанії Азія, яка колись не могла отримати роботу «навіть як помічник-менеджер ресторану Kentucky Fried Chicken»:

Можливості скрізь. Що таке інтернет. 10 років тому, що ніхто не знав про це. Зараз настає важко в Інтернеті, адже всі розумні люди збираються там. Щоб потрапити в реальний сектор.

Якщо ви хочете відкрити ресторан, скористайтеся технологією, щоб зробити його унікальним. Якщо ви хочете відкрити барбер, скористайтеся технологією ІТ та даними, будьте різними з усіх інших. Не тільки працює в стилі хай-тек, але технологія може застосовуватися всюди.

р.

Подумайте "в протилежному напрямку". Коли кожен погоджується на щось, думають про це: Чи правильно це? Це дійсно правда? Коли все проти чого, думають про це занадто. Можливо, вони неправильні. Чи можливо тут?

Якщо ви не турбуєте, не турбуйте. Будь-яка помилка, яку ви робите, це відмінне значення для вас.

Я вирішив на наступне «схеме», яке я розповідаю про молодше покоління:

• До тих пір, поки ви не будете студентом. Очікується підприємництвом, дізнайтесь щось.
  • До 30, стежте за кимось. Робота для невеликої компанії. Більшість компаній також є хорошою практикою, де ви дізнаєтеся процес і будьте частиною більшої системи. Але в невеликій компанії ви дізнаєтеся, щоб корінь вашого бізнесу і мрії, а також виконувати безліч завдань. До 30, це не те, що ім'я, яке ви працювали, це те, що бос ви повинні дотримуватися цих питань. Добрий бос навчить вас важливі речі.
  • Від 30 до 40 років ви працюєте самі, якщо ви дійсно хочете бути підприємцем.
  • Від віку 40 до 50, зробити те, що ви добре, не намагайтеся бігти в іншому місці, вона занадто пізно для нової сфери. Зосередитися на кращих досягненнях.
  • Від 50 до 60 років роботи для молодих людей. Вони можуть зробити набагато краще, ніж ви, щоб навчити їх, інвестувати в них.
  • Після 60 років на вас чекає пляж і сонце.

3369805

Моя порада до 25-річного віку – зробити достатньо помилок. Не хвилюйтеся. Ви падають і піднімаються, падають і піднімаються. Насолодіться своїм життям.

ЗАМОВИТИ Ахін Йо
На основі матеріалів російської бази

Дивитися також.
10 інструкцій випускникам з 5 успішних особистостей
15 порад, які я хотів би дати себе в моїх 20-х

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/15-sovetov-kotorye-ya-hotel-by-dat-sebe-v-20-let-959360/