І ось вона сорока років, вона має астму, вона має панічні атаки, вона має таку застібку, яка без керівництва може розтягнути, вона не падає без таблетки. З шлюбом, зрозуміло, що стосунки бояться. Ми працюємо з нею протягом місяця, працюємо для двох, вона пропускає сеанси, зникає, не дає.
Через півроку ми отримали її. Вона була чотири роки, її мати приніс її до лікаря з варенням навколо шиї. Абсцес повинен бути відкритий, а потім для таких дрібниць не турбували, а мати замовили тримати її, щоб не заважати операції. Так вона сидить там, вона ріже, і її мама тримає її. Мати не для неї, мати проти неї, і ніхто не за неї, ні в світі.
Друг працює терапевтом. Вона має цілу колекцію цих дитячих оповідань, і вони все одно. Всі ці дівчата виросли, все життя якось. Ті, хто бравер і більш гіркими, борються війні, стимають і не дихають, як при русі. І живуть вони, як уві сні, завжди однаковий сон, тільки
У мене є мрія про мансарду, де вони знаходяться про те, щоб бути знайдені, а інші мають вічне останню боротьбу, за не одну спину і гармату загинув.й
Кожна з них колись прийшла фея Карабоса, і кожна вона звучала пісню про те, що немає надії.
Ще один розповів про те, як вона була трирічної чорнилом, потім її назвали. Її мати приймала до лікарні, дала їй лікарям, і вона залишилася. А її страшні дядечко взяли десь і там сходження в горлі з підшлунками, без анестезії, звичайно. Вона кричуща, змащена кров'ю, називається матір'ю.
Потім, коли вона була над, мама прийшла і приносила трохи морозива. Після цієї операції допускається морозиво. Смішувати. Моя мама знала, що б зробити її. Я подарував йому ці люди, нічого не зробив. І тепер морозиво посміхається.
Вона пам'ятала, що коли вона розповіла про свого хлопця. Відпочивали один раз на місяць. вона має вечірку. А потім вона листує, і вона дрочить весь місяць, буквально випадають її ноги. Спочатку вона була щаслива, що свято, а потім якось вийшов. Дорогі друзі!
р.
Вона прийшла до мене з цим – кажуть, чому я не можу бути щасливим з чим. Він робить життя краще, чому це те, що я повинен зробити з ним?
І через два місяці вона занурилася на себе: тут він приходить, зігріється, послухає, мусить, і я пам'ятаю весь час, що в два дні він подарує мені до страшних дяків, вони будуть загартовувати мене протягом місяця, а потім він знову прийде, як ніби нічого не сталося. Морозиво і морозиво. По-новому
Я думаю про цю маму, яка подарувала їй дитину, бо вона не могла. Її серце зламало, як вона ходила в госпітальний коридор. Як вона чекала на ворота, оскільки вона не допускається всередині. Наскільки вона побачила свою дитину знову і зловила її бідними гостями. І я теж думаю, що це не означає нічого, тому що фея Карабоса вже побувала її малюка до того, як вона вже була, і писання вже була відкита.
До тих пір, поки ми маленькі, ми любимо - визначення Omnipotent. Якщо він не зберігає нас, це тому, що він не хоче. Не можна сказати, що мама не допускається в лікарні. Не вдалося пояснити, що операція була необхідна. Він не знає слів. Все, що він знає, що матір його залишив в неприємності.
Ми краще зберігаємо мислення. Якщо хтось не хоче нас врятувати, це просто означає, що вони не люблять нас.
Дівчина прийшла з проблемою, не знає, як приймати допомогу, завжди сама. Вона доходить до смішного - вона має кавалію, сидячи на її вечірці, і вона кидає її притулок для переміщення, він не встиг стрибати - вона вже переніс все, як якщо він не тут. Він завжди носить гармату. Це, її хлопець завжди супроводжує свою квартиру ввечері, і вона виглядає навколо і шокувальника в її кишенях, як ніби один йде.
Він був дуже батько і любив її. Він був похмурим чоловіком, заробив трохи, не міг командувати, зробивши те, що його дружина командувала. І дівчина в дворі була тероризована деякими копніками, прохід не допускається буквально. Вона вже боїться залишити будинок. Я скаржався на мій батько. Моє батько спочатку не хочу нічого робити, раджу мені поговорити з Гопніком в якомусь правильний спосіб, вона не розуміла чому. Вона спробувала її і отримала її в оці, потім Дад все ще взяв її руку і пішов, щоб сортувати його. Він стояв перед цим маленьким скумбом, і він був мутним і сміхався. І вона зрозумів, що нічого не може зробити, що він не може зробити.
Я думаю, що це тато. Як він відчував, коли його дочка зробила задоволення від нього. І я думаю, що це не важливо, тому що коли казка Карабос прийшла і стояв. І я сказав, що дівчина, ніхто не підкаже вам. Дивитися, навіть Дад не міг.
Цікаво: Небезпечний жіночий хабіт: 24 знаки ви На БринкКоли виКоли ми виростимо, він відкриває.
Відмінність між «Дід не бажаю» та «Коулден»І другий набагато гірше. Якщо ми любимо, ми не хочемо, щоб зберегти нас. Може він хоче. Якщо він не може, немає надії. Це не означає, що він не любить нас. Це означає, що він любить нас, але не змінює нічого, це не слідувати. Тексти пісень, а це означає: Він любить нас, але це буде, якщо він не любив нас. Або якщо він навіть не існує.
Ви поодинці, а цистерни приїжджаєте прямо на вас, а кулі знаходяться в неприємності, і ніякі арматури були відправлені. Видання
Автор: Малка Лоренз
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: saintpetersburg.zagranitsa.com/blog/3266/pushka-sdokhla