Як знати, якщо ви є giving занадто багато

Ви коли-небудь чули казку «Це краще, щоб взяти»? Я вірю, що це, здавалося б, позитивна культурна концепція полягає в тому, що багато хто з нас знайти так важко, щоб дозволити собі піклуватися про себе.

Подумайте про це. Ми вирішили, що це хороший друг, дружина, дочка, працівник, мати, партнер. Навіть якщо у нас немає часу, грошей або енергії, щоб це зробити. І не просто дайте трохи, але дати, дати, доки не залишилося нічого.

Якщо ви даєте занадто багато, ви хочете, щоб банк, який тільки видали гроші, але не займає гроші.

Ви не повинні бути генієм, щоб прогнозувати, як це закінчиться банкрутством. Ми даємо дуже багато, беремо занадто мало, і закінчуємо емоційно, фізично і духовно вичерпається – банкрут. Незважаючи на те, що надання іншим є проявом доброти і любові, немає ніякої любові, а не любов до здоров'я, благополуччя і щастя. Тому що для вас є не краплі любові – для себе.

Як людина, яка має пристрасть до досягнення і супержінка, яка розповіла, що вона може бути будь-яким, робити і мати що-небудь, я дав дуже багато років. Я все одно повинен тримати очей на моєму да-відносному балансі щодня.

Я працюю дуже важко, кладаю інших людей над власними і давав все, що я міг. Через це я був вичерпаний кожні кілька місяців. Моє тіло припинилося, щоб дати мені можливість «регулювати» відпочинок. Іноді я був так психологічно втомлений, що всі я можу зробити був овоч на дивані і дивитися епізод після епізоду Downton Abbey або Law & Order.

• Що робити, якщо піклуватися про інших і піклуватися про себе не обов'язково взаємно ексклюзивні абзаци?
  • Що ви можете піклуватися про ваших близьких і зробити речі без забуту про себе?
  • Що таке, як раціоналість, а не самопізнання?

Спробуйте змінити внутрішню інсталяцію. «Це краще, ніж отримувати. й на "Це краще подарувати і отримувати."й Зміна одного слова може змінити все. Уявіть, що вимір успіху і показання, що ви хороший друг/mom/partner не тільки скільки ви дали іншим особам, але і скільки ви отримали.

Збалансувати питання повернення коштів для себе, потрібно знати ваші звички зайвого повернення. Чи буває так:

Ви кажете так. Люди і проекти, коли ви дійсно хочете сказати ні, а потім ви опинилися, і ви не робите нічого?

Ви користуєтеся словом «буся» «Я так зайнятий!»

Ви не змогли зробити час для себе? Може бути, коли ваша дитина закінчиться школа, або коли ви завершите свій робочий проект, ви, нарешті, зможете зробити час для себе (але цей день ніколи не приходить).

Ви думаєте, що не вистачає годин в день, щоб отримати все зроблено?

Ви більш подразнені, незадоволені і розчаровані, ніж ви радісні, мирні, і добре збережені?

Робота більше 10 годин в день є рутинним?

Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше?

Коли ви працюєте, ви відчуваєте себе, що ви не з сім'єю зараз, але з сім'єю - про те, що ви не працюєте зараз?

Якщо ви переповнете, змусите купити речі та/або перекоси будь-яким іншим чином?

Ви добровільно подаруєте, а потім відчуєте заперечення, гнів, відчуттів і непідтримуваних?

Як ви дізнаєтеся про ці ознаки, ви почнете помітити злив на вашу енергію, час і щастя. Якщо ви звертаєте увагу на це, ви навіть можете відчути себе «ликом» у вашому тілі, коли це відбувається, подивіться, що це коштує вам, і починаєте робити речі по-різному.

Цікаво: На даний момент ви просто повинні відмовитися. . й

Коли ви не боїтеся втратити нічого. . й

Як перестати давати занадто багато?

1,1 км Коли є реалізація, яку ви повинні дати занадто багато або вже дати занадто багато, візьміть пауза, щоб змінити вашу міцність.

2,2 км Використовуйте цю паузу, щоб послухати себе і дізнатися, як підтримувати себе, а не жертвувати себе.

3. У Стоп, дихати і попросити вашу внутрішню мудрість, «Що достатньо? й

4. У Зачекайте відповідь, а потім зробіть так багато, не більше.

В першу чергу це може здатися незручним або навіть неможливим. Люди, які використовуються для того, щоб дати занадто багато років або навіть поколінь, щоб змінити візерунки і навчитися любити себе. Але полюбляючи себе і піклуючись про себе, можна досягти набагато більше і допомогти іншим. Це баланс. Видання

Приготований Крістін Ерейло

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання - разом ми змінюємо світ!

Джерело: 9journal.com.ua/%D0%BE%D0%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%B%D0%D0%B%D0%B0%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%B%D0%B%D0%B0%B0%D0%B0%B0%D0%D0%B0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D1%D1%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%D0%