400
Запитайте несвідомі питання
Як говориться казка, право питання половина відповіді. Це. Якщо ви вирішуєте проблему, або ви досягнете мети – якщо ви досягнете мети. Що таке питання?
Загублені два гриби. Ледько рухаючи ноги, вони прийшли до краю.
Відзначається ставка. Вони просять його:
- Воєнний комрад, ми йдемо на станцію прямо?
до Яка справа? Кісточки щиколотки, удар стопи не зрозуміло, а не в нозі на всіх ...
Правові питання - це ті, які призводять до мети. Невірні - це ті, які не призводять нас до мети, але в більшості випадків просто задовольняють нашу цікавість.
Питання з серії:
- Чому він зробив це?
- Чому я нещасливий?
до Що викликало цю поведінку матері-завдання?
до Яка причина моєї лізики?
- ЧИ-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Ю-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-
Вони не вирішують проблеми. Крім того, вони є великим спокусою для продовження його вирішення. Щоб заплутати розуміння причини і розчин не просто легкий, але і дуже приємний, тому що ви можете перевірити коробку, зробив все, що ви можете. Хоча нічого не було зроблено.
Ось питання з серії:
до Як зробити його різними?
- Як я можу пощастити?
- Як побудувати довірчі відносини з матір'ю?
до Як ви отримуєте активний?
- Чому я можу це зробити? Як використовувати це?
Вирішення проблеми. І вони не бачать проблеми - вони бачать розчин, половина якого згадувалися в казці. Для того, щоб зупинитися, потрібно бути щасливим. Диффікулт? Я не думаю. Як боротися з причинами поганих удач? Чому? Коли ви досягнете мети «відчуття і бути успішним», вони, причини (вони перешкоди), будуть працювати самі – свідомо або несвідомо.
Не існує проблеми, які не починають вирішуватися з моменту, як формується правильне питання. Якщо проблема не починається з першої відповіді, повторіть питання, включаючи відповідь.
Як це:
- Я не можу пройти сеанс.
- Як я можу пройти сеанс?
- Ні! Тільки один тиждень зліва і я маю 5 суб'єктів, щоб дізнатися!
до Як ви можете пройти сеанс, коли залишилося тільки один тиждень, і вам потрібно дізнатися 5 суб'єктів?
Питання «Як?»Це дає чітку відповідь, яка спрямована на конкретний результат. Не існує такого, як відповідь, або негативно. Якщо рішення не видно, зробіть техніку MHD (ви, напевно, знаєте про це, і якщо ні, це описано практично в кожній книзі С.В. Ковальова) і повторіть своє питання. Як мудрий чоловік один раз сказав, що не перемога є припиненням спроб.
Так ми сортуємо половину розчину. Що про іншу половину?
Дуже просто. Тут ми допомоглися двох чудових питань, які активно використовуються компетентними психотерапевтами при роботі з будь-яким запитом:
1,1 км Яким чином?
Перше питання дає нам список обмежень, які перешкоджають досягненню мети.
2,2 км Що відсутні?
Друге питання дає нам перелік ресурсів, які необхідно вирішити проблему.
- Хочу заробляти 250,000 рублів на місяць!
доЯк це зробити так, щоб заробити від 250,000 рублів на місяць?
до Ми повинні знайти джерела доходу!
доЩо неправильно?Знайти джерела доходу?
- Я втомлюся на роботі, я приходжу додому і я не можу нічого робити.
до Як знайти додаткові джерела доходу, хоча ви втомилися на роботі?
- Зупинити консервацію, зробити каву, а не вечірні новини на телевізорі, зробити щось про це.
до Що ще?
- Моя самодоставка.
до Що робити про це?
до В цілому невизначеність, що я не маю багато професійного саморозвитку. Я повинен знайти спосіб, щоб витрачати більше часу на нього, це дасть мені впевненість, врівноваження і визначення.
- ІЩо ще немає?Більше довіри
- Не вистачає залізного захоплення підприємця, фінансового розуму, здатності правильно будувати маркетингові кампанії.
І так далі. З відповіддю на кожне питання ми маємо багато доступу до конкретних кроків і специфічних психотехнологій. Наприклад, робота з частиною допоможе усунути внутрішні перешкоди. Ресурси допоможуть отримати необхідні ресурси. Не можна вирішити проблему. Достатньо мати невелику відвагу, щирість і визначення.
І це все результат правильно поставлених і своєчасних питань.
Походимо. Є два інші питання, які заслуговують увагу:
до Як зробити проблему?
до Що ви хочете?
Вони допомагають структурувати будь-яку проблему, чітко і чітко, а також перевести мотивацію турботи про мотивацію досягнення.
- Я був покинутий дівчину.
до Як зробити проблему?
- Я не можу спати, я не можу їсти, і я хворий.
до Що ви хочете?
- Хочу відчувати себе комфортно, спокійно, впевнено, нейтрально до неї.
до Що таке неправильно з...
Все геній простий. Знайти щось, що не підходить вам. Запитайте несвідомі питання. Отримати відповіді. Послухайте, що йде в перші кілька секунд. Закріпити його на папері. До неї. Насолоджуйтесь результатом, сам процес. Задати нові питання...
Це ліки від депресії. Це універсальне рішення для проблем. Це ефективний спосіб жити щасливо коли-небудь після. Видання
Автор: Антон Ковальський
Джерело: psy-in.ru/articles/zadaem-besssoznatelnomu-pravilnye-voprosy
Загублені два гриби. Ледько рухаючи ноги, вони прийшли до краю.
Відзначається ставка. Вони просять його:
- Воєнний комрад, ми йдемо на станцію прямо?
до Яка справа? Кісточки щиколотки, удар стопи не зрозуміло, а не в нозі на всіх ...
Правові питання - це ті, які призводять до мети. Невірні - це ті, які не призводять нас до мети, але в більшості випадків просто задовольняють нашу цікавість.
Питання з серії:
- Чому він зробив це?
- Чому я нещасливий?
до Що викликало цю поведінку матері-завдання?
до Яка причина моєї лізики?
- ЧИ-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Ю-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Ю-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-Я-
Вони не вирішують проблеми. Крім того, вони є великим спокусою для продовження його вирішення. Щоб заплутати розуміння причини і розчин не просто легкий, але і дуже приємний, тому що ви можете перевірити коробку, зробив все, що ви можете. Хоча нічого не було зроблено.
Ось питання з серії:
до Як зробити його різними?
- Як я можу пощастити?
- Як побудувати довірчі відносини з матір'ю?
до Як ви отримуєте активний?
- Чому я можу це зробити? Як використовувати це?
Вирішення проблеми. І вони не бачать проблеми - вони бачать розчин, половина якого згадувалися в казці. Для того, щоб зупинитися, потрібно бути щасливим. Диффікулт? Я не думаю. Як боротися з причинами поганих удач? Чому? Коли ви досягнете мети «відчуття і бути успішним», вони, причини (вони перешкоди), будуть працювати самі – свідомо або несвідомо.
Не існує проблеми, які не починають вирішуватися з моменту, як формується правильне питання. Якщо проблема не починається з першої відповіді, повторіть питання, включаючи відповідь.
Як це:
- Я не можу пройти сеанс.
- Як я можу пройти сеанс?
- Ні! Тільки один тиждень зліва і я маю 5 суб'єктів, щоб дізнатися!
до Як ви можете пройти сеанс, коли залишилося тільки один тиждень, і вам потрібно дізнатися 5 суб'єктів?
Питання «Як?»Це дає чітку відповідь, яка спрямована на конкретний результат. Не існує такого, як відповідь, або негативно. Якщо рішення не видно, зробіть техніку MHD (ви, напевно, знаєте про це, і якщо ні, це описано практично в кожній книзі С.В. Ковальова) і повторіть своє питання. Як мудрий чоловік один раз сказав, що не перемога є припиненням спроб.
Так ми сортуємо половину розчину. Що про іншу половину?
Дуже просто. Тут ми допомоглися двох чудових питань, які активно використовуються компетентними психотерапевтами при роботі з будь-яким запитом:
1,1 км Яким чином?
Перше питання дає нам список обмежень, які перешкоджають досягненню мети.
2,2 км Що відсутні?
Друге питання дає нам перелік ресурсів, які необхідно вирішити проблему.
- Хочу заробляти 250,000 рублів на місяць!
доЯк це зробити так, щоб заробити від 250,000 рублів на місяць?
до Ми повинні знайти джерела доходу!
доЩо неправильно?Знайти джерела доходу?
- Я втомлюся на роботі, я приходжу додому і я не можу нічого робити.
до Як знайти додаткові джерела доходу, хоча ви втомилися на роботі?
- Зупинити консервацію, зробити каву, а не вечірні новини на телевізорі, зробити щось про це.
до Що ще?
- Моя самодоставка.
до Що робити про це?
до В цілому невизначеність, що я не маю багато професійного саморозвитку. Я повинен знайти спосіб, щоб витрачати більше часу на нього, це дасть мені впевненість, врівноваження і визначення.
- ІЩо ще немає?Більше довіри
- Не вистачає залізного захоплення підприємця, фінансового розуму, здатності правильно будувати маркетингові кампанії.
І так далі. З відповіддю на кожне питання ми маємо багато доступу до конкретних кроків і специфічних психотехнологій. Наприклад, робота з частиною допоможе усунути внутрішні перешкоди. Ресурси допоможуть отримати необхідні ресурси. Не можна вирішити проблему. Достатньо мати невелику відвагу, щирість і визначення.
І це все результат правильно поставлених і своєчасних питань.
Походимо. Є два інші питання, які заслуговують увагу:
до Як зробити проблему?
до Що ви хочете?
Вони допомагають структурувати будь-яку проблему, чітко і чітко, а також перевести мотивацію турботи про мотивацію досягнення.
- Я був покинутий дівчину.
до Як зробити проблему?
- Я не можу спати, я не можу їсти, і я хворий.
до Що ви хочете?
- Хочу відчувати себе комфортно, спокійно, впевнено, нейтрально до неї.
до Що таке неправильно з...
Все геній простий. Знайти щось, що не підходить вам. Запитайте несвідомі питання. Отримати відповіді. Послухайте, що йде в перші кілька секунд. Закріпити його на папері. До неї. Насолоджуйтесь результатом, сам процес. Задати нові питання...
Це ліки від депресії. Це універсальне рішення для проблем. Це ефективний спосіб жити щасливо коли-небудь після. Видання
Автор: Антон Ковальський
Джерело: psy-in.ru/articles/zadaem-besssoznatelnomu-pravilnye-voprosy
René Koch: ложка масажу проти пишності бутонів, жирових відкладень на животі і стегнах
П'ятниця Електричний автомобіль майбутнього на виставці CES 2017