376
Sauerkraut "Prababulin рецепт": такий хрусткий ніде знайти!
Сауеркраса. - смачні вітамінні закуски, низькокалорійні на додаток! Найцінніший джерело клітковини, мікроелементів (кальцій, магній, фосфор, натрію, сірки, хлору, калію), вітамінів А, С, РР, Е, Г та групи В, а також лактобакали.
Моя родина стала традиційним. христина беллай Для збору врожаю ми вибираємо білу капусту пізніх сортів без зелених листя, краще, щоб голова була навіть злегка тріщина на шпилькі.
Р
Бабця рекомендує приймати яблука. Сорти Антонівки - смачний аромат осені!
Сауеркраса з яблукамиІнгредієнти
Підготовка
Яскравий, білий і хрусткий, як і перший сніг ... роулінг! Спробуйте приготувати таку капусту - не пошкодити її.
Я впевнений, що мої друзі будуть вдячні за такий чудовий рецепт.
від 650570 грн.
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.

Моя родина стала традиційним. христина беллай Для збору врожаю ми вибираємо білу капусту пізніх сортів без зелених листя, краще, щоб голова була навіть злегка тріщина на шпилькі.

Бабця рекомендує приймати яблука. Сорти Антонівки - смачний аромат осені!

Сауеркраса з яблукамиІнгредієнти
- 3кг біла капуста
- 1 велика морква
- 2-3 зелених яблук
- 3 ст.л. солі
Підготовка
- Заливаємо підготовлену капусту соломкою, яблуко і очищена морква натрію. Посол. Якщо ви віддаєте перевагу яблукам краще почувати в капусти, вирізати їх скибочками. Бабця, коли вона була бродіння капусти в великій каструлі, прокладаючи яблука в цілому!
- Добре промийте, пам'ятайте своїми руками, щоб капуста віддала сік.
- Заповнити банки, тампування, капусту і залишити при кімнатній температурі протягом 40 годин для бродіння.
- Для того, щоб капуста вийшла білою і хрусткою, необхідно забезпечити випуск бродіння газу. Для цього вставте дерев'яні палички в банки.
- Після завершення бродінняПоставте капусту в холодильник. За 2-3 години можна отримати і їсти!

Яскравий, білий і хрусткий, як і перший сніг ... роулінг! Спробуйте приготувати таку капусту - не пошкодити її.
Я впевнений, що мої друзі будуть вдячні за такий чудовий рецепт.
від 650570 грн.
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Вам подобається розкішний ман? Цей простий інструмент для 3 компонентів.
Знайти країну 19 пластикових пляшок і нова порна готова!