351
Sauerkraut "Prababulin рецепт": такий хрусткий ніде знайти!
Сауеркраса. - смачні вітамінні закуски, низькокалорійні на додаток! Найцінніший джерело клітковини, мікроелементів (кальцій, магній, фосфор, натрію, сірки, хлору, калію), вітамінів А, С, РР, Е, Г та групи В, а також лактобакали.
Моя родина стала традиційним. христина беллай Для збору врожаю ми вибираємо білу капусту пізніх сортів без зелених листя, краще, щоб голова була навіть злегка тріщина на шпилькі.
Р
Бабця рекомендує приймати яблука. Сорти Антонівки - смачний аромат осені!
Сауеркраса з яблукамиІнгредієнти
Підготовка
Яскравий, білий і хрусткий, як і перший сніг ... роулінг! Спробуйте приготувати таку капусту - не пошкодити її.
Я впевнений, що мої друзі будуть вдячні за такий чудовий рецепт.
від 650570 грн.
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Моя родина стала традиційним. христина беллай Для збору врожаю ми вибираємо білу капусту пізніх сортів без зелених листя, краще, щоб голова була навіть злегка тріщина на шпилькі.
Р
Бабця рекомендує приймати яблука. Сорти Антонівки - смачний аромат осені!
Сауеркраса з яблукамиІнгредієнти
- 3кг біла капуста
- 1 велика морква
- 2-3 зелених яблук
- 3 ст.л. солі
Підготовка
- Заливаємо підготовлену капусту соломкою, яблуко і очищена морква натрію. Посол. Якщо ви віддаєте перевагу яблукам краще почувати в капусти, вирізати їх скибочками. Бабця, коли вона була бродіння капусти в великій каструлі, прокладаючи яблука в цілому!
- Добре промийте, пам'ятайте своїми руками, щоб капуста віддала сік.
- Заповнити банки, тампування, капусту і залишити при кімнатній температурі протягом 40 годин для бродіння.
- Для того, щоб капуста вийшла білою і хрусткою, необхідно забезпечити випуск бродіння газу. Для цього вставте дерев'яні палички в банки.
- Після завершення бродінняПоставте капусту в холодильник. За 2-3 години можна отримати і їсти!
Яскравий, білий і хрусткий, як і перший сніг ... роулінг! Спробуйте приготувати таку капусту - не пошкодити її.
Я впевнений, що мої друзі будуть вдячні за такий чудовий рецепт.
від 650570 грн.
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Вам подобається розкішний ман? Цей простий інструмент для 3 компонентів.
Знайти країну 19 пластикових пляшок і нова порна готова!