Я хотів купити Vaseline для старих монет, але виявилося, що сталося.

Веб-сайт Він ділився смішною історією життя, героя якої знайшов дуже елегантний шлях до його зловмисників. Монети, особливо мідні монети, при підйомі з землі, мають зелений оксид. Є багато способів позбутися від неї, один з них - відварити монети в вазелін олії.

Наступного ранку після екскавації, з відступним обличчям, дводенними блисточками і гельшлим блиском на очах, я пішов в аптеку за вищенаведене масло. Ноги, після довгого маршу через ліс, боляче так багато, що гайка нагадує ранений пінгвін.

Я ходжу в аптеку, я стояти в лінії двох осіб. Після п'яти хвилин підлітки в кількості трьох штук потрапляють в аптеку, штукатурять скляну стійку з презервативами, точку своїми пальцями, сміятися, виділяються різні тематичні жарти. Добре, це зрозуміло, в цьому віці презервативи сприймаються смішними, не те, що вони зараз.

Я можу запитати:

до У вас є вазелінна олія?

Молодь, захищаючи жертву за жарти, стала варенням.

- Я шукаю.

Фармацевтичний фармаколог переходить в кишечник аптеки. Молодь загинув за спиною. Я чув - "Vaseline ... ha-ha ... змащувати ... га-ха ..." Але не злий, гуморно, yeah.

Від глибин аптеки чути голос апотекара:

- Зайдіть! Я отримую!

Teenagers за спиною не перестає: "There is ... щасливий ... або навіть без Вазелін ..."

А потім я відчуваю втомився свого одностороннього гумору.

Охру в аптеці:

до Що таке вершкове масло?

до У стограмі пляшки! Як старий ти?

Я поверніть мій шаббі-неголені обличчя до миттєво тихої молоді, безладно, походи на кожному пальці, підрахувавши їх. Raaaz, dwaaaa, triia...

- Трій! - бас-апотекар - три пляшки !!!

Звук ще не досягав аптечних окулярів, а дітям, приниження записів чорної бігуни, вже розкочуються як бліх з ірпентину, десь на наступній вулиці.

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)