Тільки schizophrenics правильно відповісти на ці 3 питання. Або генії.

р.

Відповіді на найпростіші питання можна розповісти про людину і що йде на голову. Психологи по всьому світу використовують цю техніку, щоб зрозуміти, чи це людина є генієм або потребує лікування.

Веб-сайт Я дізнався 3 питання, які допоможуть визначити, хто сидить в голову: Mad Hatter або Сальвадор Далі.

1,1 км Що таке чайники і паровари?

Я готовий дізнатися відповідь. Пар.

2,2 км Що таке гоночні автомобілі і торнадо? 3610Р. 4200Р.

Я готовий дізнатися відповідь. Болід і торнадо переміщення кругловидийй

3. У Що таке взуття і олівцем?

Я готовий дізнатися відповідь. І залишитий

Тепер цікаво, що ти? Якщо ви не змогли відповісти на ці питання, не хвилюйтеся: у вас є здоровий погляд. Ну, якщо це було простіше зробити, то у вас є схильність до психічних захворювань, і, можливо, ви повинні звернутися до компетентного фахівця з тихим голосом і вражаючим виглядом.

Цей тест називаєтьсяконтрастністьЗастосовується для виявлення розширеної свідомості. Якщо звичайну людину запитують:Яка різниця між стрілкою і письмовим столом?І сказав він,Немає.? І він буде прямо в певній мірі. В цілому це абсолютно незрівняні речі. Шизофреніки відразу виглядають меншими і більш глибокими варіантами: вони можуть відразу сказати, що листи написані на столі, і стрілка має ручку, з якою писати.

Але як відрізнити шизофренік від істинного генія? Відмінність полягає в тому, що перша відповідає так відразу, і вроджені особистості потрібно процідити себе, відкинути передню, безперешкодну опцію і дати дійсно унікальний результат.

Ілюстратор Леонід Хан Українська Веб-сайт

Дивитися також.
Тест: Чи можна вгадати, що немає на малюнку?
12 Proofs Ви пошкодуєте Смарт, Навіть якщо ви не думаєте, що ви
Загадка генія

www.adme.ru/zhizn-nauka/zagadka-dlya-geniya-862310/