15 чесних котирування Ірини Хакамади про чоловіків, ілюзії, побачення і удари долі

Ми пропонуємо вам 15 яскравих і кандованих котирування з Ірини Хакамади. Вони про любов, ілюзії, відчай, відступ, удари долі, всі рани, які кожен з нас має.

1,1 км Перше, щоб зробити, щоб позбутися від ілюзій про князя, які знайдуть, підібрати і перенести на завісу долі. Згодом людина втомилася від перетягування, і ви потрапляєте, як важка валіза. Щоб уникнути сумної долі закинутої валізниці, жінка повинна зосередитися не на пошуку чоловіка, а на її власній мрії.

2,2 км Як ви тримаєте удар? Мій основний принцип, щоб загинути заздалегідь. Тільки самурай, який вже загинув перемогу в смертельній битві. Живіть найгірший сценарій у вашій голові. Уявіть, що ви будете робити після цього. Опишіть ваші кроки чітко і особливо після поразки. А потім, як в кіно, прокручувати назад до першого кадру і піти в бій.

3. У Я кажу: «Так, я згоден». Я йду, що я думаю, це правильно. Я запустив - Я пропустив його і пішов, щоб зробити це. Не доводити нічого. Не спробуйте нічого. Особливо в групі чоловіків це не буде добре.

4. У Щоб створити гармонійні стосунки з ким завгодно, необхідно спочатку знайти гармонію з собою і самому собі.

5. Умань Що робити? Я розповім тебе. Дізнайтеся, щоб мріяти, встановити високі цілі і йти до них. В той же час, отримання високих не від остаточного результату, але від процесу. І якщо ви вчиняєтеся знайти і розвивати цю енергію в собі, не потрібно більше зусиль, все буде розвиватися – мрії, кар'єри і любов.

6. Жнівень Жінка, яка здатна гармонійно розвиватися і поєднувати жіночу і маскулінову принципи, яка використовує все в світі для її самореалізації, стає унікальною жінкою, зразок фігури. Це було, наприклад, Coco Chanel. І якщо ви хочете, хто може бути. Випробувано!

7. Про нас Жінки-рокет, тобто один, хто дрочить вперед, втілює її цілі і мрії, розумний чоловік неодмінно оцінить. У такій жінці завжди щось вирішити, і виходить.

8. У Коли ви познайомитеся з чоловіком, потрібно чітко говорити, а потім перетворювати в фольгу. І важливо переїхати з однієї держави на інший несподівано і дуже дипломатично. Людина дуже сором'язлива, він завжди боїться чогось. Жінка дуже багата, занадто бідна, занадто красива, або навпаки. Тому нам необхідно стати непередбачуваним, з легкістю і гумором для побудови комунікації.

9. Навігація Якщо людина не хоче змінити, у вас є вибір: жити з ним, як він, або власному спосіб без нього. Якщо ви не можете вирішити, то ви не можете чути себе добре, і проблема не в ньому, але у вас.

10. Чоловік не повинен бути нашим світом, але повинен бути одним з його частин, що стоять в загальному ряду.

527599

11. Я мріяв бути президентом. Чоловік сказав, подивіться на себе в дзеркалі і скажімо ваше ім'я в голосі. Який з вас президент РФ? Я був відхилений, запозичила гроші з бандитів на виборчу кампанію. Я знайшов крайовий р-н, жахливо бідний, на околиці Москви, де міський транспорт не ходив. І зробив це. Я пройшов. Мій чоловік фінансував мій конкурент. І пішов конкурент, і я виграв. І я зрозумів, що я був лідером. Я можу.

12. Гроші в досягненні успіху Для реалізації Ваших ідей достатньо грошей. І так я не прокинувся кожен день мислення, "Дуже, я бачу цю роботу, але я збираюся голодувати, якщо я не зроблю це."

13.00 р. Дізнайтеся про час, отримайте нову інформацію. Це страхування, це основа, яка допоможе вам вижити в найскладніших випадках. Після того, як в Оксфорді я дав лекції і зустрів дівчину з Росії. Вона пішла там, навчаючись бути філологом. Працює в найвідомішому банку. Вона говорить, що ви не знаєте, що це досвід. Я можу зробити все зараз! Я ніколи не збираюся кудись.

Тетяна Чернігівська: Якщо ви занурилися з життям, ви є повним фольгом.

Дмитро Лихачов: Подбайте про молодь до старого віку!

14. Не боятися відчайу. Падіння внизу. Я пішов на дачу, кладемо в ліжко на тиждень, не спілкувався з кимось. Я сказав себе, як жахливо я був, що я втратив і все це. Я відчув себе, і я навіть почав любити нещастя. Але в якийсь момент тіло втомився від нього, і він каже: і життя йде на! Тексти пісень, а це означає: Я не мертвий, сонце блискуче. Це океї! І ви отримаєте і переміщаєте.

15.00 р. І доля як лев. Якщо ви боїтеся, це буде атакувати вас, і якщо це не так, то він стане, де ви хочете, щоб піти. Видання

Джерело: www.knigikratko.ru/articles/15-chestnyh-citat-iriny-hakamady-o-mugchinah-illuziya-obidah-i-udarah-sudby