Я так втомився бути...

Я читаю статтю з цією назвою в Інтернеті сьогодні. Ніщо нове. Якщо ви втомилися бути міцними, нехай себе буде слабким, а потім станеться диво і всі ваші проблеми будуть вирішуватися самі. Ну, не по собі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Для мене слово «Я так втомився бути міцним, хочу бути слабким, тому що є сильна людина поруч зі мною» звучить точно так само, як фраза «Я так втомився ходити на дві ніжки, хочу стрибати на одному трохи так, щоб у мене була скоринка. й

Так, я переповнена метафоріка, але я тримую точку прямо. Чому нікому не говорять, що вони втомилися бути красивими, розумними, популярними, багатими та щасливими? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Я думаю, що більшість людей поділяють світ на чорно-білий. Якщо ви міцні, у вас є сорок голодних котів і самотнього віку. І якщо ви слабкі, у вас сильна людина, мир, любов і голуби.

Що означає бути міцним? Перш за все, зрозуміти, що кожна людина Я зустрічаю в житті, має право на внутрішній світ, який не збігається з шахтою. У цьому світі можуть жити дракони, їжачки, ранні лицарі, виправлені маленькі дівчата, вампіри, хороші ярмарки, єдинороги і страшні монстри. Іноді світ красива і безпечна. Іноді це небезпечно, але це привабливо. Іноді це абіс, з якого краще зупинитися.

Зміцнення – запорука того, що ви зможете витримати світ іншої людини. Ваша сила - це можливість приймати інші з усіма його відмінностями. Не намагайтеся відтворити його. Не намагайтеся завоювати його. Не намагайтеся поєднуватися з краєвидом. Не намагайтеся обдурити свої ресурси.

Ви підходите до світу з рівних перспектив. Оцінити можливість взаємодії. Я люблю їжачки. Я готовий бути друзями з драконом. У мене є багато, щоб дізнатися з вампіра. У мене є мазь для лицаря. Я можу затишти вашу крісельну дівчину, якщо ви не розумієте, я можу подарувати їй м'яч. Ваші монстри не дуже страшні. Але я думаю, що це ревно. І не схожий на запах єдинорогу.

У той же час ви розумієте, що нічого не залежить від вас. Що будь-яка людина, якщо у вас є рівних відносин, рухається в одному напрямку, як він хоче. Не відмивайте себе, якщо це не працює. Ви знаєте, що стосунки є важливою частиною вашого життя, але не велика його частина. І якщо раптом ви просто знайшли себе не на шляху, це не вбити вас, не зашкодить, і не кладе кінець до майбутнього.

Це не означає, що без іншої особи ви будете жити рабом до трьох робочих місць. Безсонні ночі. Бездоганне життя. Чайники в подушці. Завжди кричущий сорок котів. брудний вхід і брак грошей.

Це означає, що ця особа не має права на тебе. А ти переїжджаєш з життям. Жива. Не чекайте на інший кицька, яку ви не будете настоюватися. Видання

Автор: Elena Pasternak

Цікаво: Моя аерогенна зона – мозок.

Неприємні жінки. Більше

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8