Локави: Де ви народилися, їсти там

Комплексна екологічна, політична і економічна ситуація на планеті сприяє людству співпрацювати в рухах з хорошими намірами: захистити, зберегти, відновити, повернути час.

Серед режимів харчування людини - лацінаПринципи якого рекомендують приймати всім, хто піклується не тільки про своє здоров'я, а й про економіку країни. "Локальні війни" - для прихователів здорового способу життя і істинних патріотів.

Локаворез: патріотичне та екологічносте харчування

Справа в тому, що огірок з саду більш корисний, ніж його баббі брат з супермаркету, кожен знає. За принципами локаворе, огірок з ліжка більш корисний, ніж авокадо.

Зокрема, і в цілому, Будь-який сезонний локальний продукт має чудові конкурентні переваги над будь-яким іншим продуктом, що поставляється з екзотичного далекого призначення.

Офіційна дата народження руху місцевих воєн 2005 р. Авторами «патріотичної» харчової системи вважаються чотири американських жінок з Сан-Франциско, які, заради експерименту, вирішили не їсти їжу, доставлені з інших держав протягом місяця. На регіональних фермерських господарствах заповнили харчові корзини, що такі продукти харчування не тільки позитивно впливають на навколишнє середовище і економіку, але й загоює і струни.

By 2007, слово свінгери Поповнено лексичну лексичну лексичну лексичну лексику людей, які фундаментально і свідомо пов'язані з чим кладуть у рот. У 2014 році ми знайомилися з модним трендом.

Чи перетворена в тісні інтимні відносини? Не всі. Алас або безсоння, мій раціон все ще включає арабську каву, китайський чай, Каліфорнійський мигдаль, Іранські родзинки та інші заморські продукти.

Як стати локавором: правила

Не складе труднощів. Перехід до місцевих продуктів є першим і основним кроком до здоров'я тіла і благополуччя регіональної економіки.

Інструкції:

1,1 км Зробіть коло вашого будинку з радіусом 100-150 км, познайомитеся з фермерами і стати їх почесним клієнтом, забути про супермаркети.

2,2 км Якщо місцеве обласне господарство не відповідає всім вашим потребам, уважно прочитайте пакети – гречана греча часто виготовляються в Китаї, макарони виготовляються з італійської пшениці та ін., збирати інформацію про місцевих виробників.

3. У З раціону виключіть чай, каву, банани та інші іноземні продукти (п'ята м'ята, мелісса, ромашка).

4. У Почати сезонний календар їжі, відстежити час фруктів і овочів на ринку.

5. Умань У барах і ресторанах, замовляючи місцеве пиво і вино, крутити офіціантку, чия картопля так апетитно обсмажена і т.д.

6. 100% locavore вже є релігією, не переборщити його, 90% більше, ніж достатньо, залиште вікно відкритою до Європи (Азія, Африка, Америка) так, щоб не втратити інтерес до нових і невідомих.

Користь продуктів харчування:

• автоматично припиняйте використання консервантів, барвників та інших речовин, які пролонгують термін зберігання та естетичний вигляд виробу;
  • Ви є екологічно свідомим і турботою про навколишнє середовище, оскільки довгострокове перевезення продуктів негативно впливає на планету і збільшує екологічний слід, який вже надзвичайно високий;
  • Не тільки ви підтримуєте місцеву економіку, але ви також зможете стимулювати розвиток невеликих ферм.
  • Ви відроджуєте традиції місцевого приготування - заварюючи трав'яний чай, готуємо кульки;
  • Ви отримуєте всі поживні речовини і заощаджуйте гроші.

Вони говорять про те, що ми генетично налаштовані для їжі, які наші предки ate. Вони говорять про те, що з рослинами і тваринами ростуть і живуть поруч двері, ми маємо багато спільного. Неприродна їжа негативно впливає на здоров'я, а наслідки можуть бути найбільш драматичними – від алергії неясної етіології до онкологічних пухлин.

До речі, останнім часом Французькі вчені виявили цікавий факт: в шлунку японської і на алеї норі живуть ті ж бактерії. На тисячу років їжі морепродуктів, тіло привітний, спрямований на травлення і засвоєння. Залиште суші ресторани в японські, забронюйте місця в національних закладах.

Зустрівшись з нами

Ввічлива, один спосіб або інший, заповнює життя кожної свідомості. Покупка їжі з бабусі є невід'ємною частиною життя кожного з нас. Я є адвокатом (крім споживання забійних продуктів).

• Все, що я можу купити від фермера від фермера.
  • Все, що потрібно, щоб будь ласка, підсвідомий (коффі, шоколад, соус песто) Купити в супермаркеті.

Питання, безумовно, спірні. Але я впевнений, що при особливому потребі перехід на «патріотичний» раціон не буде шоком або жахом для мене. Але тепер я дасть можливість продовжувати занурення в шкідливі звички.

Також цікаві: 3 правила переходу на харчування живих рослин

Лев Бабаута: Як замінити шкідливі продукти в дієті

У висновку питання про неоднорідне харчування або залишатися вірними традиціями і купити «генетичні» продукти за кордоном, знаючи, що вони долають і які шкоди навколишньому середовищу?

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.live4ever.ru/locavores.html