Якщо ви втомилися від кашу, вирушайте на чашки! Найсмачнішим рецептом є виключно смачна тістечка з гарбуза.

Я люблю готувати. млинці: немає довгого фуса, і результат завжди щасливий. Королева осені гарбуз Ідеальний інгредієнт для випічки! Тонкий аромат, чарівний яскравий колір...

р.

Я маю особливий зв'язок з гарбузом: Я не збираю його у всіх стравах. Але це кекс – це щось, моя любов від першого шматка! Шоколад., горіхи, кориці роблять свою роботу.

гарбузові інгредієнти
  • 1 ст.л. гарбузового пюре
  • 200г борошна
  • 2 яйця
  • 100 г розм'якшеного вершкового масла
  • 150-200г цукру
  • 10-15г ванільний цукор
  • 70-100г чорний шоколад
  • нарізаний
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 0,5 ч.л. корицею

Підготовка
  1. Для приготування їжі. гарбуз-привід Вам буде потрібно близько 0,5 кг гарбуза. Чистіть рослина, поріжте його на шматки і покладіть її на пульпи, покриту пергаментом. Випікайте гарбуз до м'яких (приблизно 30 хвилин). Сквош готових скибочок з картоплею.
    Р

2. Звичайний і ванільний цукор збитий з розм'якшеним маслом білого кольору. Не зупиняючи збивання, додайте одне яйце при кімнатній температурі. Замочити його борошном і корицею і добре перемішати.

3. Додаємо в масу гарбузове пюре, шоколадні шматочки і рубані горіхи.
  4. Змішайте форму вершковим маслом і злегка посипаємо борошном. Залийте тісто в форму.
  5. Випікайте стаканчик на 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Перевірити готовність збігом або зубцем.

Перевал істини: візьміть апельсинове диво з духовки, дайте трохи охолонути і насолоджуватися смаком. Поведи мене, навіть якщо ви не любите гарбуза, ви обов'язково збираєтеся бути. Насолоджуйтеся чаєм!

Будь ласка, подаруйте вам смачні страви з ароматом та корисними випічками.

Артикул

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.