334
Я припинив покупку цукерок, коли я дізнався рецепт.
"Сайт" Я знайшов вам великий рецепт цитрусового десерту в домашніх умовах. карамелізованийСмак якого обов’язково порадує Вас.
Яскравий солодкість Замінити будь-яку цукерку без шкоди для здоров'я, і для її приготування потрібно лише три інгредієнти.
Сукулент, солодкий і корисний - ідеальне поєднання для дітей і дорослих. Здрастуйте!
Карамельовані апельсини Склад
Підготовка
Карамельовані апельсини готові!
Якщо ви звертаєте особливу увагу на вашу фігуру, ви можете використовувати цукор замість цього. медА замість апельсинів - будь-які цитрусові або фрукти до смаку.
Насолоджуйтеся друзями та друзями!
І не забудьте поділитися дивовижним рецептом східної солодкості з близькими.
від
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Яскравий солодкість Замінити будь-яку цукерку без шкоди для здоров'я, і для її приготування потрібно лише три інгредієнти.
Сукулент, солодкий і корисний - ідеальне поєднання для дітей і дорослих. Здрастуйте!
Карамельовані апельсини Склад
- 3-5 апельсинів
- 400 г цукру кані
- 100 мл води
Підготовка
- Вимити апельсини ретельно і порізати їх в мусах. Марокканські апельсини також чудові, додаючи колір на десерт!
- Візьміть каструлю або глибоку дошку. Посипати дно рівномірно коричневий-сугарй
3610Р. 4200Р. - Потім викласти шар скибочки апельсинів на цукор і знову розподілити шар цукру рівномірно.
- При обробці кладки помаранчево-сугарних шарів ( Останній шар повинен бути цукром), заливають вміст водою.
- Покрийте кришку і залиште на повільному вогні десерт.
Карамельовані апельсини готові!
Якщо ви звертаєте особливу увагу на вашу фігуру, ви можете використовувати цукор замість цього. медА замість апельсинів - будь-які цитрусові або фрукти до смаку.
Насолоджуйтеся друзями та друзями!
І не забудьте поділитися дивовижним рецептом східної солодкості з близькими.
від
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Вона пофарбувала підлогу чорною фарбою, щоб знезалізувати потворну плитку. Це справжній шедевр!
Вечірній спорт безладно! Загублена вага, просто дізнаючись про це, відразу пішов 6 кг.