Навіть якщо акумулятор раптом мертвий, є вихід! Я зафіксував його за секундами.

Якщо ви коли-небудь зробите. Почати На нульовому заряді акумулятора. Доброго дня!

"Сайт" акції з вами ефективного життя хак: як почати двигун вашого автомобіля з просто простим тканинним поясом або стрічкою.

Як запустити автомобіль, якщо вам потрібна батарея
  • джек (маленькі, прокатні)
  • тканинний ремінь (або щільна стрічка)

покрокова інструкція
  1. Підйомник за допомогою гнізда одним з коліс управління (в залежності від приводу машини) і закріплюємо колесо в цьому положенні.

2. Натягуйте ручну гальмівку і поверніть на третій шестерні.

3. Поставте ключ в блок запалювання і переверніть його до початкового положення.

4. Тепер ретельно оберніть колесо тканинним ременем або скотчем кілька разів в напрямку годинникової стрілки і рух машини вперед. Затримайте вільний край стрічки міцно в руках.

5. При різкому русі руки, занурення стрічки з усіма своїми силами, щоб колесо обертається на хорошій швидкості.

Саме таким чином, коли колесо рухається, можна імітувати ефект «очищення машини», в результаті чого двигун починає працювати і починається автомобіль.

Пам'ятайте, цей трюк підходить тільки для редукторий

Добре, відтепер, розряджена автомобільна батарея не проблема для вас! Про нас

від Навіть якщо акумулятор раптом мертвий, є вихід! Я зафіксував його за секундами.

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!