Саме тому чоловіки втрачають дружини: психолог назвав основну помилку, яка призводить до розлучення

Веб-сайт пропонує читачеві корисну статтю експерта з питань родинних відносин Павло Зигмантович. Психологічні дослідження показали, що відносно шлюбу, чоловіків і жінок в середньому мають дуже різні види.

р.

Середня жінка уявляє шлюб дуже добре.Як ранок подружжя, як день, як вечір, як дайвінги відрізняються від вихідних, скільки разів піти в море, як відвідати і хто привітати? Я жарт за раз, що жінки мають дуже детальний зв'язок малюнка, де всі розміри, діаметри і стійкість матеріалу позначені докладно.

Ще один чоловік. Наш середній брат має дуже вагові ідеї про шлюб. Летермально в дусі жарту «Ворщ!» До ліжка! Іншими словами, середня людина хоче все добре, і що добре досить слабкий.

Тут важливо пам'ятати про неперевершене законодавство – більший шанс, що реальність не відповідає їм. І як тільки він не вписується в них, ми переповнені емоціями - ми відчуваємо, вчено кажучи, фрустрація (симпатичний - бумер).

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тому середня жінка незадоволена своїм шлюбом багато частіше і більше, ніж середня людина (зрозуміється - він мав очікування від лука, в реальності вони більш-менш придатні, чому незадоволені?).

Тому жінки частіше подаються на розлучення - що це точка життя з людиною, яка не підходить вам, хто не вписується в ваш малюнок? Один момент.

Ваш день - вісім березня. Не думайте, що жінки катастрофічно неправильні в їх схильності до ретельно виготовленої картини шлюбу. Не варто припустити, що чоловік є катастрофічно помилковим, маючи вагові ідеї про шлюб.

Так, обидва варіанти екстремальні. Так, це буде добре, якщо жіночі ідеї були менш специфічними і чоловічими ідеями були більш конкретні (особливо, оскільки все це дуже незрівнянна і з змінами Due diligence).

Проблема відрізняється. Проблемою є sexist концепція деяких чоловіків, які можна описати в трьох словах: «Жінка говорить приступні речі». Відомий казка йде, «Сторіться жінці і робимо навпаки. й

І коли жінка приходить і намагається спокійно, людсько, поважно пояснити, що вона не любить все про шлюб, людина, яка має цю концепцію в своїй голові, просто звільняє жінку.

Я не думаю, що це так важливо для неї, вона не пояснила, що це було дійсно серйозне завдання, вона була блювотою, вона не звітувала.

По суті, жінка, звичайно, пояснила і повідомила, тільки людина через його концепту щітнула в сторону, не приділяв уваги. Подумайте, що жінка говорить про деякі нещільності - вона хоче прогулятися частіше і в цілому спілкуватися, що неприпустимо, не заважає перегляду телевізора.

І коли жінка пішов, ви не можете чистити його, і це де мозок очищає. Але це пізно.

Проста заява недостатньо. Ви повинні зробити конкретні рекомендації?

Я починаю рекомендації жінкам. Шановні друзі! Якщо це можливо, покажіть, що ситуація не просто турбує вас, але це дійсно серйозна проблема (якщо це дійсно серйозна проблема), яка повинна бути адресована. Не ковтати сміття під ковроліном. Звідти його потрібно звідти, сортувати і кинути його в призначене місце.

І знову. Якщо ви, шановні жінки, то повинні обговорюватися. Якщо ви серйозно стурбовані чимось, то варто обговорити серйозно. У мене є багато приміток на моєму сайті про те, як поговорити з чоловіками і взагалі виникають складні розмови. Погляньте на Архів, все там.

Тепер рекомендую чоловікам. Шановні брати! Будь ласка, позбавляйтеся від сексуальних концепцій. Це, по-перше, корисний і по-друге, дуже корисний. Порадуйте свою жінку обережно - не так багато з них, ці турботи можна вважати.

Це, насправді, нормально бути уважним для коханої людини і що відбувається йому. Не відпустіть його, але дайте йому значення, принаймні мінімальний.

Я повинен визнати, що це трохи дивно, щоб писати все це, але, alas, я регулярно зустрічаю чоловіків, які повні з такими поняттями в своїх головах. Якщо жінки не залишалися.

На щастя, я повторю, людина може змінити свої поняття, буде бажання.

Разом. Чоловіки повинні бути більш уважними до досвіду своїх жінок, жінки повинні чітко вказувати на проблеми і не заковтнути сміття під ковроліном, не захоплювати проблеми. Неймовірно підвищується шлюб.

через zygmantovich.com/? p=12519