Хлопець без ніг збирає старі колготки, щоб не йти божевільно з жиром

Хто знає, коли нещастя чекає нас в житті? Життя не може бути проживане без гранати. Герой історії Про нас Це було лише 20 або так, коли незрівнянне сталося. Ленар Хафісов був звичайним хлопцем і, звичайно, ніколи не мріяв про в'язання килимок з старих колготки. Поступання в школі, армія, улюблена дівчина, яка чекала на нього, щоб повернутися від служби,... Радість молодих та їхніх батьків не обмежувалася. Ленар і Лейсан планували довго щасливе життя, мріяли дітей, нанесені до реєстру, призначили весільний день. Що всі змінили один день, тиждень до того, як вони повинні бути чоловіком і дружиною.

Джерело: Yaplakal.com Молоді люди повернулися з Казань з покупками на весілля. Авто виїхав, трапилося випадково. Leysan помер в руках, lenar був лівий без ніг, говорить про трагічну історію другу хлопця Лясана Махмутова.

Ленар не схожий на те, щоб розповісти про нещастяний день 2011 року, який поділив своє життя на «дощ» і «після». П'ять років пройшли, але рани не загоюються. Він ще не може відновитися від втрати. На своїй сторінці в соціальній мережі романтичні фото і вірші в Татарській мові, які він заперечує його загиблим Лейсаном.

Lenaru - 26 років. Він ніколи не зустрівся з іншою половиною. Рік тому він був черговий нещасний випадок: його матір помер. Він не ходив з гранатом, а потім і тепер Ленар завдяки незвичайному хобі, що його мама навчила його - він в'язує повічки і килими з старих колготки. Ви можете вибрати будь-який інший матеріал, але колготки є те, що ви можете отримати безкоштовно, вони швидко зношуються, люди просто відкинути їх. Чому не використовувати його? Однак не всі поділяють інтерес хлопця, а його пристрасть Ленар - сором'язлива. Він каже, що люди сміються на тому, що він збирає рвані колготки.

- Я купила стару машину і в'яжу її швидше, ніж вручну. Я не в'яжу для продажу, просто для замовлення. Я не запитую гроші за роботу, але люди хочуть подякувати мені. Кожен по-різному, хтось дві сотні рублів, хтось шість тисяч. У місяці я можу виконати 8-9 замовлень, говорить Ленар.

1990Р. 2199Р.

Продам іржі для нього хороший дохід. Єдина проблема – відсутність матеріалу. Один мат бере 60 колготки. Вся державна ферма "Мамадишський" подає співачки з рогатими панчохами з стрілками. Новини, які Lenaru потребує щіток, тушкують до Казань. Художники Татарстанської філармонії кинули на збор.

- Хто має те, що: кричав, капрон, дитина, кольорові, теплі. Але нам дійсно потрібно сірий, вони добре фарбуються в інших тонах. Ленар - яскрава людина, він молодий, але йому довелося пройти так багато, попросить підтримати Ленар з матеріалом Земфіра Газізова, другом хлопця.

Люди, вражені долею молодого чоловіка, захотіли організувати благодійний захід, щоб забезпечити більш суттєву допомогу - гроші, але Ленар Хафісов не відмовився. Він не використовується, щоб скаржитися і просити. Гроші він отримує від свого хобі досить для нього жити. Все, що він повинен зробити, плести з колготки. Зібравши візерунок патчів після патчів, він забуває, що два найближчих і найулюблені жінки не навколо, і занурюється в спогади п'ять років тому, коли все було відмінно.

Веб-сайт: forum1/topic1472984.html