Прості способи позбутися від шкідників в квіткових горщиках

Я люблю квіти і вирішили висадити їх в домашніх умовах!

Я використовую грунт придбаний, але я знаю, що часто це "живе" багато шкідників. Я консультував пропарити грунт, щоб позбутися від них, але я сумніваюся, що це буде сенс.

Я глибоко переконаний, що грунт після загартування в духовці перестає бути грунтом. Вбиває абсолютно всі бактерії, всі унікальні мікрофлори і відновлюють її неможливо.

Так, можна заповнювати його літрами органічних добрив, але ще не буде нормальним. Щоб позбутися від шкідників в придбаному грунті, краще залити його розчином перманганату.

Крім того, практично всі паразити можна загинути. апельсинова шкіркаПокладіть його зверху в горщик і змініть його періодично, коли він висихає.

Бурі. часник в забрудненому грунті. Курчата, похована в грунті, стирають шкідники.

Зробіть свій власний. липкийй Нанести тонкий шар меду на жовту частину паперу (або інші яскраві кольори). Прикріпіть його до зубної палички і приклейте її в грунт. Коли палички палички, просто змініть приманку.

Ви можете приклеїти кілька матчів в горщику з головою вниз.сірий Також вона хороша при управлінні шкідниками.

Пропоную ще один спосіб: взяти 200г на відро води. Магорказалити 2-3 л гарячої води і залишити на 2-3 дні для запобіжника. Потім додайте воду до 10 літрів і залийте цей настійний грунт для кімнатних рослин і для заміських будинків.

Ефект буде чудовим! Видання

Труби поліпропіленові є реальною загрозою для здоров'я людини!

Ферма без хімічних речовин: 12 золоті поради

Джерело: vk.com/home_garden?w=wall-44431169_428945