Кожного разу вони скидають руки. . й

Що відбувається?

Я забуваю про Бога.Щоразу я зламаний і струганий.

Як я захищаюсь громадською тривожністю, я шуаут разом з іншими: «Гуардяни, ціни випливають, економіка опадають, політики не подбають про своїх громадян, що трапиться до нас!» . . ?

Я змусив себе пам'ятати циклічну природу історії і заспокоїти трохи. Слова, що багато разів читали: «У вас є все волосся на голові. й

Я дихаю і розумію, що немає сенсу хвилюватися. Висновок.

Душа є частиною вічності, це вічно. І не є зовнішніми подіями, що стосуються душі, але часова історія, що відбувається з ним.

У нас є наш бізнес, щоб подбати про Бога, і Господь Все, що подбає про нас.

Я забуваю про Бога.Кожного разу вони скидають руки.

Так само, як руки євреїв знизилися, до яких пророк Хаґай прийшов нагадати про існування Господнього і заохочувати будівництво нового Єрусалимського храму.

Єврейські люди, які перенесли земні проблеми та справи, втратили віру і сподіваючись на допомогу Божим, припинили будівництво нового храму на місці зруйнованого храму Соломона.

Люди віднесені до браку грошей, до порівняльної простоти Єрусалимського храму під будівництвом, у порівнянні з пишністю минулого, Соломону та іншими причинами яких вони не могли продовжити будівництво. Але вони були роздратовані і роздратовані.

Профет Хаґай стверджує це і затверджує людей для продовження несучасного будівництва храму, слава якого буде перевершувати попередній.

Профет (видалення і благословення Аллаха бути на нього) сказав: «Мій ковенант, який я зробив з вами, коли ви вийшли з Єгипту, і мій дух мешкає серед вас: не боятися. й

Відповіді на непристойну: не слід розмалювати і втратити серце, які обставини в житті. І якщо ваші бажання вирішені і очікування не виконуються, не варто дискурувати, але продовжують працювати з старанністю. Господи вірний Його заповіту і Духа Божого є з нами назавжди.

Я забуваю про Бога.З кожним днем я відчуваю себе себе.

Коли ви відчуєте себе, ви перестаєте жити повністю. П'ять для самозбереження виправдано. Але в інших випадках це деструктивно.

Ми шукаємо наших гріхів. Ми не хочемо змінити. Ми очікуємо, що світ змінюється, люди, обставини, але не нам.

«Чи не мій недолік, це їх несправність!» – основні слова «самостійця». «Я зробив так багато для них, і вони зробили так багато. й

Поступово такі виписки і виписки призводять до того, що людина, крім себе, вважає всім іншим невірним. І в результаті обмежує коло спілкування до мінімуму. Зіткнеться від реальності, люди самі знаходять себе в мертвому кінці.

Спас не говорить про себе, але любові. Де немає любові. Тільки любов може розвивати особистість, але життєдіяльність призводить до деградації.

Я забуваю про Бога.З кожним днем я зупинюся щасливим.

Я завжди дивився, як ви можете бути щасливими в хворобі, в нещастях, коли ви і ваших близьких є в неприємності. Деякі види гіпокризії.

Але з часом я розумію, що радість не залежить від будь-яких зовнішніх обставин. Так само, як багатство і успіх не можуть бути запорукою радості, тому бідність і хвороба не позбавлені особи цього подарунка.

Бо єдиний джерело істинної радості є причастя, родіння з Богом. І це не є механічним, але реальним Богом, коли Господь народився в душі знову і знову.

З'єднання, можливо, ви занадто зосереджені на собі, ваших почуттях і немає місця для Бога у вашому серці.

Святі батьки також попереджають, що невдовзі призводить до втрати радості.

«Алрусовий радіс». Рентгенів постійно. Для всіх речей подяка, для цього буде Бог для вас у Ісуса Христа (1 Салоніки 5:16-18). Золоті слова Апостола Павла є істинним провідником у складних випадках.

І як актуальні і сальні сьогодні є слова євангеліста Метью. Господи, щоб радіти і радіти в обличчі переслідувань (Matthew 5:12).

Я забуваю про Бога.Щоразу я починаю порівняти і оцінити.

Святі Списки говорять, що кожна людина унікальна і унікальна. Це Бог для всіх.

З дитинства ми завжди порівнюємо з кимось. «Подивитися, як смарт Катя, граючи на скрипці, і ви всі зачіски з хлопчиками», «І Таня Іваненко, отримав п'ять на математичній олімпіаді, і ви ...» Такі порівняння неприємні і болючі. На мій погляд, діти повинні бути різними і не повинні подобатися один одному.

Я пам'ятаю цей випадок.

Мій чоловік і я розмовлявся в компанії однодумців, все прекрасно, гарне вечір. Про себе і її сім'ї. Я був вражений її сюжетом, жінка була чутливою, доброю і безладною людиною. Порівняно з нею, я відчував себе невдачею. Ще захопився нею, чим більше незадоволених я став. Я спробував не показати зовнішній вигляд і продовжити розмову. Чим більше сказали мені, тим більше я зрозумів, що вона була тисячі разів краще, ніж мене, як мати, дружина, і Крістіан. Я нічого не в порівнянні з нею. І ця думка стала настільки ненадійною для мене, і експлуатація співрозмовника були непристойними, що я, цитуючи свою невідповідність, ліве суспільство пригнічує, позбавляючи себе хорошої компанії.

Пробити емоції: як відображаються недуги душі на тіліТільки ті, хто виграє від неї.

Так, порівняння хмари. Що можна зробити для іншої. Це ще має свої завдання, не гірше або краще, але просто його.

Кожен відрізняється, і кожен унікальний. З цієї правди виникає повага людині, незалежно від того, наскільки відрізняється він від вас, незалежно від того, які відмінності за смаками і видами, кожна людина, як і вам, має право на любов і розуміння.

Не вимірюйте світ самостійно. Світ набагато краще! Видання

Автор: Наталія Горошкова

Джерело: pravlife.org/content/kogda-ya-zabyvayu-o-boge

Категории

Смотрите также

Новое и интересное