PepsiCo спрямований на зменшення цукру в напоях 2025

67828310

Зустріч Медичної академії у Вашингтоні обговорили гострий розвиток ожиріння та цукрового діабету другого типу протягом останніх трьох десятиліть. У зв'язку з цим, PepsiCo Inc. оголосив, що він має намір зменшити частку доданої цукру в напої 2025.

Варто відрізнити природний і доданий цукор: перший (наприклад, фруктоз) міститься в продуктах спочатку, другий використовується в виробництві і обробці їжі. Додані цукру містять велику кількість калорій без необхідних поживних речовин, вони також називаються «порожня» калорій. Такий цукор викликає карієс, так як він створює сприятливе середовище в роті для поширення бактерій.

Згідно з PepsiCo, вона планує звільнити більше раціонів і низьких калорійних напоїв, а також переглянути кількість доданої цукру, що використовується в м'яких напої високої калорійності. На сьогоднішній день 60% напоїв PepsiCo містять більше 100 ккал за рахунок доданої цукру, незалежно від обсягу, в якому напій йде на продаж. Мета компанії полягає в тому, щоб зменшити його високопродуктивні продукти до 33% в дев'ять років. Ми вважаємо, що компанія, яка бере на себе, допоможе пропелу PepsiCo, щоб ще більше висот за останні роки. Компанії, такі як PepsiCo, мають величезні можливості, а також обов’язки. Не тільки зробити прибуток, але зробити це таким чином, що б зробити різницю в світі, компанія сказала в прес-релізі.

Солодкі соди, енергетичні напої, спирт є основним джерелом доданої цукру. Список висококалорійних «кухів» ожиріння і цукрового діабету був флагманський напій Пепсі, який містить 41 грам цукру (близько 10,25 чайних ложки) і 150 калорій в 355 мл. Цукровий пісок Гора ще більше – 46 грам (170 ккал). На цьому фоні Міринда з 32 грамами і енергетичною вартістю 120 калорій, здається, найбільш нешкідливий. Як ви знаєте, скільки цукру є безпечним для вашого здоров'я?

Кожна п'ять років Food and Drug Administration видає нову версію дієтичних рекомендацій. Вони вірять, щоб відобразити останні харчові дослідження і допомогти людям зробити здоровий вибір їжі. Вони використовуються лікарями і дієтологами для компіляції програм харчування, шкіл для розкладу їжі і виробників для розрахунку харчової інформації. Версія 2015-2020 рекомендує обмежити надходження цукру до 10% (не краще) щоденного раціону. Якщо ви споживаєте 2,000 калорій щодня, то добовий максимум не повинен перевищувати 50 грамів доданої цукру – трохи більше, ніж один з них. Для дієти 2500 ккал рекомендована норма становить 62,5 грам. Якщо ми розглянемо рекомендації Світової організації охорони здоров’я, ми бачимо, що вони суперечать думці FDA. Хто рекомендує обмежити надходження до раціону до 5% цукру.

Більшість американців отримують багато цукру щодня. Згідно з дослідженнями, що проводяться в 2013-2014 рр., близько 70% дорослих в Сполучених Штатах є надмірною вагою, 38% є ожирінням. Більше 29 мільйонів американців мають цукровий діабет, а 86% – ризик. У Росії ці цифри трохи нижче: 59% населення страждають зайвою вагою, 24% від ожиріння.

Щоб допомогти споживачам визначити і зменшити надходження цукру, харчова та наркотична адміністрація запропонувала змінити маркування продуктів харчування на початку 2016 року. На нових етикетках, які стануть обов'язковими для виробників з 26 липня 2018 року, зокрема, додають цукор і натуральний. Таке ж призначення подається переліком найбільш поширених доданих цукрів, опублікованих на сайті відділу сільського господарства США.

Минулого тижня Світова організація охорони здоров’я (ВООЗ) запропонувала податок на цукрові напої, які допоможуть зменшити споживання на 20% та зменшити поширення ожиріння, цукрового діабету та карієсу. «Якщо уряди накладають податок на цукрові напої, вони можуть зменшити страждання і врятувати життя. Вони також зможуть зменшити витрати на здоров’я та збільшити дохід для інвестування в охорону здоров’я, - сказав Дуглас Беттчекер, директор Департаменту профілактики неінфекційних захворювань на ВООЗ.

PepsiCo та інші виробники, в тому числі Coca-Cola, на відміну від таких податків і міток регулювання. Промисловість витрачала мільйони, які намагаються запобігти запропонованому вексельному обліку на рівні держави. Нещодавнє дослідження також було встановлено, що компанії витрачають мільйони на спонсорські організації охорони здоров’я та дослідження, які можуть застосувати компанії охорони здоров’я, які спрямовані на різання та оподаткування соди. Заощаджуйте дітей, благодійність, повідомляється про те, щоб підтримати податковий рахунок після отримання більш ніж $ 5 мільйонів від PepsiCo і Coca-Cola в 2010 році. Незважаючи на те, що виконавчі органи компанії відмовилися від цього зв’язку, серед колег та медичних працівників, історія викликала резонанс. Виробники також впливають на дослідження. У червні у місті Скіфі, Гершей та Бутетерфінгерів стали спонсорами солодких досліджень. Минулого року «Нью-Йорк Таймс» показав, як «Кока-Кола» запрошують мільйони досліджень, які покривають посилання між цукровими напоями та ожирінням.

Ця практика була поширена більш ніж 50 років. Виробники спотворили наукові дослідження, диктуючи питання, можна попросити про цукровий пісок, особливо роль цукрового піску грає у виклику захворювання серця. За останні роки дослідження, опубліковані в АРМА Внутрішня медицина фокусується на дискусіях, які виникли на початку 1950-х років, як показники серцево-судинних захворювань в США. Вчені почали шукати відповіді і виготовляли кульбритний насичений жир. Це не випадково: після огляду архівних документів дослідники простежували, як цукрова торгова асоціація допомогли встановити гіпотезу, яка їсть високі суми насиченого жиру була основною причиною проблем серця, виливаючи сумніви на доказах, що цукор може бути полум'ям.

Сьогодні погляд наукової спільноти щодо ролі специфічних макроелементів у харчуванні дещо змінився. Дослідники уклали, що звичаї людини, швидше за все, важливіше для здоров'я, ніж специфічний відсоток жиру, білка і вуглеводів.

Джерело: geektimes.ru/post/281636/