Хочу скасувати всі кнопки і дати ці думки в свіжому струмі.

Автор знаменитої книги «Віт, промінь, любов» Єлизавета Гілберт з завершенням роману не перестала шукати щастя і побачити світло в діях інших.

Веб-сайт Це як дотик теплої руки друга в непростий момент.

Кілька років тому, я застрявся в трафікі в Нью-Йорку з автобусом, повною шиною, дратівливими пасажирами. Дощ. У салоні автобуса чоловіки розводять один на одного - які з них почали боротися і з якої причини я не знаю. Не одна думка про те, щоб допомогти жінці вагітним. Повітря засмічений з відступом.

Ведуться оголошення: "Друзі!" Я знаю, що все було важко. Я не можу зробити все про те, що погода і трафік. Але є те, що я можу зробити. Я запрошую кожну з вас вхідних дверей. Досягнення. Коли ви ходите, поставте ваші турботи і розчарування в ньому, окай? Я проїду на гудсоні і відварюю всі ці речі прямо в воду. Всі права?

"Я думав. Пасажири сміхалися. Вони очищають обличчя. Ці люди призначили за останній час, що вони не могли бачити своїх сусідів, і зараз вони почали дивитися на очі: він серйозний?

Він був серйозним.

На черговій зупинці водій застрягнув руку в вікно квитка і чекав. Один по одному, пасажири, які прогулялися передніми дверима, і попередньо зарекомендували поставити щось в руці. Хтось сміхався, хтось кричав, але всі доторкнулися руки водія. На наступну зупинку водій знову поширив свою руку. І так було все, що до річки.

Непристойні дні. Іноді ці дні останні кілька років. Ви спробуєте змінити ситуацію, але нічого не виходить з неї. Ви втратите свою роботу, гроші, друзі, віру і любов. Ви подивитеся на страшні новини. Ти страшно. Ви замкнете кнопки.

На всіх нас з’являється темрява. Ви не знайдете. Але що якщо ви світло? Що може стати джерелом світла?

Як автобусний водій, який не був знаменитою людиною або духовним педагогом. Він не хоче принести свої знання до людей. Середній працівник служби є одним з найбільш невидимих людей. Але влада в середній людині величезна, і водій зумів його каналізувати, щоб допомогти нам всім.

3610Р. 4200Р.

Звичайно, я не можу зупинити глобальне потепління, зупинити війни, переробити людей. Але я можу впливати на людей, які я зустрічаю, навіть якщо ми офіційно дивилися.

Моя поведінка має значення, тому що я не жив на пустелі острів. Скарб і страх є негайним, але терпіння і великогабаритність також суперечать. Ми маємо більше повноважень, ніж ми підозрюємо.

Що ще, я думаю, що це єдиний спосіб, щоб світитися, одна зупинка після іншого, весь шлях до річки.

Джерело oprah
Переклад літо в голові
Автор Елізабет Гілберт

Дивитися також.
«Не любляйте досконалості, вони люблять придатність. й
Дад пішов на поїздку з маленькою дочкою і зробив щось дуже важливе.

на сайті www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/papa-otpravilsya-v-puteshestvie-s-malenkoj-dochkoj-i-ponyal-nechto-ochen-vazhnoe-1375565/