Як зробити органічне рисове молоко

Є багато рецептів приготування цього великого напою, відмінності в основному в добавках, хоча принцип приготування також відрізняється. Я пропоную вам найкорисніші, з точки зору здоров'я, рецепт. Насправді цей напій називають молоком через його білий колір.

Користь, яку організм отримує з рисового молока, можна порівняти тільки з спортом. Не синтезовані фармацевтичні вітаміни замінять набір мінералів, амінокислот і вітамінів, які присутні в рисовому молоці, так як в цьому рецепті не піддається тепловому лікуванні. Так говорячи про радянські часи – «дрик, діти, молоко – буде здоровим», повністю вірним для рисового молока.

Портіон, 4 шт.

Час готування - 15 хвилин (+ настоянка 8,5 годин).

Інгредієнт:
  • Рис (Я мав коричневий, але ви можете мати) – 0,75 склянки
  • Мигдаль (raw) - зручний,
  • Кардамон: 6 ящиків.
  • вода - 6 склянок,
  • Сіль (краще морська сіль) на кінчику ножа.
Ми робимо рисове молоко, як це. Покладіть горщик з пара склянок води на плиту і доведіть його до кипіння, а потім залийте мигдаль там протягом 4 хвилин. Зливаємо воду і кидаємо горіхи на корку і заливаємо потік холодної води і очищаємо шкіру. Дуже зручно чистити, затискаючи кожну ядру горіха між пальцями великого пальця і індексним пальцем, затискаючи, як ніби знімати вишневу кістку - горіхи будуть здаватися з пілінгу.

Прокладаємо ядер на рушник або серветку так, щоб вони висихають і нарізають невеликою крихтою.

За допомогою блендера, млина або кавового подрібнювача ми подрібнюємо рис в борошно.

Кардамонові коробки з плоскою стороною ножа.

Ми поєднуємо кардамону, мигдаль, рисове борошно і сіль в банку, заливаємо 4 склянки води, перемішуємо, покриваємо і залишаємо на 8 годин.

Після 8 годин маса заливається в блендер, додається цукор і збитий, поступово додаючи решту рецептурної води.

Кнут до маси однорідна і однорідна. Отриманий субстрат проціджують через кілька шарів марлі і ставлять в холодильник не менше 15 хвилин, або краще протягом півгодини.

Рисове молоко готове. Насолоджуйтеся ним.

Бон привіт! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: priyatnogo-appetita.com/retsepty/napitki/bezalkogolnye/item/2167-risovoe-moloko.html