Історія винахідливого грузинського студента зробить вас сміятися!

Студентська неоднозначність вже давно вступила до фольклору і міцно занурюється в ній у вигляді анекдотів і смішних оповідань. Один з тих оповідань. Веб-сайт Я радий представити читачеві сьогодні. р.

Новини Я навчався в торговельній школі. Наш курс був грузинською леді Манан. Прекрасна дівчина, іноді вся група... Але одного вчителя не сподобалося її для чогось.

І Манана, як удачі, що б вона мала грипу досить довго, так що вона була неможливою для неї, щоб вийти: або платити хабар, або ви не пройшли іспити. Manana показує іспит. Витяг квитків. Не зв'язуючи око, він сидить у вікні, і після декількох хвилин промовляється поза вікном. Що це? Справжня грузинська поліфонія, чоловіча хору! Вони так психічно затримали Сулько, що кожен слухав - ніхто не навіть найважчих учителів, не мав сил зупинити його, тому все було чудово ...

Однак не всі слухали... Кілька мандаринів, які приймали іспит з нами спочатку прослуховували бджолино, і через пару хвилин вони практично почали сміятися в голосі. З самого іспиту випробували відразу ж! Але дивовижна річ не закінчувалася. Манана блискучо, перед цілим курсом, відповів на питання, отримав тверду «чотирку» до загального бджільництва і дикої небезпеки вчителя (який опустив рахунок на одну точку виключно з шкоди).

Через кілька тижнів Манана попросила мене допомогти їй з хімії, не безкоштовно.

«Сторінка» Я сказав: «Я зроблю це безкоштовно, просто скажеш мені, як ви вийшли з неї. й

“Ні,” Манана сказав міцно, “Я досить оплатити тебе!”

- Я не хочу грошей! Покажіть мені, або я не буду нічого. Ви не маєте вибору!

А Манана дав. З’ясуйте, що «злимати гори» знайшов блискучий і тонкий підхід. Вона отримала квитки з відповідями на всі питання, зібрані в країну, і дав їм все це добре. Під вікном завітали земляки. Після витягування квитка Манана якось дав їм сигнал через вікно, і чоловіки перетягували свої відповіді в Грузинську. Сулько мотив. Весь квиток був санг, з часом вставляючи ключове слово для конспірації. Уявіть, що це було схоже на грузинську аудиторію, яка раптово почула щось: «Квадрат гіпотенусу дорівнює – Сулько!» Площа плюс B квадрат рівні Suliko! Кут падіння дорівнює куту - Сулико! . ?

Веб-сайт: forum28/st/125/topic1252324.html?hl=#entry41934714