443
«Ще буде бажання»: історія того, як хлопець взяв дівчину
Молодь і любов в поєднанні часто працюють привіти і дива. Веб-сайт Він розповідає про дивовижну історію незвичайної зустрічі. Я зустрілася з хлопцем на паспорті. У чергі ми були протягом 5-6 годин не менше, тому кожен був одним, як родичі. Зійдуть з ним пізніше. Ми прогулялися до світанку, якби ми знали один одному за сто років, чати з ним про все. Мій будинок був від 6 до
Так він запитує мене за номер телефону, витяжує його телефон, і він мертвий. З самого себе, якби не помітити лист, немає ручки. І ніхто не просить (необхідні люди не блукають вулиць на 6 ранку).
Якщо я зрозумів, що слово «не може бути», слово «не хочеш». Побачити, як вони кажуть.
В цілому він виглядав навколо, перетягував деякі важкі дерев'яні блоки, добре, вид колоди значного розміру і знайшов кут на землі. І з цим charcoal я повернув номер телефону на журналі. Він кинув колоду на плече і пішов додому з ним, щоб написати його.
Тоді він сказав мені, що матір його вчинив, коли він пішов, щоб отримати паспорт вдень, телефон вимкнений, не викликав, а потім він показує в 6 ранку, щасливий, несе в будинок якийсь журнал, і каже: «Не доторкайтеся його до ранку. й
Пикабу.ru/story/byilo_byi_zhelanie_4551493
Політ учасників розповіли 11 секретів, які допоможуть зробити поїздку набагато приємніше
Чудовий вибір способу життя