15 прохолодних жартів про нерухомість та застави в нашій країні

Сучасні діти не мають найменшої ідеї про комунальні будинки, і що там - багато їх батьків щасливо уникають знайомство з радянським «колекційним» життям. Легендарні хрущовці систематично зведені, в Москві дуже скоро не буде. Люди почали забути про те, що житловий обмін - тепер практично все житло належить, що означає, що він купується і продається. Але зникає питання про житло? Ні, це просто інше слово. Веб-сайт Він пропонує читачеві порівняти, за допомогою анекдотів, що він був і як він був вирішений в різні роки. Почнемо в 20-му столітті.

~~~~~

Радянський туристичний огляд житла іноземного працівника: спальня, їдальня, дитяча кімната, вітальня, кухня ...
- Так, і ми маємо все це, але без розділів!

~~~~~

Жінка промивається в комунальній ванній кімнаті комунальної квартири, а сусід стояв на табурі в коридорі і однолітків через скляну верхню частину дверей. Вона помітила і сказала:
до Ви бачили голий чоловік?
- Мені потрібно! Я бачу мило, яке ви використовуєте!

~~~~~

~~~~~

У комунальній квартирі. Моя людина повернулася з роботи. Його дружина подається на обід.
- Чому гасить ваш суп?
- Манка повинна залити в суп.
до Так кладемо, що суп в гасне!

~~~~~

Ведучи, гості пізнають на ніч. Власник показує їм мідний таз на стіні.
до І це говорить годинник!
Візьміть молоток і ввімкнено таз. Вузьке крі зза стінки:
- Два годину ранку, ебать!

~~~~~

86730 р.

~~~~~

Горбачов і кущ сперечався, країна якого охолоджується для життя. Політ над Америкою: хмарочоси, спіри, влада, краса ... Проліт над Росією: далеко нижче моря одного типу дахів з антенами. Кущ до Горбачова:
- Я допускаю, ви охолоне. Ми не маємо телевізорів в нашій поросятості.

~~~~~

«Нова російська» купує нерухомість в Англії. Він показує свої майбутні володіння:
до Ці ліси будуть вашими, ці поля будуть вашими.
Він дивиться на все ліно з вікна лімо.
до І ось ваш майбутній замок. Перша половина XVIII ст.
"Нова російська", - додав він:
до Так, де інша половина?!

~~~~~

~~~~~

Вирішена проблема житла в Росії: тепер ціна на квадратний метр не збільшиться - квадратний метр знизиться.

~~~~~

~~~~~

Я забрав гроші і хотів купити котедж біля Митище. Не достатньо. Я мав взяти віллу в Іспанії.

~~~~~

Тут лежати до нас все в школі на геометрії — кажуть, кути гострі, розмиті і прямі. Коли я вирішив вставити шпалери в квартирі, я зрозумів, що є також вигнуті кути, і в природі вони найбільш.

~~~~~

UKRSIBBANK BNP Paribas Group відкрив можливість покупки валюти онлайн через UKRSIB online