Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

Коли Яскравий йогоокайманурс переїхав до Південної Кореї, вона не мала ідеї, щоб врятувати життя маленької істоти.

Веб-сайт Вона захоплює доброту жінки і ділить її доторкную історію з вами.

«Я ходив в магазин домашніх тварин, де я бачив цю маленьку дівчину. Я думав, що вона була мертвою, але вона ледь дихає. І я купив його за $200. Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

«Я забрав додому. У іншому оточенні не виглядав поганим, як це робили в магазині. Ми назвали її Рівен." Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

Ми взяли її до оксамиту, який сказав, що вона була близько п'яти тижнів. Рівен був дуже шкідливим і постраждалим від інфекцій." Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

«Найперше вона боїться всіх і не довірялась нікому, але потім вона була настільки торкнутися!» Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

Рівен має улюблену іграшки: кролик. Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

«І після того, як вона відновила, ми ввели Рівен до свого старшого брата Ренгар. Він не схожий на перший." Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

«Ревен почав рости. Зараз важить майже 1,4 кг. Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

Більшість всіх, вона любить спати на ляпасі. Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

І вона любить Ренгар, який нарешті прийняв її. Жінка рятувальна кошеня з вихованця. Дивись, що він стане.

СЕРЦЕ АМОКАЙМАНРсе Веб-сайт: imgur.com
Переклад Веб-сайт
Фотозвіт про йогоokayimanurse/imgur.com

Дивитися також.
У байкер врятував кошеня і пішов з ним
Дивитися будні дні дівчини, які притулили 12 котів
У Стамбулі встановили скульптуру пам'яті гнізда в світі

www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/v-stambule-ustanovili-skulpturu-v-pamyat-o-samom-lenivom-v-mire-kote-1371965/