Молодий батько чітко зарекомендував, як важко малюків

р.

Кожна мама добре знає, як іноді важко впоратися з невеликою дитиною: і годувати його, і спати, і варити вечерю, при цьому не забуваючи про себе і добре виглядати. Все найцікавіше, щоб подивитися на те, що дади будуть говорити, якщо вони подбають про свою дитину на кілька днів, як і в цій історії.

Невинний Нестеренко – батько восьмимісячного малюка. Недавно його дружини залишили на практиці і він пішов з дитиною самостійно. На своїй сторінці Facebook він описав свої враження.

МиВеб-сайт Я хотів би поділитися з вами цікавими ідеями.

«До питання мам, які сидять в домашніх умовах. Після того, як я думав, що Указ є відпусткою для моєї матері, але нещодавноЯ зрозумів, як неправильно я був.й Я тепер живе на тиждень в ролі батька, а молода мама переїхала на відпочинок (відпустка лікаря - від 7 до 17 в австрійській клініці на практиці вирізається). Я зробив календар, щоб побачити, де я був вільний час.

Тут ми отримали візуальну картину, яка чітко показує, що догляд за маленькою дитиною є повноцінною роботою.й Зелений - це перерва, блідо-зелений - це можливість відключатися на хвилину (це де миття, приготування їжі і т.д., якщо ви думаєте, що багато вільного часу). Решта часу зайнята. Сонце теж трохи - кожні три години малюка потрібно поїсти.

Я щиро раджу чоловікам не розірвати свої побажання дружини. Важко уявити, наскільки важко для них, поки ви не знайдете себе в цьому місці: як день, так і ніч, це неперервна мить, щоб навіть сидіти (наприклад, на перший день я забули чистити зуби). Цей щоденний рутин був спокусливимЯ думаю, що це хороший спосіб пояснити чоловікові, наскільки важко це для молодих мам.?

Нестеренко Нестеренко

Фото Інокентій Нестеренко/FACEBOOK.COM

Дивитися також.
36 Правила для молодого батька
12 "overheard" історії про сім'ю

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/12-podslushannyh-istorij-o-seme-999310/