15 оповідань «overheard» ми схвалилися і сміхалися на 2016 рік

Життя сповнена дивовижних подій - смішний, дотик і іноді сумний. Це свого роду речей, які розповіли про людей, історії яких зловживали і вимушені навіть найважчих редакторів, щоб сльозитися. Веб-сайт у вихідний рік.

• У нашій квартирі триватиме пожежа. Моя сім'я і мій собака вийшов, і так зробив І. А потім скаже на мене: черепаха залишалася в квартирі. Я шукаю собаку і він тримає його в роті. Як мій друг врятував наш взаємний друг.
  • Сьогодні в магазині, стоячи в лінії попереду мене, 9-річна дівчина попросила шоколаду з її матері. Після декількох ночей мій мама дав і купив його. Дівчина приймала шоколад, ходила в лінії для мене і подавала його маленькому хлопчику, який там торкнувся. Її мама запитала, чому вона подарувала йому шоколад, і її дочка розповіла їй, що вона почула матері хлопчика, що їм не було грошей практично на що, поки вона не могла знайти роботу. Добре серце з дитинства.
р.

• Дідусь прийшла в інший день для стрижки. Я так шкода. Він запитав мене, щоб дати йому хороший стрижка, модель для нього. Вона зрізала волосся, не говорила багато. Однак вона зауважила себе, що він виглядає дуже акуратно і досить привабливо, враховуючи свій вік. І в цьому віці вони зазвичай розрізають волосся «коротко і швидше», а потім навіть «модель».
    Він надягає на своїх келихах і каже: Дівчинка з наступного крісла: «Так, просто наречена!» Ми усміхнулися, і він з свого роду, "Дійсно, я наречена." Відмовляючи посмішку на наших обличчях, вони кажуть, океї, наречена так весела, молода в душі діда, кожен буде це зробити.
    Дідусь, випрямляючи її волосся і отримавшись з неї стілець, сказав: "Я з золотою весілля сьогодні."
    Отримати чилі, хлопці. Отримання охолоджених напоїв.
  • Мами пішли на два і півтора роки. Сьогодні моя сестра відправила мені картину з підписом: "Ви знаєте?" І на ній рукавиці, які мами в'яжемо під мою пухову куртку, але не встиг, залишився один пальчик. Сестра знайшов пряжу під кольором, прив'язував цей пальчик і писав: "Це для вас як пам'ять від вашої матері." Я на роботі кричу.
181601 р.

• Моє ім'я Катя, я 25 років. Моя дитина тепер 8 і в другому класі. Я віддав йому, коли я був 17, і я не мав можливості отримати повну освіту. Тепер я працюю консультантом у великому магазині одягу і заробляю трохи. Моє син йде в гімназію, я оплачую останні гроші за це, поки він отримує хорошу освіту. Син мав риторику, де він запитав, щоб принести те, що він любив більшість і писати про це. Один з дітей приніс черепаху, один приніс собаку, одна дівчина приніс планшет і Apple телефон. І мій дитина ... приніс мене. Я навіть повірив, коли він читати книгу. Я не можу дозволити собі купити сина, що інші батьки можуть, я дізнався, що він не любить мене за гроші. Учора я усвідомив свою мрію, і ми отримали собаку, нехай без породи, але вірний і вид. Я купив його хороший телефон, який я можу дозволити собі.
  • Коли я був маленьким, у нього на першому поверсі був чоловік. Здавалося нам дивним, бо він завжди носить костюми і темні окуляри, і не мав дружини або дітей. В'язали його з фантомами, зануривши дверний дзвінок і побігли і т.д. Тоді я дізнався від чоловіка, щоб цей чоловік був розкинувся все життя. Я відчував себе так, що я дав йому найцінніше, що я мав на час, мій кішка. Вона сказала: «Зробити коту так, що ви не відчуваєте себе само. й

• На роботі підлога очищається стаарая-старим бабусям. Всі офісні планктони звертаються до вас. Я запитав працівника, вони кажуть, так і так, три рази старше, і ви схильні до нас якось. Відповіла відповідь, що вона просто знає своє місце. Очищувач – працівники фірми. Поговорили про це бабуся, попросили мене приїхати до вас, жити один, два вищі освіти, ботаніст. Ми приїжджаємо до нас, тому що ви є молодими і красивими. Я не маю нікого. Я шукаю тебе все і моє серце щасливо. Я дізнався, що я мріяв про білу перську кішку, але не було грошей, щоб купити її. На День народження чоловік дав їй кошеня. Моя 78-річна бабуся, як дитина.
  • Майн прийшов з роботи вчора. Злий, втомлений. Продається в мене для посуду в раковині і носок на підвіконні. Здавалося б, не можна уникнути, але є один трюк. Неймовірно загорнув Мадам в плечі, давав мугу чаю, пішли мити посуд. Важливо зробити все швидко і безшумно. За десять хвилин вона охолоджена, розслаблена, навіть починала апологацію для своєї поведінки і затирання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не знаю, що це важко, хлопці.
  • Побачити, що чоловік був пізно на роботі, мав попросити свого брата дивитися через 5-місячну дочку. Я залишила суміш і все необхідне. Через годину вона потрапила в квартиру дуже спокійно, щоб не прокидати малюка. 30-річний брат, обгортаючи 110 кг м'язів в тигровій пледі, як тога, «феді» пляшка, як груди, дочка. Він сказав, що він хотів відчувати себе, як Мадонна. Причина бджільництва протягом 20 років прийти.
р.

• Вони залишили роботу на початку другого дня. Я пішов додому і думав, Коли я прийшов додому, моя дружина буде щаслива! Я задаю, що я ловила її приготування, напевно, як звичайний. Я приходжу, я входжу в передпокій, я зняю своє взуття і я чую бризку води в ванній кімнаті, а деякі амбалні шаути пісні Дует з жорстоким басом! Я так божевільний, я витягаю з fucking lock! І є мій вірний, виходить, з таким голосом пісні в душі співає... Як скеля. Я люблю її.
  • Мій сусід використовується для того, щоб мати папугу. Тоо талановитий. У короткий проміжок часу він навчився відтворювати звук двербеля. І поганий сусід відкрив двері 20 разів на добу. Вона була надана собакою на день народження. І частий біг до дверей припинився, тому що коли дверцят дійсно ранг, собака корочена. Властивість прогулялася, не могла ходити з собакою. Але її щастя не тривало. Через два тижні папуга почала «обличитися», а потім корока.
  • Коли я був 5 років, богом, і я пішов до дитячої гри. До шоу ми купили квіти, щоб дати їх одному з художників. На сцені, діти почали дарувати їм квіти. Ми подарували всім. Прийміть корову. У чоловіка, який відіграв його біля і стояв сумний і сумний. Я підійшов до нього і подав йому букет. Він був таким щасливим, підняв мене в руках і хвилював букет на всю аудиторію, говорячи, подивіться, я також отримав квіти, я також любила когось! Це моє перше почуття радості при хорошому знесенні.
р.

• Мій чоловік і я пішов на великий супермаркет для їжі. Він мав купити щось для себе, вирішив піти окремо. Я ходжу між полицями, я вже зробив все, що я хочу, раптом я бачу чоловіка, що ходиться з великим кошиком всіх видів речей. Сюрпризований. Я бачу старий, погано одягнений дідусь плутати. Я купив його купу речей і поклав його в таксі, і він повернувся, як нічого не сталося в магазині. Пізніше, коли запитав його, що він так довго, він сказав, що він вибрав свої інструменти. Я люблю цю грушу.
  • Ми в магазині з дочкою. 3 час. Вона зносила біле пальто, пухнастий капелюх, з бісеру. Очі великі, щоки на вогні. Я повертаюся до змивання хлопчика з п'яти: «Мама, я хочу цю дівчину!» Це красива! Я не можу жити без неї! Зустрілися з матір'ю, діти зустрілися і виросли. Вони одружилися в цьому році.
  • Я зустрілася з хлопцем на паспорті. Проживали за 5-6 годин, принаймні, потім пішли на прогулянку з ним. Ми прогулялися до світанку, якби ми знали один одному за сто років, чати з ним про все. Мій будинок був від 6 до І він запитує мене за номер телефону, витяжує його телефон, і він мертвий. З мене, якби не помітити, немає листка, ні ручки. Не можна запитати. Якщо я зрозумів, що слово «не може бути», слово «не хочеш». В цілому він дивився навколо, перетягнувши колоду значного розміру, і знайшов кут на землі. І з цим charcoal я повернув номер телефону на журналі. Він кинув його на плече і пішов додому з ним, щоб написати його. Тоді він сказав: Його матір був приречений, коли він пішов, щоб отримати паспорт вдень, телефон вимкнений, не викликав, а потім він показує в 6 ранку, щасливий, несе в будинок і каже: "Не доторкайтеся його до ранку. й
Ілюстратор Астхік Ракімова Українська Веб-сайт
Подання Overheard

Дивитися також.
Про жіночу
11 'overheard' оповідання з любов'ю для мам
15 оповідань з життя, які заряджаються оптимізмом

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-chto-zhizn-veselaya-shtuka-1273915/