Коли ви не боїтеся втратити нічого. . й

Займається бізнесом і відносинами, коли ви не ставимо великих ставок на життя і не боїтеся нічого втратити. Здрастуйте.й Це просто чесно.й Завтра непередбачувана. Наступний другий непередбачуваний. Зацікавити себе. Всі очікування призводять до болючого розуміння різниці, що неминуче виникає між фантазією та реальністю.

Легкість Я розмовляю про не фривотивну терноту або релаксацію свинини. Це стан справ, колиВи не очікуєте нічого.Розуміння життя Головна Ви робите це, але ви продовжуєте це зробити.

У наступну годину життя все може статися.

Чистий людина – це дійсно складна і неоднозначна справа. І все тому, що на поточному етапі їх життєвих сценаріїв, практично кожен обрамлений збою з особистими. Ідеї життяй

Хміль і очікування є дуже психологічними побажаннями, які Будда описують як джерело людських страждань. У цьому сенсі є така духовна просвіта.

Всім драматичним життям є бажання. Чим вище парі на конкретному сценарії, тим більше страху, що речі будуть різними. І це «по-іншому», начебто, не може бути гірше очікуваного розвитку життєвої ділянки. Але бажання мати таку гріхістерську властивість – запропонувати, що будь-яке вирівнювання, яке виходить за межі того, що потрібно призводить до нещастя. Це «Пан або втрачений» в психології називається дихотомним – тобто чорним і білим мисленням.

Звуки, як діагностика? Але це «вибір», в якомусь мірі інфіковано.

Ніщо є певним. Вибір і доля - це всі спроби зловити нестійкість. Як ми знаємо, що таке життя? Чому ми чіпляємось до власних ілюзій? Помилки неминучі. Вони надають їм досвід, що дозволяє їм обходити їх.

Іноді необхідно розбити стосунки, брати участь у проблемі, мати дітей, а потім отримати розлучення, пологий ніс вгору, тум, а потім втратити довіру, добре лежати, п'ятити, вдарити стіну ... зрозуміти і побачити ... досвід реального життяй

Ні фольги. Не можна робити інакше. Ми працюємо тільки досвідченими і недосвідченими, кожен своїми силами.

Я колись мав яскравий сон, де я і мої друзі були літати в великій пасажирській площині через зайнятий день місто в середині високих будинків. Політ дуже небезпечний, крила літака, що тягнеться до стін будівель, було тривожно, але з ним впевненість в реальності і деякі радісні магії від захоплюючої поїздки. Здавалося б, щоб зрозуміти, що це було непотрібно турбуватися, якщо літак збитий, нічого не робити про це. Саме тому більшість уваги було зосереджено на проходженні будинків, автодоріг та вулиць, до реалізації яких відбувалася чудова подорож.

На жаль, я не знаю, як лікувати життя з однаковою простотою. Але ця мрія стала чимось точним маяком на шляху. Легкість того, що я говорю не прохідність, але дія проти всього, невідомого, від чого ми так відповідально втрачаємо в мрії розуму. Це не розпад для долі власного тіла, але чітке розуміння того, що тіло милосердно і іноді мислитий Непросто для мене, щоб визнати цей факт – щось всередині суперечить. Але чим більш глибоке розуміння цієї правди, тим сильніше особиста свобода, тим більша легкість в плані життя.

Я пам'ятаю солдата Касанов і чоловіка знань, головний радник якого загиблий плеч. Воєн виступає без очікування винагород, шукає свободу, не скаржиться на що-небудь, не шкодуючи нічого, не бере себе серйозно. Він сміється на себе і серйозність життя.

У цьому світлі ми всі збираємось вмирати; Добра новина полягає в тому, що ви не повинні бути сумними або хвилюватися про це; життя як захоплююча подорож.

Всі, як і у тій же площині, щітки в його присутніх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Непередбачувана може статися в будь-який момент.

Це тривожний факт, але якщо ви не приїжджаєте до умов з ним, це тільки гірше: реальність перетворюється в безглузду безглузду битву проти неминучого.

Автор: Ігор Саторін

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: Progressman.ru/ 2014/02/lightness