Давайте ходимо на мус, syna ... Для всіх!

Для мого батька, для моєї дочки, для недбалих підлеглих, я також відповідальний. Безтурботні діти. Як мало хто робити? Бажання бути відповідальним за все – де ростуть ноги?

Є жінки в російських селах, які можуть зробити все. І люди навколо них люблять маленькі діти, але фолеш, які потребують очей і очей.

Добре здогадується, друга сторона відповідальності.Потужність.

"Чи ви приступите до себе?." Я розумний, я сильніший, у мене є два переваги, і ви? Сісти вниз і слухайте те, що мама говорить. Дружина, бос, мати, розумна дочка, а насправді – «мама», яка «дивує краще».

Хто і коли ця жінка бере відповідальність за все і тим самим дасть їй силу?

浜у 涓 蹇

«Ви повинні годувати дітей і чоловіка», - сказала моя мама з раннього віку. Я забув, що фраза.

І нещодавно мій мама запам'ятався і дивився, чому вона запропонувала мені. Чому?

Моя бабуся була домінолом, тих, хто проходив через голод, холод, декулакізація і війна, і не розірвав – підняли дітей і підняли їх до ніг. Потужність до цього нереальна. Хочу всім слухати.

«Що може статися в житті, але ви повинні годувати дітей і отримати чоловіка». Я не думаю, що моя мама була в її голові. З глибин жіночих поколінь вона приходить – її мама розповіла мій бабуся, і її бабуся розповіла їй. З того ж «жіночі в російських селах».

Вимкнено такий термін науково-дослідний «розчин» при нормальній дорослій, підлітковій або дитини. Вимкнена людина, у розумінні неможливих, нездатних, безтурботних, приглушених, і найголовніше, хто не несе відповідальності за себе, не здатний приймати рішення, які вимагають постійного моніторингу.

Багато таких «підконтрольних» жінок з російських сіл. Чоловік, син, дочка, співробітниці, недбалих колег, підлеглих, мати «хто як маленька дитина себе»; батько, до якого хоче бути «доброю дочкою» і, власне, дружиною, «кращим ніж мати». й

«Що я можу звільнити своїх близьких від мого догляду?» клієнт запитує. Хороша ідея.

Після того, як влада повинна бути надана, контроль, шляхи жертви – «А, я єдиний, що тягне все на себе!» Я відповідальний за все!

Якщо це міцно вбудовується в образ себе, то дуже важко входити з рятувально-зваженим положенням. І впізнати їх агресивний вплив на близьких, підлеглих і недбалих колег - все більше.

浜у 涓 蹇

Моя аерогенна зона – мозок. Пробити емоції: як відображаються недуги душі на тілі

Все йде за ціною. А «Той, хто несе відповідальність за все» сплачує за курсом сто рублів за євро.

Він сплачує за відсутність сил для себе, час за його інтереси, відьма, обсесія, не наявність у своєму житті.

А потім, якщо щось буває, що таке полум'я?

Видається одна відповідальна за все.

Автор: Ірина Дибова

Джерело: dybova.ru/news/ya-v-otvete-za-muzha-za-syna-za-vsyo/