False fuss: як постійне працевлаштування знижує продуктивність

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Виконайте свою руку, якщо ви витрачаєте весь день, відповідаючи одну «чуйну» електронну пошту після іншого, витрачайте години на Ваше завдання менеджера, перезавантаживши речі у зусиллях, щоб поліпшити повернення; проведіть половину дня, що ви відмовляєте старі файли або з нетерпінням чекаєте минулого тижня, ви розумієте, що незважаючи на ваші найкращі зусилля, ви не можете назвати будь-які заповнені завдання з певністю.

Погані новини для тих, хто визнає себе, що ви потерпілі від помилкових полос.

Я теж використовуюсь. Кожна в певній точці потрапляє в пастку безглуздих речей. Це відбувається неінтенсивно - після всього, є багато роботи, щоб бути зроблено в день - але децептивний фус може знищити бізнес-ціль і вище всієї нашої мотивації. Це те, що я маю на увазі помилкові зусилля, і як їх уникнути.

Що таке помилкові фузи?У бейсболі з'явився термін «фальзи». Після того, як гравець робить висип з дагута на далеку сторону поля, а потім різко змінить напрямок на прокат або літаючий м'яч, він безглуздий. По суті, він гасав енергію і зробив багато роботи, але в неправильному місці. Не де це потрібно. Ось мій модифікований визначення хибних фусів – це припинення енергії на завданнях, які не сприяють досягненню цілей.

Якщо ви не знаєте, що це помилковий мінус і що не знаєте, що ваші завдання на рік, чверть, місяць або навіть тиждень. Ми проводимо багато годин на тиждень, щоб досягти поставлених цілей, тому нам потрібно зробити краще використання цього часу. Як ви, і я знаю, що ці години літати швидко, чи працюєте конструкторське агентство, працює як розробник веб-інтерфейсу, так і в будь-якому іншому положенні.

Тому, коли ми не кидаємо, ми даємо в хибних сковорідках — робимо втрату цілей з прицілу швидше. І коли ми пропустили їх, наша мотивація мийки. Зроби це сказати, що Життя приносить більше радості, коли щось надихає.й

Уникаючи помилкових ударів і переміщення впередЯкщо ми подивимося на великі цілі, ми бачимо, що вони складаються з стратегій і тактики. Наприкінці тижня, якщо ви є продуктивними і не зайнятими часовими і непродуктивними завданнями, ви повинні повернутись на роботу, яку ви зробили, і покласти його в тактику або стратегію, щоб отримати там.

Як ви знаєте, якщо ви заголовок в правому напрямку? Все, що я прошу себе кілька простих питань в 16:00 в п'ятницю.

• Що я зробив цей тиждень?
  • Я робив прогрес на місяць / чверть мети? Як?
  • Що я можу зробити в цьому напрямку наступного тижня?
Далі я влаштував наступну 7 днів. Тим не менш, це означає, що я шукаю в Google Calendar і «книжка» розтягує час (як 10, так і в понеділок) для конкретних завдань, необхідних для загальної тактики і стратегії, і перш за все, щоб досягти цілей наступного тижня. Для мене це простий спосіб, щоб зберегти переміщення вперед.

Як провести час?Це не просто про власників бізнесу і фрілансерів. В цілому ідея уникнути помилкових недоліків працює краще, якщо використовується всім в фірмі. Кожен великий офіс має велику мету, ідеологію, яка мотивує всю команду працювати.

Це стосується розробників, які встановили собі завдання навчання щось нове - спробувати різні рішення для наступного ефективного сайту CMS. Цей метод також підходить для дизайнерів, які використовують час, щоб придбати нові навички або створити для вільного розподілу щось, що може сприяти суспільстві і підняти престиж магазину. Він також буде корисний для будь-якого учасника команди, який відчуває право запитати на Генеральний директор/менеджер/менеджера, якщо він відчуває, що він або вона просить працювати, що не рухається вперед.

Наприкінці дня, кожен з нас знадобиться питання про те, як провести час за великим, чудовим, надихаючим баченням. А потім приступаємо за відгуками.

Брайан Трейсі: Почати свій день

Які успішні люди роблять в останні 10 хвилин їх роботи

Це не означає, що ви не повинні зробити свого роду важкої роботи відповідей електронної пошти або очищення кавової машини. Для досягнення поставлених цілей ми робимо, і, можливо, допомагаємо нам велику справу. Але Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.Видання

Кредит Джефф Архибалд
Переклад Давиденко В’ячеслава

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: habrahabr.ru/company/mbaconsult/blog/290116/