477
25 котирування Fyodor Dostoevsky, які дають харчування для думки
Достоєвський став письменником, який проникв у найтемнішу глибину російської душі. Він був висловлений вірним «повним психологом» дослідником серця людини для емпатії всіх своїх героїв. Тому що почуття, які відчували, були знайомі йому.
Зібрали 25 мудрих котирування Фьодора Михайловича, які дають харчування для думки.
1,1 км Життя любові більше, ніж сенс життя.
2,2 км Не один приймає перший крок, тому що кожен думає, що це не взаємно.
3. У У всіх, хто не може перехрестити, для того, як ви перехрестили, неможливо повернутися назад.
4. У Щастя не в щастя, але тільки в його досягненні.
5. Умань Російські люди, які здавалося б, користуються стражданням.
6. Жнівень Щоб зупинити читання книг, слід зупинити мислення.
7. Про нас Свобода – це не для того, щоб мати себе.
8. У Не існує щастя в комфорті, щастя купуються стражданнями.
9. Навігація У по-справжньому люблячому серці, або ревнощі вбиває любов або любов вбиває ревнощі.
10. Дуже мало потрібно знищити чоловіка: потрібно лише переконувати його, що ніхто не потребує роботи, що він робить.
11. Мій друг, пам'ятайте, що тиша хороша, безпечна і красива.
12. Авторка, робота якого не вдалось, легко стає жовчним критиком: тому слабке і без смаку вино може стати відмінним оцтом.
13.00 р. Він мудрий чоловік, але діяти мудро, один розум недостатньо.
14. Якщо ви їдете в пункт призначення і зупинитеся дорого, щоб кинути камені на кожному боці собаки, ви ніколи не досягнете мети.
15.00 р. Я хочу поговорити з однією людиною про все, якби це було мені.
16.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
17.00 р. Тут потрібно говорити око око... так що душа читає на обличчі, щоб серце говорить в звуках слова. Одне слово сказане з конвекцією, з повною щирістю і без нього, обличчям до обличчя, набагато більш значуще, ніж десятки аркушів письмового паперу.
18 років Життя суфокати без призначення.
19.00 р. Душа лікується поруч з дітьми.
20. Він, хто хоче зробити хороший, може зробити багато хороших навіть своїми руками пов'язаний.
21. Краса врятує світ.
22. Дійсно, люди іноді говорять про «брутальну» жорстокість людини, але це жахливо несправедливе і образливе до тварин: звір ніколи не може бути таким жорстоким як людина, так художньо, так само художньо-круття.
23. Не знаю, що навіть у найскладнішому випадку дитина може дати надзвичайно важливі поради.
24. Чи не засмічує вашу пам'ять з перезавантаженням, або може бути просто не для красивого моменту.
25. Людина, яка може повісити, є хорошою особою.Видання
Ірина Хакамада: Якщо людина не хоче змінити, ви маєте вибір.
Тоні Роббінс: До тих пір, як ви годуєте свою свідомість з негативними станами, ваше життя відобразить їх.
Джерело: www.kefline.ru/25-stitat-dostoevskovo/
Зібрали 25 мудрих котирування Фьодора Михайловича, які дають харчування для думки.
1,1 км Життя любові більше, ніж сенс життя.
2,2 км Не один приймає перший крок, тому що кожен думає, що це не взаємно.
3. У У всіх, хто не може перехрестити, для того, як ви перехрестили, неможливо повернутися назад.
4. У Щастя не в щастя, але тільки в його досягненні.
5. Умань Російські люди, які здавалося б, користуються стражданням.
6. Жнівень Щоб зупинити читання книг, слід зупинити мислення.
7. Про нас Свобода – це не для того, щоб мати себе.
8. У Не існує щастя в комфорті, щастя купуються стражданнями.
9. Навігація У по-справжньому люблячому серці, або ревнощі вбиває любов або любов вбиває ревнощі.
10. Дуже мало потрібно знищити чоловіка: потрібно лише переконувати його, що ніхто не потребує роботи, що він робить.
11. Мій друг, пам'ятайте, що тиша хороша, безпечна і красива.
12. Авторка, робота якого не вдалось, легко стає жовчним критиком: тому слабке і без смаку вино може стати відмінним оцтом.
13.00 р. Він мудрий чоловік, але діяти мудро, один розум недостатньо.
14. Якщо ви їдете в пункт призначення і зупинитеся дорого, щоб кинути камені на кожному боці собаки, ви ніколи не досягнете мети.
15.00 р. Я хочу поговорити з однією людиною про все, якби це було мені.
16.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
17.00 р. Тут потрібно говорити око око... так що душа читає на обличчі, щоб серце говорить в звуках слова. Одне слово сказане з конвекцією, з повною щирістю і без нього, обличчям до обличчя, набагато більш значуще, ніж десятки аркушів письмового паперу.
18 років Життя суфокати без призначення.
19.00 р. Душа лікується поруч з дітьми.
20. Він, хто хоче зробити хороший, може зробити багато хороших навіть своїми руками пов'язаний.
21. Краса врятує світ.
22. Дійсно, люди іноді говорять про «брутальну» жорстокість людини, але це жахливо несправедливе і образливе до тварин: звір ніколи не може бути таким жорстоким як людина, так художньо, так само художньо-круття.
23. Не знаю, що навіть у найскладнішому випадку дитина може дати надзвичайно важливі поради.
24. Чи не засмічує вашу пам'ять з перезавантаженням, або може бути просто не для красивого моменту.
25. Людина, яка може повісити, є хорошою особою.Видання
Ірина Хакамада: Якщо людина не хоче змінити, ви маєте вибір.
Тоні Роббінс: До тих пір, як ви годуєте свою свідомість з негативними станами, ваше життя відобразить їх.
Джерело: www.kefline.ru/25-stitat-dostoevskovo/