Наш світ – це світ ментально. У сенсі, що більшість з нас поранені душі, блема, і практично у кожного є величезний чорний отвір у їхньому серці. Ми закриваємо очі на ці рани, віддаємо перевагу помітити все, але наш біль. З такої ілюзії нічого не запечена, тільки гірше і болить більше і більше. Що ми живемо. Ми не можемо любити, тому що ми можемо тільки любити з відкритим серцем. Відкриваючи до пораненого страшно і важко - раптом вони знову зашкодять? Таким чином, ми вважаємо за краще вести переговори та обмінюватися досвідом між собою, не дозволяючи іншим людям занадто глибоко і близько.
543176
Ми не знаємо, як будувати відносини, тільки укласти всілякі договори – шлюб, батько, дружба. Здійснено договір, штраф. Ось ваші обов'язки і мої права. Будьте обережні!
Ми не знаємо, як довірити, тому ми хочемо зробити все самостійно, не залежать від будь-якого, не адаптуватися до будь-якого. Або ви будете налаштовувати, і він закріплює вас в спині, тобто в серці. Минулі рани не загострилися. Недовіра є іншим способом тримати інших на відстані.
Ми не можемо бути чесними, тому що вона болить.
Пошкоджено, щоб подивитися на ганчі, в які перетворилася ваша душа, вона болить, щоб визнати, що ви не живете, як ви мріяли, вона болить відмовитися від ілюзій і піти, де ви боїтеся.
Ми не будемо йти, де ми хочемо йти, але де ми хочемо піти. Все йде там, і вони відчувають себе добре там, тому я повинен, ймовірно, піти там теж. Але чим підходить тигрові тигрові жилети. Що добре і правильно для деяких є отрутою для інших.
Ми самотні. Навіть жити в сім'ї, серед людей, ми залишатися самотніми, не пускати всіх близьких, не відкриваючи, не довіряючи інших. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Він не буде слухати, слухати або підтримувати.
Ми постійно болить один одного, іноді випадково, іноді навмисно. І все ж ми не знаємо, як поспілкуватися з нашим болем, ми сподіваємося, що ті, хто любить вгадувати себе. Що робити?
Все наше життя ми відступаємо від болю, мріяючи, що це закінчиться. Отже, серце не усаджує в грудях від болячених слів, щоб хтось ще не доторкнувся, щоб спогади не почервоні рани, щоб люди не зраджували, не обдурити, не відступати. Ми знаємо, що ми не хочемо. Ми просто хочемо, щоб "просто бути добре". й
Ми готові зробити все, але для того, щоб подивитися в наше серце страшно. Ми вважаємо за краще йти, якщо це простіше. Ми не робимо те, що ми не знаємо. Як ми живемо?
Світ перевернувся вниз. Практично всі безнадійно хворіють. Тому нехай не зізнається, що він не зізнає свого недуги самому. Ми навчилися бути успішними, щоб вентиляційні комплексні машини і будувати величезні будинки. Але я забув, як бути чесним, щирим, відкритим і любим. Вивчайте себе і стежте за серцем. Моральні принципи, навіть елементарні, тепер є те, що минуле. Що таке гармонія?
Ми повинні бути звернені до себе. Стоп дивиться зовні і дивиться всередині.
Дивлячись, що причини того, що відбувається навколо нас часто лежать всередині. Ви можете впливати лише на зовнішній вигляд, від вашого серця.
Загоєння ран наших сердець, або принаймні початок цієї поїздки, ми можемо змінити те, що нас оточує. Може бути не так швидко або стільки, скільки я хотів би, але значно.
Ви можете змінити будь-які відносини тільки в самому серці, і це дає вам можливість змінити зовнішній вигляд. Змініть всі обставини, спочатку у вашому серці. Ми часто говоримо, що ви можете змінити себе, але що це означає?
Це означає зупинитися під ілюзією, що світ недосконалий і я досконалий. Стоп закриваємо очі на рани серця. Не дивлячись на вашу душу, якби вистояти голий в дзеркалі, не намагайтеся красти нічого. Побачити свою внутрішню реальність, іноді бути святим. І з цієї точки, починайте нову історію. Історія його загоєння. Скажіть свою душу. Наш обов'язок і наша мета в цьому світі, щоб зацікавити нас пораненою душею і допомогти їй знайти справжній притулок.
Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, це буде абсолютно інша історія, абсолютно різна реальність. Видання
Автор: Ольга Валяєва
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.valyaeva.ru/vse-my-beznadezhno-bolny/