Для кожного значного бізнесу в житті потрібні ресурси. Як мінімум це час і зусилля, але частіше потрібно більше грошей, з'єднань, знань і багато іншого. Якщо ви вирішили придбати автомобіль, вам доведеться зіткнутися з певними обмеженнями: вибірковий і економічний режим витрат, відмова від інших значних покупок на користь необхідного транспортного засобу, додаткової роботи, кредитів.
А коли придбаний автомобіль, то буде потрібно інший гараж або паркувальний простір, обслуговування, оплата податків, регулярні перевірки та ремонт, оплата відсотків на кредит, можливо, будуть непередбачені витрати, такі як штрафи.
Припустимо, що всі ці фінансові та емоційні інвестиції в транспортний засіб більше, ніж окупаються, що дає власнику високий рівень комфорту в русі і частково підвищуючи свій статус в суспільстві. Для кого, купуючи простіше, для кого він важче, і якщо ви дивитеся більш тісно на інших ділянках життя, ви можете побачити, що все розташоване за схожим принципом.
Хочемо купити нові меблі, потрібно розібратися в тому, що робити з старим, і якщо старий, то вибираючи з різних моделей на ринку також представляє собою складність.
Для того, щоб вибрати одну річ, ми повинні дати все інше. На користь дружини або чоловіка ми віддаємо потенційні стосунки з іншими жінками або чоловіками, ми робимо один бізнес, ми відмовляємо інший, ми купуємо будинок в одній точці земної кулі, адже живемо в десяти місцях одночасно не буде працювати, і якщо ви намагаєтеся, ви будете витрачати більше часу на переміщення і розпакування валіз.
Зверніть увагу, що будь-який бізнес або придбання можливо тільки тоді, коли є надлишок коштів і ресурсів.й Збережено будинок, котедж, автомобіль, збережені гроші, потім купили. Будинок купується, немає грошей на ремонт, що ми робимо? Так, знову економити або приймати кредит або кредит, але вони повинні платити в будь-якому випадку, так що ви повинні мати обмеження особи, якщо не раніше, після придбання.
Якщо ви не маєте грошей, щоб купити будинок або навіть початковий депозит, який продасть вам це? Гроші на кредит дадуть, але встановлять суворі умови та умови, і відсотки, і якщо раптом ви не можете виконати зобов'язання, новий будинок буде оплатити борг, і ви знову повинні визначити ресурси.
У світі товарів, що видається логічно, не це? Спочатку отримайте кошти, щоб купити, а потім прийти до нас на товари, але подбайте заздалегідь, якщо ви думаєте, що вам потрібно. Ви можете так багато, як ви хочете, щоб купити автомобіль, квартиру, побутову техніку певного рівня може бути багато, але ті, хто може дозволити собі купити, насправді набагато менше.
І що відбувається в реальних відносинах, не потрібно накопичувати ресурси для того, щоб вони змогли розпочати і підтримувати їх? З дитиною, наприклад, вимагає батьків мати значні ресурси у вигляді часу, присвячений дитині, енергії та енергії, які підлягають підтримці відносин з ним, а також грошей, оскільки дитина потребує одягу, іграшок, коляска або сланців і багато іншого.
І часто виходить, що дитина приходить до сім'ї, і ресурси недостатньо. Гроші, можливо, є, але немає часу і зусиль для нього, це довгостроковий «проект», з дитиною потрібно перейти в зоопарк, робити уроки, спілкуватися про структуру світу, і як знайти тут для всього цього часу, якщо батьки заробляють гроші на живий день і ніч?
Багато людей засмічають, що вони не керують створенням сім'ї або зберігають її від перерву, не вдається підтримувати гарну атмосферу в будинку, немає сенсу радості і щастя, коли вони з близькими, але якщо ви попросите їх скільки часу і зусиль, які вони інвестують (або готові інвестувати) у свою сім'ю, що займає більшу частину свого життя, виходить, що вони не так готові накопичувати ресурси для щасливого сімейного життя.
Про проблеми в сім'ї, як правило, приступають до цього шляху: «О, як це зробити, я зазвичай хочу!» Так, я працюю цілодобово, але нехай чоловік/дружина приходять першим, там і побачити. Де я можу знайти чоловіка або дружини? Я не маю часу для всіх зборів! Що таке щасливе життя? Моя дружина не намагалася, ми вже багато років разом, без романтики, постійно звісно, що я не маю часу для моєї родини. Звісно, я зробив гроші на новий автомобіль, я повинен бути вдячний! «Нермальні чоловіки передані, кажуть, що правда!» Я працюю так важко, я не зацікавлюся всім цими горщиками і приготуванням, я безкоштовна жінка, мені потрібна реалізація!
Ну, не хочеться накладати будь-які обмеження на себе, не хочеться читати, розвивати, знайомитися, навчитися будувати відносини, займатися здоров'ям, захоплювати дітей, перевантажувати принаймні тимчасово ваш графік від круглої роботи і не потрібно, хто може змусити тебе?
Але ви вирішили, що ви хочете. Я хочу мати щасливий сімейний життя, але це дорогий автомобіль. У той же час, не докладаючи ніяких зусиль, ви можете зберегти для нього? Якщо ви можете, то відмінно продовжуєте жити, як ви живете, але якщо рівень ваших внутрішніх ресурсів не дозволяє «платити» за бажану покупку, то має сенс думати про обмеження.
Ви можете зберегти крихітні суми щомісяця, а потім ви можете отримати необхідну кількість протягом декількох десятиліть, якщо такі умови не задоволені, вам доведеться працювати більш активно. Бажаєте зустрітися з сім’єю?
Якщо ви живете на роботі, не ходите до тих місць, де можна зустріти цікаві люди, не витрачайте вихідні з чоловіком/дружиною та дітьми, не ведуть емоційні розмови вдома, бо ви дуже втомилися, то де в такому режимі життя з'являються щасливі сім'ї? Якщо Ваше бажання не виконано, то воно ще не було сплачено.
Знайте, сім'я потребує грошей, кожен знає це. Шайбас є хати, але в кожному третьому листі про те ж саме - є сім'я, немає грошей. Але в заробітку для сім'ї варто прагнути, напевно, не брати весь час, щоб заробити більше, але якось розподілити їх зеал так, щоб сили для спілкування залишаються занадто.
А що? Знання відносин буде корисним. Це не всім, звичайно, але хоча б кілька книг, семінарів або лекцій про відносини між жінками і жінками, підняти дітей і будувати сімейну систему не зашкодить, я думаю. Потім буде корисно працювати з персонажем, добре, це абсолютно плутати. Відсутність є всілякими, вміння вжити, бажання слухати і чути людину, вміння вести переговори і переговори, допускати їх помилки і скласти перші в сім'ї і «сумні умови» для розвитку не так легко.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А трохи смтості слід там, що сім'я заповнить. Поки не з тривалістю і безнадійністю, але в сенсі вільного простору, на якому необхідно розмістити потрібний об'єкт.
І який доброї сім'ї ми говоримо про те, якщо весь вільний час дається працювати, ніхто не замислюється про фінанси заздалегідь, тому що "права любов не меркантил", здоров'я запускається так багато, що це не зрозуміло, де почати його відновити, "Я знаю все про відносини, реальність не книги, не фольгаю мене!", характер також "що, я не можу змінити, нехай вони коригують", немає концентрації на сім'ї.
І що є там, щоб сконцентрувати, якщо наші думки ховаються десь в минулих відносинах, потреба любові і інтимності реалізується з друзями протилежної статі, енергія заливається в бізнес, порожні місця заповнюються сторонами з нескінченним потоком різних людей, і навіть мають величезну кількість відчуттів і претензій до світу по всьому світу?
Що таке і ті, які з намиЧому ви не завжди повинні поділитися своїми порадамиУ такому житті немає місця для щасливої сім'ї, ні! Ви можете відірватися, ви можете відштовхувати, ви можете сказати, що світ незрівняний, "Я заслугую найкращого, я заслугжую цей автомобіль, тому що я хороша людина," так, що світ думає, що ви хороша людина, тому не пропонує вам погані варіанти.
Навіть хороші люди повинні накопичувати ресурси спочатку. Ну, ось все неоднозначно: Я накопичив ресурси - Я отримав щасливе життя з близькими, якщо не існує такого життя, то й подумайте, куди їх отримати, а потім починати процес накопичення. Видання
Кредит: Деена Річардс
Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards/posts/10153306990459452:1