Я можу закохатися, але я не можу тримати його. Що я зробив неправильно.

Багато дівчат записують у своїх листах: Я знаю, як закохатися, але не можна тримати.

По суті, вони також не знають, як закохатися в любові, просто відповідають судді чоловіків, відкривають, точно відкривають свої роти, а потім сидять і чекають динаміки. Не чекаючи динаміки, витягуйте намітки. Добре, щоб перенести уповільнення людини.

Всі ваші любовні історії, які закінчилися не на весілля, але в перерву, схожі один одному. Ми зустрілися, подобалися один одному, зв'язок була бурю, секс був красивим або не дуже добре в перший, а потім краще і краще, він платив за все і ваші смаки збіглися, і коли ви нарешті впало в любові, щось почав стати до нього, його робота стала більшою, його здоров'я раптом погіршився, з'явилися термінові справи, він почав зникнути, але в рідкісних моментах спілкування він продовжував тепло запевнити свою любов, скраб, і коли ви намагалися зробити динаміку себе (сили звичайного і прокатного штанги), сказали, що він, ймовірно, не був створений для любові. А потім написав лист до еволюції лабораторії запитуючи, чому він такий джерк, що я зробив неправильно?

Я поясню і сподіваюсь дуже багато, що це допоможе сотні жінок, які писали історії, як це, а також інших, які не писали, але хотіли б.

1) Це була велика розмова через нього. Він був, хто написав вам такі повідомлення, які ви стали щасливими і хотіли відповісти, ви самі не напишіть нічого, як це або написав рідко і випадково.

Чоловіки, як правило, краще здатні залучати жінок в розмові, тому що більшість жінок сидять на престолі в коронках і вони повинні поговорити якось, інакше вони відповідають в нудний і короткий тон.

Але багато жінок ніколи не розуміють, що сказати, що людина стає зацікавленою і хоче відповісти. Вони не знають, як ініціювати розмови, і вони не знають, як підтримувати розмови. Вони не пишу: «Так, як це сталося?» про те, що людина явно хоче розповісти докладніше, і якщо вони писати, то про те, що він не хоче говорити про. Як ви знаєте, якщо він хоче розповісти вам або ні, інші жінки подряпинають голову.

Хоча все просто: він не хоче говорити про ситуації, де людина виглядала патологією, але він хоче говорити про ситуації, де він виглядав як героя.

Але жінки, навпаки, будуть запитати про розлучення більш докладно, вони також зацікавлені, і про те, як він стелить машину від батька в 10-му класі і ковзає всю ніч, вони не будуть запитати, вони не зацікавлені в такому нецензуванні. А ще частіше жінки не просять нічого на всіх, не дивуються на що-небудь в оповіданнях чоловіка, але тільки чекають на інтерес у себе.

Отже, спочатку у чоловіків є муси подряпини его і годувати свою самооцінку, а потім набридти. Він отримав все, що він міг від вас, нічого іншого, щоб прийняти. Так все, що ви могли б дати був секс, і він отримує нудний незабаром через монотонію.

2) Він був великий секс, теж. Якщо ви були (що добре для вас), Дякую йому, Він був ініціатором, або він помилково відповідав будь-якій з ваших ініціатив, він працював творчо, і ви, або кладемо його, щоб вразити його сексуальність, просто коли він втомився і не хотів.

Ось знову, жінки мають гендерний проміжок, вони використовуються для того, що їх згода до сексу вже багато, це високий для людини. І це вірно, але тільки перший раз, в розумінні першої зустрічі.

А потім відбувається повторення того ж. І все це на його зусиллях він повинен бути протертий, хвилюватися і задовольнити вас, щоб він не потрапив на обличчя в бруд. Якщо він пропонує дивитися фільм замість сексу, ви будете вимкнено. А коли ви отримуєте там, він готовий до секс-марафону.

Ви не можете надихати секс самостійно. Ви не знаєте, як сказати, що ви повернете чоловіка, ви не знаєте, як виглядати так, і ви навіть не знаєте, як його доторкнутися. Якщо ви говорите, подивіться і доторкнувшись, то все виглядає як «згодити, чому ви сидите тут?» і не «чому привабливому чоловіка ви є». й Що таке:

(a) потрібно секс довести своє значення йому,

б) ви не знаєте, як зловити відгуки і зосередитися на її реакціїх,

(c) Ви захоплюєте себе, не йому.

Отже, ви дізнаєтесь, що ви просто збираєте.

(3) Він платив щедрим за все. І ви життєздатно приймали, іноді timidly заперечуючи, але кожен раз ваша особа була блискучою, як він відштовхував вашу руку з грошима. Ви дійсно думаєте, що він насолоджувався цим навантаженням?

Ні, якщо це один відсоток його доходу, це дійсно невелика, але якщо це чверть або половина, ви не повинні пізнати? Він знайде спосіб витрачати свої гроші приємніше, це тільки ви думаєте, що однотонний секс і монотонні розмови з вами є чудовим дозвіллям.

Люди часто задаються, якщо вони не були. Тепер, як правило, простіше платити, а потім залишити вас спокійно, ніж, щоб ви знали, що він не хоче платити.

Ви не знаєте себе. Не грубо, але акуратно і вдячно, але міцно відмовитися, повторювати десять разів, при необхідності, до тих пір, поки він досить, щоб не відчувати неімпортантність.

Покажіть, що ви є феміністом, розслабитися. Якщо це не невелика річ, але значна частина його доходу, не варто брати весь час. Поговоріть про це.

Ви хочете другу? Повідомляємо, що вона є настільки, що вона хоче дати вам щось все, щоб годувати вас, але ви знаєте, що вона не має достатньо грошей для вас. Чи буде ви? Я не знаю. Сперма в ній і скажемо, «Ком на, купити собі нове пальто для осені, а не лікувати мене кожен раз, коли ми зустрінемо.» Якщо ви знаєте свій смак.

Ось як ви повинні поводитися з чоловіком. Він людський. Перші два рази – це судовий обряд, а потім відносини повертаються до нормального, і якщо це матеріально вкладено, і ви не, і це не символічно мало речей, таких як пляшка вина для двох, то ви впевнено стежите в імбаланс. І буде він плюс. Якщо ви витрачаєте більше, ніж ви отримаєте. Закон про дисбаланс.

(4) І смаки, які ви завжди були. Він, мабуть, просто налаштовує. Він був обсесований з вами, обсесував сексуальним імпульсом, і він не доглядав, якщо він пішов там або тут, слухав цю музику або це. І часто він запропонував саме те, що він знав вас.

Як дізнатися? Дуже просто. Якщо ви падаєте в любові так багато в процесі спілкування і хвилюються, то він не менше перекачується. Але ви не будете любити його.

Саме тому, всі ці випадкові збіги поглядів і смаків, які ви уявляли, він просто налаштував звіт, адже він був у любові, зачаровує (при появі, ймовірно, нічого іншого), захотіли відкрити і наблизити вас ближче. І ви не змогли відкрити його і наблизити його.

І він отримав все, що він хотів, що він не завжди погоджується з вами і смаками не всі збіги. Один сто відсотків він зрозумілий, щоб ви безпосередньо або в натяках, але ви пропустили вуха або дізналися, що ви критикували і будували. Він вирішив не боротися, але спокійно об'єднати.

Я маю на увазі, регулювання повинно бути взаємоповно, кожен повинен подумати про інший, про його комфорт і бажання, потім романтичний період в парі ніколи не закінчується.І якщо один регулює, то він втомився, і другий сидить незадоволений і хоче більше. По закінченню концерту.

(5) Він все ще буде медифікований, якщо ви віддаєте йому відпочинок від вас. Як виправити це? За час. Набридло, смажити, відпочивалося, повернулася. Ви не можете будувати відносини, але він буде повісити кудись і не залишаючись на всіх. Але ні, ви швидко витягували удари і ролики.

Так, не було сил, бо він дав усе. Він написав трохи більше, ніж ви хотіли, щоб зустрітися, був гарячим на зустрічі, погоджуючись на розмови, щедро і відкрито. Що ви витягали з нього? А твої сили завжди були під рукою, і як тільки він втомився, ви негайно попросили в тон вашого незадоволеного тітка: де ви пішли?

І, мабуть, ви були впевнені, що ці зусилля є вашими інвестиціями. Майже корм. Не менше м'яча. Ви покажете, що ви чекаєте його, ви пропустили його. Звичайно, він повинен бути щасливим. Але послухав, що якщо він не продовжив генерувати любов, ви відправляєте його. І помітити його, глибоко вниз, що ви сказали, правда?

Так думають про це: коли людина втомилася і хоче піти в дно, і він загрожує санкції за цей відпочинок, чи це мотивує його? Так, він може стрибати і годувати вас щедро з деклараціями любові і запорукою лояльності, але після того, як він буде втомитися ще більше, і він хоче піти в нижній частині. Або він змушений почати скаржитися на дому: його бабуся просить допомогти закривати варення, другу в лікарні, потрібно піти в стоматологію, робота - блокаж. Ви думаєте, що це приємне для нього, щоб подивитися, як такий програвач, який не може легко вирішити все в своєму житті, і вислуховує себе перед строгою леді в страхі небезпечного її?

В цілому, чим більше ваших «болів» у вигляді «Я нудьгий», тим сильніше людина відчуває свою м'якість і подрібнює і хоче зламатися від ваших життєздатних лап.

(6) Деякі форсунки не досягають (хоча вони також вийшли, тільки дрібні, але вони сидять і подрібнюють, що він замерзає. Це, дівчата знають два варіанти: очікування або затримки. Майже ніхто не може дати. Більш точно, багато, але майже ніхто не хто пишу мені з питаннями: чому він втек?

Хто знає, як подарувати щасливі стосунки. Але подивіться на залізну. "Гейдж" має дуже специфічне значення в повсякденній мові - жінка має секс. І все інше, багато хто не знає, як дати і не підозрювати, що їм потрібно. Тоді вони сидять і думають, ви можете отримати сили або ні? Як про роликовий берег?

Хоча деякі люди запитують: якщо ви починаєте інвестувати зараз, це не буде липким? По-перше, це трохи пізно, щоб почати інвестувати, коли він вже повернувся вниз або навіть відійде. Він не потребує нічого від вас, дуже важко знайти петлю, як зробити його щасливим. З самого початку він хотів все, був відкритим, і ви нічого не давали. Прийміть себе. Вони нехай будуть прикрашені і затримуються. І оплатити себе. І налаштуйте свій смак. Що робити зараз?

Цікаво: Вони люблять деякі і маррі інші.

Правила та відповіді

Тепер намагатися відволікати себе від цієї історії, щоб відновити спокій, а не чуйний вигляд, і відновити спонтанність. Насосні ресурси, збираються з чимось, покращують ваш образ, робимо загальне очищення, підійти до школи.

І якщо він з'являється, намагайтеся не витягти з нього пояснень, зізнань, аспірацій і не чекаючи його. До такого ступеня не варто очікувати, що якщо він затягує багпа, так як він був зайнятий на роботі, переривати його і почати запитати про щось приємне, думаю, що він дійсно зацікавлений в тому, що він хоче говорити про (якщо ви не знаєте, це погано).

І коли він пропонує зустріч, скажімо, що ви пропустили його дуже багато, але немає часу на цьому тижні через ваші дослідження, і ви будете писати далі. І ви пишете наступний тиждень і запропонуємо формат, який він любить. Якщо він любить це, пропонуємо купити їжу, вино і приїжджати. Якщо він любить тебе, запрошуйте його на вечерю. Не потрібно їхати в ресторан, досить ресторанів. Ви повинні зупинитися в тягарі і стати дозвіллям.

Це всі мертві poultice, ймовірно, повинні бути перенесені раніше. Але іноді можна відреанімати мертвого коня, якщо ви дійсно знімаєте крону, для реальних, і подивіться на людину не як корм, але як і той самий предмет, як ви.

Автор: Марина Комісарова

English, Українська, Français...