Чому ви не можете отримати вагітні - Незрівняні причини

Частина перша. Відкриття.

Я не в змозі завагітніти, тому я вирішив розслідувати. Лікарі діагностують: безпліддя неясної етіології. Я маю на увазі, я здоровий і не запустився. Особливо це не зрозуміло, чому – дочка була вже там, а після того, як не сталося особливих інцидентів.

Що було 6 років тому. Я був на межі розлучення. Тим не менш, я хотів би дитину. Я мріяв про нього. Кумедний червоний хлопчик. Уві сні я загинув щастя і ніжності. Я завжди дав йому квіти і навчив його говорити. З якоїсь причини квіти були роги і не змогли доторкнутися.

Цього року захистив ступінь у психології. Я вибрав цю тему: Мрії безпліддя жінки. Ніде раніше або з тих пір я прочитав будь-які дослідження на тему, і що зробив його ще цікавіше. Я не знаю, що я отримав.

Чому сниться?

Я був сонником. Вони можуть бути використані, щоб зробити фільми. Я бачив всіх людей, які я знав, перш ніж я зустрів їх. Я знав, що мрії були майже нерозширені і грали величезну роль в житті нашої душі.

Строго кажучи, неординарний Фрейд є цінним для науки, а не його теорія лібідо, що його послідовники швидко відкинути і перемогти. Фрейд був першим, щоб сказати, щоУ нашому житті, крім свідомості, несвідомий також присутній і впливає на наші дії.

Він запровадив цю концепцію, цей термін і на цій теорії несвідомих, п'ять з семи базових психологічних шкіл будують свої викладання. Але потім Фрейд перетворив ніс до теорії лібідо (це теорія тепер називається теорія психоенергійної структури особистості: всі енергії не зникають в будь-яку точку, але тільки трансформуються), приймали гістеричні жінки, і на цьому його значення для науки практично втратили.

Але був Юнг. Вона і Фрейд починав разом, потім випав. Він був першим, щоб сказати, що не все відпочиває на лібідо, званий Фрейдом, і Фрейд зламав його окуляри. Після цього в'язниці зліва і оселилися там.

За тридцять років Угору записали свої мрії, які також були чудовими майстрами. Він прагнув підтвердження іншої теорії. Був маленький секс, але багато снів, міфів і казок.

Ця теорія називається теорія колективної несвідомості. Що це, Фрейд не хотів знати її, він прийшов з індивіда несвідомий. Угору викопати його. Він бачив, що в голові швейцарського професора та шавлії від племени Мумба був однаковий набір персонажів. Він назвав їх архетипами.

Зараз цей науковий тур необхідний для того, щоб пояснити, як я працював з мріями. Я мав зрозуміти, і це моя теорія. Чи є жінки, які не можуть завагітніти, мають такий же маркери?

Що символізує проблему? Чи є що-небудь точки до її причини? І сяю через майже сто інших людей сни, я прийшов по цих двох маркерах, і раптом з'явився на третину, що вказувало рішення проблеми!

Частина друга. Скарга.

Я мав три групи жінок. Перший ніколи не вагітний. Ще одна вагітна, але вона не була. У третій групі контролю жінки або завагітніли після довгої або ніколи не було цієї проблеми і стала вагітним.

Я зацікавився двома видами снів. Серія і просто значуща, що є тим, що жінки самі прикріплюють важливість. Розповіла ці мрії. Я шукав інтернет і мав мої мрії. Нагадувати мене, що я мав таку ж проблему. Я особливо зацікавлений у жінок з подібною діагностикою - безпліддя неясної етімології.

Я хочу сказати, що це дуже важливо. Ми навчилися слухати і чути. Головний інструмент психолога. І для мене, історії снів мали однакову діагностичну цінність, і шлях жінка розповідає про свою проблему. Які слова.

Отже, перша група. Первинна стерильність. Вона звучить страшно, але насправді це тільки говорить, що жінка ніколи не мав поняття без захисту. Ці жінки мали мрії з тим же оповіданням.

Як народжуються дивні істоти Це може бути: іграшки, ляльки, курячі яйця, кошеня, курчата. Дуже мало і не вимагає годування. Жінки у своїх снях зберігають їх у морозильній камері, у ящиках, віднесених їх матір'ю.

Не знаю, що робити з ними. Дуже неприємні мрії. Не миша, не жаба, але невідомого тварини. Ви знаєте? Процес пологів не мріяв, або мріяв також трохи на тему цуценя: вони відкрили живіт і вийшли з неї... або прийшли додому, і вони лежачи в коробці, і як я дав народження, я не знаю... що робити з ним, я не знаю... як годувати, я не знаю...

Друга група жінок мала звичайні викиди. Або просто негабарити, і це була найважчою і найгіршою групою. З'явилися жахливі речі. Всі жінки в цій групі, без винятку, мали мрії бігунів. Це мрії, після чого вони почали кровоточивість і мали викиди.

Я розділяю свої мрії на три групи.

Перша група снів - це мрія символів: щось, що схильні бути цілими і здоровими, а потім гинуть або стають хворими і мертвими.

Друга група снів - мрія чоловіка або матері або власного тіла в дивному поступовому стані.

Третя група снів: діти сниться, непристойна, elusive, втрачена, не збирається в руки, перетворюючи в щось інше.

Не боятися, дорогі жінки. Я був страшним і навіть хворим, коли я досліджував цю групу. Навіть черепиці покриті. І що страшні мрії я був тоді, я хотів би дати його. Я описав один до п'яти таких снів на день і пам'ятаю їх серцем. Давайте мені розповісти вам детально.

Так ... Щось, що схильні бути здоровими і здоровими, а потім умирає або виходить хворим і мертвим.

Приклад. Жінка сниться, що її чоловік дає їй квіти. Гарний букет. Еластичні бутони, сильні стебла. Вона бере їх, щоб покласти в вазу води ... і раптом бачить, що прямо перед очима стебла мають шипшину, бутони потемніли ... все опускається перед очима, є важкий запах затишної води, квітки падають від руки, погнати все, в фольгу-сплаваючу пудельку на підлозі ... Наскільки я пам'ятаю, сонник повторився, кожна вагітність закінчилася викидом. Більше нічого, вона боїться до мрії.

Ще одна мрія цієї групи (від сайту, здається) жінка йде уздовж лісового шляху, в лісі, все зелене ... раптом вона розуміє, що є темрява і набряк навколо. Хтось своїми руками її палицю, вона худне на ньому, і паличка потрапляє в струнку ... Кожного разу ви втратите дитину.

Друга група прекурсорів мрії: дефекти. Жінка мріє, що чоловік не має зубів. Одягнена Жінка Голий чоловік Ще одна мрія, яка не має грудей. Вона, здається, тримати її рукою, немає. Третя мрія, що її стара мати народжує лежачи на ліжку, і це так неприємно для неї зрозуміти, що стара сіро-волосатий жінка породжується, і вона невідома від якої, і вона...

Ви розумієте, правильно? Уві сні деякої нездатності, нездатності жити, відсутність важливих речей. Що потрібно для їжі. Породи корму. Молодь - це зачаття.

І нарешті, третій тип прекурсорів мрії. Діти недоступні, літні, втрачені, з рук, перетворюються в щось інше.

Я пам'ятаю другу, що говорить мені. Вона часто ходила до гінеколога, лікувалася, були І так вона мріяла кілька разів, як в кабінеті лікаря вона бачить на стільці в куточку дитини. Невеликий, в жовтому комбінезоні. Вона любить, дзвонить йому до неї, квацій, він працює на неї і зникає. Або просто шукайте з крісла і не збирайтеся. Вона закохнула кожного разу, коли вона дрочить.

Контрольна група.

Перш ніж мій друг переніс свою дитину, хлопчик уві сні побігає до неї і вона захопила його щільно.

Перед тим як завагітніти і народжувати, жінки часто сниться грудьми, повною молоком. Або як у них є дитина (дуже такі мрії) – і вони тримають його на колінах, знають, що він, наприклад, день старий, і він має ірди, повний рот зубів, він навіть говорить, і в цілому він хороший.

Вони сниться знову - букети квітів, але тільки тут все вже без лову, або сонце сниться. Просто сонце в небі. Або хліб. Або чоловік голодує. Або вони збирають ромашку в очищенні. Або полки, наповнені їжею, смачними і красивими ...

Завжди легкий і теплий у цих снях. Одна жінка мріяла (і це мрія вперше підкаже мене, щоб відкрити) величезні лілії води, величезні жовті лілії, на які, як Тумбелина, ви можете стояти і вона тримає.

Частина три. Розгортання.

Ні в нашій країні, доки я знаю, займається державою розуму жінок, які не можуть спричинити або нести дитину. Не існує спеціальних реабілітаційних програм, які не мають комплексної терапії, в тому числі участь як гінеколога, так і психолога. Ніж працює з цими жінками.

Тим не менш, ці жінки майже мовчать. Не підозрюючи, що ці жінки не розробляють комплекс неповноцінності. Вони розвиваються гірше і важче - комплекс дефектів.

Нейройс розвивається, трохи схожий на лушпиння пегоративності: Я не знаю ніде. Кожна менструація - трагедія і сльози. Вони не можуть бачити коляски і дитячі прогулянки. Особливо тих, хто не може нести, які втратили дитину, страждають.

Репродуктивна система – найсильніший і найприємніший механізм жіночого організму. Коли я вивчав жінок, я бачив дивні речі.

Вагітним людям, які говорять ірделі, давали на ньому. Втратити надії або отримати участь в щось інше. Написання дисертації, книги. Почати бізнес і т.д. Вагітна – ті, хто, розпадаючи, витрачаючи всі гроші на IVF і копаючи весь цикл, отримали цуценя. принаймні. Вагітним людям (це вже підтверджено статистикою), які взяли дитину з дитячого будинку. Вагітна – ті, хто приймав свого чоловіка – від іншого, коханого. Жінки, які мріяли про те, що у чоловіка, не вагітніли ще одну жінку після лікування сім років. Можливо, вона не бачив чоловіка як надійного батька і захисника?

Лікарі однозначно радять відволікатися. Це ніколи не було перевірено, але є теорія, яка приділила увагу там блокує це все, що дивно.

Ось мій висновок. Жінка, особливо молода жінка, не може завагітніти до її готовності. Може бути вона була рубаною від народження. Вона не хоче дитини з цим чоловіком, але вона приховує її від себе. Може бути, вона не хоче, але вона повинна бути, і вона wobbling.

Всі мрії жінок розглядаються вказанням тієї ж проблеми держави особистості. дезінтеграціяй Я маю на увазі, Не вся, розщеплення частин душі. Одна частина душі хоче чогось, інша боїться.

Груша, непідготовленість, навіть дегустація – це те, що ці жінки мріяли.й Ви зосереджуєтесь на цій задачі, і ви тільки побачите слово «добрий» – вам потрібна дитина. Ваша недосвідчена і непідготовлена душа може бути відлякута, може бути не готовий, може мати інші завдання на наступний рік.

Що я говорив про це Латинкий Це найбільш потужний архетип в теорії Юнг – доброчесність, само.й Коло, повнота, угода з собою. Квітка, лілія, сонечко, лоф хліба. Гуги - закриті руки - також мандала. Нагрів і світло також є символами цілісності та інтеграції. Молоко є символом духовної міцності, здоров'я, родючого часу.

Загадки впав на місце, коло закритий, ви щасливі, не обов'язково, тому що ви вагітна. Щиро дякую. Можливо, ваша дитина відчуває себе, нарешті, тепер ви можете приїхати, зануритися і спокійно жити в животі матері. Вони не будуть нервовими і тривожними, і вони доторкнулися мене каблуком, щоб перевірити, як я там. Вона може не помітити що-небудь спочатку, тому що вона має новий проект на носі, або кредит, або вона потрапляє в любов, або вона просто відчуває себе добре, тому що вона знає, як відчувати його на нічого.

Дивись у своїх рідних і близьких жінок в цілому. Хто має скільки дітей? Чи є люди у вашій родині, які чекали довго? Тітка, бабуся, сестри? Який час породжує вашу матір і бабуся?

Ви не повинні мати особливого сервісу для людства, щоб надати вам дитину. Ви просто повинні бути. Цілуки говорять, що дитина обирає, коли прийде. Поговоріть з ним і дайте йому знати, що ви чекаєте його. Але не тягнути його весь час. Ви краще зробити щось приємним.

Цей метод боротьби з безсонням використовується в дитячій лікарні. Зайдіть! 5 основних теорій про природу снів і їх призначення Я не гона запитати, чому у вас є дитина. Це дуже потужна програма, закладена природою. Звичайно, ви намагаєтеся реалізувати його. Але все ж, відповідайте тихо, що це питання.

П.С. Я не вагітна. Я не збираюся турбуватися про це. Побачити чоловіка. Не дивно, що я мріяв про квіти з гілочками, недоступними і небезпечними. Я не знаю, якщо я можу зачати дитину від коханої людини. Я надію. Коли виникає можливість. Видання

Автор: Юлія Рубльва

English, Українська, Français...