399
Сода змішана з супер клей може зробити чудеса!
Редакція Про нас Я був захоплений в думі про те, як було багато корисних речей! Тому що вони не знали, як правильно ремонтувати пластику. На щастя, ми зараз знаємо, і ми раді поділитися ним з читачем. Якщо не змочена сода з супер клейовими перервами, вони прийдуть до порятунку. Поєднання цих двох недорогих речовин надає найсильнішу сполуку.
Джерело: Fishki.net
І це наша зламана.
Виправлення його. По-перше, простий фіксація рухомих частин.
Жорсткий з'єднання і утримання.
Посипаємо випічку соду зверху.
Р
Пленті суперклеї змочування.
Габаритний зображення
З іншого боку, схожий.
Сода зверху.
Це потрібно повторювати кілька разів, він буде дуже міцним. Клей-сода-глухе-сода.
Наш герой реконструйований.
Тепер гачок, ймовірно, перерву.
Але що я зафіксував вчора був двигуном. Русти, ви приступили.
Тому що тіло ущільнено - його потрібно різати. Змащені, очищені контакти, щітки. Зібрано і пропалюється назад клеєм соди.
р.
Ремонт монітора Сода!
Внутрішня рукава (на якій монітор «вода» при нахилі горизонтально) частково згортається на місці кріплення до стійки. Я не знаю, що була ідея інженерів, але на 2 гвинти зберігається, майже 7-разовий дисплей.
Сприяти з м'ясом! Для лікування потрібно як донор, так і закріпити стійку «замок», або щось десь, щоб змащувати. Epoxy не займе, тому що це пластмаса.
Уламки просто відкидаються, вони тільки заважають нам і заповнять пошкоджені ділянки соди.
Капа / наносити достатньо, щоб змочити весь обсяг кіаноакрілату соди у людей «суперкле». Клей не повинен бути гелем, але рідина «класика». Полімеризація відбувається миттєво, суміш застигається повністю через 2-3 секунди.
«патч» виходить дуже міцним, його складніше подрібнити, ніж оригінальний пластик. Залишилося шліфувати і свердлити отвори для саморізів.
Габаритний зображення
Все тут.
919873
через старий.fishki.net/2104203-rukozhopu-na-zametku-sodasuperklej.html
Джерело: Fishki.net
І це наша зламана.
Виправлення його. По-перше, простий фіксація рухомих частин.
Жорсткий з'єднання і утримання.
Посипаємо випічку соду зверху.
Р
Пленті суперклеї змочування.
Габаритний зображення
З іншого боку, схожий.
Сода зверху.
Це потрібно повторювати кілька разів, він буде дуже міцним. Клей-сода-глухе-сода.
Наш герой реконструйований.
Тепер гачок, ймовірно, перерву.
Але що я зафіксував вчора був двигуном. Русти, ви приступили.
Тому що тіло ущільнено - його потрібно різати. Змащені, очищені контакти, щітки. Зібрано і пропалюється назад клеєм соди.
р.
Ремонт монітора Сода!
Внутрішня рукава (на якій монітор «вода» при нахилі горизонтально) частково згортається на місці кріплення до стійки. Я не знаю, що була ідея інженерів, але на 2 гвинти зберігається, майже 7-разовий дисплей.
Сприяти з м'ясом! Для лікування потрібно як донор, так і закріпити стійку «замок», або щось десь, щоб змащувати. Epoxy не займе, тому що це пластмаса.
Уламки просто відкидаються, вони тільки заважають нам і заповнять пошкоджені ділянки соди.
Капа / наносити достатньо, щоб змочити весь обсяг кіаноакрілату соди у людей «суперкле». Клей не повинен бути гелем, але рідина «класика». Полімеризація відбувається миттєво, суміш застигається повністю через 2-3 секунди.
«патч» виходить дуже міцним, його складніше подрібнити, ніж оригінальний пластик. Залишилося шліфувати і свердлити отвори для саморізів.
Габаритний зображення
Все тут.
919873
через старий.fishki.net/2104203-rukozhopu-na-zametku-sodasuperklej.html
10 текстових повідомлень про сучасний шкільний життя
10 смішних текстових повідомлень про сучасний шкільний життя, як завжди складно