Louise Хай: Випадки – вирази подразнення та роздратування

Де виникають захворювання? Психосоматичні відчуття. Щодо того, що багато хто з нас не думають.

Людина з сумним обличчям чітко має погані думки. У зв'язку з чим цікаві особи. Вони є прямим відображенням свого способу мислення протягом життя. Що ви будете виглядати, коли ви старієте?

Ось повний перелік метафізичної діагностики та психічних причин багатьох захворювань. Це приблизно 90-95% правда.

Голова – самі. Що ми показуємо світ. Ми визнані головою. Коли щось неправильно з головою, це означає, що це неправильно.

Волосся є міцністю. Коли ми дуже рубаємо, ми створюємо «сталевий ремінь», який зазвичай починається в м'язах плеча, а потім йдемо на голову і іноді до очей. Волосся вирощують через кішку волосся.

Коли ми створюємо багато натягу в черепі, ці сакси автоматично закриваємо, а волосся починає вмирати і випадають. Якщо натяг продовжується і череп не розслаблений, волосся перестає рости. В результаті відбувається запліднення. Жінки були блідими, оскільки вони вводять "бізнес" чоловічий світ.

Звісно, ми не завжди помітили це, так як багато ведучих виглядають абсолютно природно.

Езар представляє можливість слухати і чути. Коли людина має проблему вуха, це означає, що щось відбувається в житті, що він плоско відмовляється чути. Біль у вухах - приклад найвищого подразнення про те, що ви чуєте. Діти часто виникають болі в вухах. Поганий слухайте в домашніх умовах, щоб вони не хочуть чути. Заборонено висловити свою небезпеку дитині, і так як він практично не здатний змінити все, це нездатність призводить до болю в вухах.

Відданість – це довга – можливо lifelong – небажання слухати. Примітка: Коли ми бачимо один партнер з слуховою допомогою, то інший йде мова несупинно.

Очі говорять про можливість побачити. Коли у нас є проблеми з нашими очима, це означає, що ми відмовляємося бачити все, або в нашому житті. Коли я побачила маленькі дитячі окуляри, я знаю, що щось неправильно в домашніх умовах, вони буквально відмовляються шукати. Якщо вони не здатні змінити свою домашню ситуацію, вони буквально розсіюють своє бачення, щоб їх очі втратили здатність бачити чітко.

Головні болі виникають, коли ми відчуваємо поступку. На наступний раз ви отримаєте головний біль, зупинка на даний момент і попросіть себе, де ви відчуваєте приниження і чому. Почуй себе, нехай це почуття відійде, і ваш головний біль відійде від себе.

Миграїни створюються людьми, які хочуть бути ідеальними, а також тим, хто накопичив багато роздратування в цьому житті.

Шия і горло дуже цікаві.Шия - це можливість подумати гнучко, можливість бачити іншу сторону питання і зрозуміти точку зору іншої людини. Коли ми маємо проблеми з шиєю, це означає, що ми утруднені і відмовляємося бути більш гнучкими. В горлі є наша здатність стояти для себе, щоб запитати, що ми хочемо. Погані проблеми виникають від почуття, що ми «не віримо» і відчуття нижчості.

Болить горло завжди подразнення. Якщо він має холод, є також згубним. Ларингіт зазвичай означає, що ми так сердитися, що ми буквально не можемо говорити. Горло також є частиною тіла, де зосереджена наша креативна енергія.

Хвороби, пов'язані з мигдалинами і щитовидними залозами, тому вказують на те, що в творчому сенсі ви не змогли зробити те, що вам сподобається. У горлі відбуваються наші зміни. Коли ми не робимо змін, ми часто маємо горло проблеми.

Повідомляємо, як ми іноді починаємо кашель з ніде. Або хтось ще починає кашель. Що саме те, що в цей момент? Що ми відповіли? Чи є це вразливість, стійкість або докази, які ми в процесі зміни?

Система підтримки. Задня проблема показує, що ви відчуваєте неадекватне забезпечення. Дуже часто ми відчуваємо підтримку сім'ї та друзів. Це підтримка Всесвіту і життя себе.

Проблеми з верхнім спиною є сигналом недостатньої емоційної підтримки: «Мій чоловік (любитель, друг) не розуміє або підтримує мене». Середня частина спини безпосередньо пов'язана з провиною. Ви боїтеся від того, що ви замовляєте? Ви відчуваєте себе, як хтось захопив вас у спині?

Ви завжди хвилюєтеся про гроші? Що таке ваша фінансова ситуація? Це може бути джерело проблем з нижньою спини.

Легені є можливість приймати і дарувати життя. Важкі проблеми, як правило, виникають від нашої релюкції або страху життя до повного або від того, що ми віримо, що ми не маємо права жити в повній мірі. Люди, які часто копують життя. Вони приховують за маскою відчуття нижчості.

Вирощування зернових культур. Коли виникають проблеми з молочними залозами, це означає, що ми буквально стяжемо іншу людину, річ або ситуацію з нашою увагою. Якщо є рак груди, він також накопичується відступ або гнів. Зрозумійте, що розум Всесвіту активний і активний в кожному з нас.

Серце символізує любов і кров символізує радість. Коли ми не любимо і радість в житті, серце буквально усаджує і стає холодним. В результаті кров починає протікати більш повільно, і ми поступово йдемо в анемію, судинний склероз, напади серця (серцевий напад). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Золоте серце, холодне серце, чорні серця, люблячий сердець, який вид серця у вас є?

Шлунок, перетравлює нові ідеї та ситуації. Що і хто ви можете «пропустити»? Коли у нас є проблеми шлунка, це зазвичай означає, що ми не знаємо, як засвоювати нову життєву ситуацію. Ми рубаємо. Багато хто з нас пам'ятають час, коли пасажирські літаки почали літати.

Це була новина для нас, ідея літати в небо, і це було надзвичайно важко для нас, щоб засвоюти його в наші мозку. Якщо ми хворіли. І ми майже завжди використовували їх. Тепер багато років, хоча пакети все ще доступні, ніхто не використовує їх. Ми нарешті засвоювали ідею польоту.

Виразка шлунка більше, ніж просто страх, відчуття, що ми не робимо достатньо або завершити достатньо. Ми хочемо, щоб наші батьки, бос, викладачі та ін. Тексти пісень, а це означає: Ми буквально не можемо перетравити, що ми є. Ми продовжуємо намагатися іншим. Незалежно від того, яку позицію ви тримаєте на роботі, ви не маєте сенсу самодостатньої. Відповідь на цю проблему любов. Люди, які люблять і поважають себе не мають виразок. Поважна і уважна для дитини в межах Вас і завжди підтримує і поважає його.

Камені в жовчного міхура символізують накопичені гіркі думки, а також гордість.Запобігає від позбавлення від них. Спробуйте наступні вправи: Скажіть собі постійно, «Я щасливий, щоб піти з мого минулого». Життя красива і тому я.

Проблеми з сечовим міхуром, анусом, статевими актами пов'язані з перверсними ідеями про наші тіла і функції.які вони виконують. Кожен орган в нашому тілі – це чудове відображення життя. Ми не думаємо, що життя брудна і гріхна.

Чому ми думаємо, що про статеві органи? Задній прохід є красивим, як вуха. Без ануса ми не змогли позбутися від лаг і дуже швидко загинув. Кожна частина нашого тіла і кожна функція, яку виконує, є ідеально нормальною, природною і красивою. Наші статеві органи створюються для задоволення. Щоб заперечити цей факт, щоб створити біль і покарання.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Уявіть собі на момент нескінченності Всесвіту. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Є багато галактик всередині Всесвіту.

Є багато планет навколо сонця, включаючи Землю. І ви знаєте, що це неймовірно важко для мене, щоб уявити, що сила, яка створила весь Всесвіт, є просто старою людиною, яка сидить на хмарах, дивлячи наші статеві органи! Це те, що багато хто з нас навчилися, коли ми були дітьми. Дуже важливо для нас, щоб позбутися від цього неспроможності.

Але не робіть мене неправильно. Я не проповідаю безкоштовного сексу з будь-яким. Саме тому багато наших правил застарілі, тому багато людей порушують їх і стають гіпокритими. Коли ми прибираємо провину сексуальності від нашої свідомості і навчаємо людей любити і поважати себе і, отже, інші, тільки потім будуть автоматично жити в назві найвищої, доброти і joyy. У нас є багато проблем з сексуальністю через наше самопривабливе і самооб'єднання. Ми лікуємо себе та інші погано. Недостатньо забезпечити статеву освіту в школах. Ми повинні, на більш глибокому рівні, щоб дозволити дітям зрозуміти, що їх тіла, їх статеві органи та їх сексуальність зроблені для радості.

Доврами представляють креативну енергію. Проблеми з ними невизнані творчі можливості.

Наші ноги перевозять нас через життя. Проблеми ніг вказують на страх переміщення вперед або небажання рухатися в певному напрямку. Наші ноги носять нас, перетягніть нас, і на них сидять великі, жирні, наповнені дитячими стегнами. Неприємність дій часто проявляється в серйозні проблеми стопи. Варикозне розширення вен є як вдома, так і вакантною.

Випадкові обставини не є «випадками».

Ми створюємо їх. Ви не повинні сказати: «Я хочу мати нещасний випадок». Ми просто створюємо систему психічної вірності, яка може привернути нещасний випадок. Щось трапиться до деяких з нас, а інші переходять через життя без єдиного подряпини.

Випадки – вирази подразнення і роздратування. Вони є виразом безперечності і повною відсутністю свободи людини для визнання своїх почуттів.

Випадки також є повстання проти посадової особи. Ми сердитися, що ми хочемо, щоб вбити когось, а не вдарити себе. Коли ми сердитися з собою, коли ми відчуваємо винний, коли ми буквально шукаємо покарання, він приходить у вигляді нещасного випадку. На перший погляд ми невинні жертви нещасного випадку.

ДТП дозволяє нам звернутися до служби підтримки та складання від інших. Ми промиваємо і проводимо. Ми часто лежимо в ліжку, іноді протягом тривалого часу. І ми болять. За допомогою болю наш організм розповідає про те, що нам потрібно працювати в житті. Розмір болю вказує, як жорстоко ми хотіли покарати себе.

Ревматизм – це захворювання, придбане з постійної критики себе та інших. Люди з ревматизмом зазвичай приваблюють людей, які критикують їх. Саме завдяки своїй вірі, що вони повинні критикувати інших. У будь-якому випадку, у будь-якій ситуації, вони захоплюються своїм бажанням. Їх тягар дійсно нестерпний.

Астма. Людина з астмою не має права дихати. Астматичні діти, як правило, діти з високою совістю. Вони приймають полум'я для всього. Іноді зміна місця проживання допомагає їм, особливо якщо вся родина не подорожує з ними. Астматичні діти зазвичай відновлюють. Якщо хтось натискав кнопку.

Рак – це захворювання, викликане глибоким накопиченням, що буквально починає харчуватися організмом. У дитячому віці щось буває, що підмінює нашу віру в життя. Цей випадок ніколи не забутий, і людина живе з почуттям великої самотності. Іноді важко мати довгий, серйозний зв'язок. Життя для такої людини складається з нескінченних розчарувань.

Відчуття безнадійності і бездіяльність переважає в своєму розумі, це легко для нього, щоб відлякувати інших проблем. Люди з раком дуже самокритичні. Як я дізнався від досвіду, навчаюся любити себе і приймати себе для того, хто ви лікує рак.

Не менша вага, ніж необхідність захисту. Ми шукаємо захист від болю, критики, сексуальності, зловживання тощо. Витончений вибір, це не так? Я ніколи не був жиром, але я дізнався від досвіду, коли я відчуваю себе байдужим і неімпортантним, я автоматично отримує кілька фунтів жиру. Коли загроза зникне, зайва вага зникне.

Боротьба світу – це відходи енергії та часу. Як тільки ви зупините опір, ваша вага повернеться в норму. Довіра в собі, в самому процесі життя, утримуючись від негативних думок, є способи втрати ваги.

Біль будь-якого походження, на мій погляд, є доказом провини. І провина завжди шукає покарання, і покарання в свою чергу створює біль. Хронічний біль надходить з хронічного почуття провини, тому глибоко похований в нас, що ми часто не знаємо. Guilt - це безтурботне почуття. Це почуття ніколи не допомагає будь-кому, не може змінити ситуацію. Так нехай з тюрми.

Будь-яка операція. Заняття хірурга необхідно, наприклад, для травм до рук і ніг, щоб людина може зосередитися на відновленні і що це ще не буває. У медицині сьогодні є багато чудових лікарів, які повністю присвячені допомогу людям. Більше і більше лікарів починають лікуватися за допомогою цілісних методів. І ще більшість наших лікарів не хочуть боротися з причинами захворювання, але тільки лікують симптоми і наслідки.

Вони роблять це двома способами: або отрутою з препаратами або зрізом. Хірургони розрізають, і якщо ви йдете до хірурга, він напевно рекомендує операцію. Якщо ви не маєте вибору, будь ласка, підготуйте для нього, щоб ви відновили швидко і без ускладнень. Подруга шахти мала мати невідкладну операцію.

До операції вона розповіла хірургу і анестезіологу. Вона попросила їм грати приємну музику під час роботи і звернутися до одного і її тільки в м'яких тонах. Медсестра зробила те ж саме після операції. Продовжити роботу і мій друг відновився в рекордний час. Після операції послухайте музику, яку ви любите весь час і скажімо собі, «Я швидко відновлюючу». Щодня я відчуваю себе краще і краще.

Тумори є помилковими зростаннями. Устрий бере крихітне зерно піску і будує міцну і блискучу оболонку навколо неї, щоб захистити себе. Ми називаємо зерно пісочного перла і захоплюємо своєю красою. Ми, як устриця, беремо лушпиння і пропускаємо з ним, поки вона не йде в пухлину.

Я зателефоную йому "прокрутка старої стрічки". Я переконаний, що у жінок в матці, яєчників і т.д. пов'язані з тим, що вони приймають емоційний біль, який стався в результаті удару до їх жіночності, і переносять його на життя до появи пухлини. Я зателефоную йому просто, "Чи не завадить мені багато. й

Неодружні причини виникнення жіночих захворювань

Бурт Еллідер: У зв'язку з чим, хто дав більше міркувань.

Якщо ваші стосунки з кимось закінчується, це не означає, що все неправильно з вами, і це не доводить, що ми дійсно гідні. Не про те, що відбувається нам в цьому житті, але як ми реагуємо на неї. Ми всі 100% відповідальні за все, що відбувається з нами. Видання

Українська Сіні

Джерело: www.facebook.com/Waikiki.Kiev/